Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi3
újonc
Sziasztok szeretnék kérdezni tőletek, látom itt sokan vannak akik eléggé vágják, ezt a nagy tv-s mizériát. Van nekem egy Samsung Qe55q70 Qled tv-m idén januárban vettem 270e ért 5év garival, akkor úgy gondoltam nem rossz vétel, de lehet hirtelen döntés volt ami max arra épült, hogy mindig samsung volt itthon és jól szolgáltak, viszont ezzel a mostanival kicsit vegyesek a tapasztalataim, feketéje tényleg szép, hangja is elfogadható, viszont amire én 80% használom a foci, nem tudtam jól beállítani, túlszaturáltnak, festményesnek érzem kicsit, meg a mozgáskezelése is talán lehetne jobb,vagy csak én nem értek hozzá...Lényeg amire én használom 80%foci 10%film inkább csak tv hd adás 10% youtube, tehát nincs konzol, meg extra 4k hdr film. Nekem megérné e oledre váltani ezek ismeretében? 400e ft körülig vennék, fél milla, már nekem egy lélektani határ, amit nem szívesen lépnék át, egy 5év alatt elavuló dologért, amit nem is használlok olyan baromi sokat. max ugyan igy 55 mértben lg oled55cx3la néztem de sok rosszat is irtok a panel miatt... szopni meg nincs sok kedvem szervizzel. Szerintetek váltsak, vagy nekem nem éri meg, mert amire használlom nem adna annyival nagyobb élményt, de ha még is igen, lg-sony-pana melyik típusát javasoljátok elsődlegesen a focit szem előtt tartva! Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor