Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi3
újonc
Sziasztok, 10 napja tesztelem a megrendelt sony kd-55ag9 oled tv- egy Qe55q70r qled samsungot váltana, egymás mellett tudtam tesztelni otthoni körülmények között, az oled tényleg nagyon durva, a fekete fekete, a fehér fehér a kék meg kék, nem lilás mind a qled, tényleg élethűbb az egész, hülye aki ezzel vitatkozik, vahy nagy baj van a látásával, viszont amire én használlnám, az szinte csak a foci, meg háttér youtube nézés/hallgatás, nem érzékelek akkora minőségi különbséget, hogy megérje megtartanom az oledet, azért egy jobb széria qled sem egy fos ips paneles vacak... Lényeg amiért írtam hogy megosszam a tapasztalatomat, meg hogy hátha valaki átvenné tőllem, az oled sonyt, ami teljesen panelhibamentes,nagyon durván homogén, a szürke tesztvideoval ellenőrizve. Tehát ELADÓ a Sony kd-55ag9 oled tv-m kedd ig, akkor kell visszaküldenem, itt, vagy privátban is irhattok!
-
tomi3
újonc
Helló Oled Pápák :R Úgynéz ki csatlakozom egy Sony Kd-55ag9 modellel egy Qled Qe55q70r váltva :DD Online csíptem el MM ben 472e ft áron, szerintetek jó vétel volt, van valakinek tapasztalata ezzel a sonyval kapcsolatban, mire figyeljek az átvétel, és használat közben? Nagyrészben focit néznék rajta, néha egy két film digi kábelen, youtube, netflix. Remélem nem nyúltam mellé :F Sorry hogy megint felteszem ezt a hozzászólásomat, csak sajnos senki nem szólt hozzá, talán most több sikerrel járok
-
tomi3
újonc
Helló Oled Pápák
Úgynéz ki csatlakozom egy Sony Kd-55ag9 modellel egy Qled Qe55q70r váltva
Online csíptem el MM ben 472e ft áron, szerintetek jó vétel volt, van valakinek tapasztalata ezzel a sonyval kapcsolatban, mire figyeljek az átvétel, és használat közben? Nagyrészben focit néznék rajta, néha egy két film digi kábelen, youtube, netflix. Remélem nem nyúltam mellé
-
tomi3
újonc
Heti plafon 10óra, meg azért egy időben sok meccs megy, így előfordul a csatorna váltás így a beégéstől talán nem kellene tartanom. Miért jobb a másik 2 márka az Lg nél?
-
tomi3
újonc
Ismét, thank, megprob valami kalibrálást nézni rá, viszont ezek szerint nekem nem lenne nagy matek egy oledre váltás?
-
tomi3
újonc
Köszönöm az eddigi válaszokat, sajnos lemaradt R tehát qe55q70R az enyém, így nem az idei, de lehet ez lényegtelen itt, érdekes hogy Lg-t nem ajánlottatok nekem, akkor a jó öreg porszívó márkát felejtsem is el?
-
tomi3
újonc
Sziasztok szeretnék kérdezni tőletek, látom itt sokan vannak akik eléggé vágják, ezt a nagy tv-s mizériát. Van nekem egy Samsung Qe55q70 Qled tv-m idén januárban vettem 270e ért 5év garival, akkor úgy gondoltam nem rossz vétel, de lehet hirtelen döntés volt ami max arra épült, hogy mindig samsung volt itthon és jól szolgáltak, viszont ezzel a mostanival kicsit vegyesek a tapasztalataim, feketéje tényleg szép, hangja is elfogadható, viszont amire én 80% használom a foci, nem tudtam jól beállítani, túlszaturáltnak, festményesnek érzem kicsit, meg a mozgáskezelése is talán lehetne jobb,vagy csak én nem értek hozzá...Lényeg amire én használom 80%foci 10%film inkább csak tv hd adás 10% youtube, tehát nincs konzol, meg extra 4k hdr film. Nekem megérné e oledre váltani ezek ismeretében? 400e ft körülig vennék, fél milla, már nekem egy lélektani határ, amit nem szívesen lépnék át, egy 5év alatt elavuló dologért, amit nem is használlok olyan baromi sokat. max ugyan igy 55 mértben lg oled55cx3la néztem de sok rosszat is irtok a panel miatt... szopni meg nincs sok kedvem szervizzel. Szerintetek váltsak, vagy nekem nem éri meg, mert amire használlom nem adna annyival nagyobb élményt, de ha még is igen, lg-sony-pana melyik típusát javasoljátok elsődlegesen a focit szem előtt tartva! Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgynéz ki csatlakozom egy Sony Kd-55ag9 modellel egy Qled Qe55q70r váltva
Online csíptem el MM ben 472e ft áron, szerintetek jó vétel volt, van valakinek tapasztalata ezzel a sonyval kapcsolatban, mire figyeljek az átvétel, és használat közben? Nagyrészben focit néznék rajta, néha egy két film digi kábelen, youtube, netflix. Remélem nem nyúltam mellé
Vhiktor