- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
A külső lejátszók számomra plusz kényelmi funkciót jelentenek, kadencia helyes lejátszását minden formátumnak, automatikus felirat letöltést, mappazast rendszerezest és jóval kevesebb fejfájást a settingeles, hálózat kezelés miatt. Régebben írtam és elég sokat érdeklődtem hogy melyik tv-t lenne érdemes vásárolni, mivel nem játszom annyit, és szeretem hogyha alapból jól kalibralhato, és színhelyes a tv-m ezért a c9 és a gz950 volt a befutó. Mivel nem játszom annyit és nem érdekel az HBO go ezért a Pana nyert. Azóta sem bántam meg. Papírforma szerint nem kellene gond legyen egyikkel sem és nincsenek bitang nagy különbségek sem, viszont 3 ismerősömnek van c9-e és nem tudom hogy pech vagy sem de mindegyiknek panel problémái voltak 2 hónap után, a Panaval meg - lekopogom - semmi gond nincs sem nekem sem a másik ismerősömnek aki nemrég szinten Panat vásárolt, és kalibracio után referencia szint SDR-ben. Külső lejatszokent egy zidoo z9s-t használok, eddig mindent tökéletesen lejátszott, és bár megvannak a hulyesegei, nem mennek vissza már a tv lejatszojahoz, mivel rendszerben jobban működik nálam így. Vasarolnek LG-t? Igen, persze, rohadt nehéz döntés volt hogy melyik legyen a C9 hiánya megoldotta a kérdést, azóta sem bántam meg hogy így alakult :)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor