- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Na, közel 4 napi stressztesztemnek vége. Napi 18-20 órát ment a tévé (be kellet vonni a két Öcsémet hozzá
) és csak két féle játék ment, Cod warzone HDR-ben és Warframe SDR-ben. Minden esetben maxon az Oled fényerő. Ma csináltunk egy kis ellenőrzést, hogy van e esetleges beégés, de semmi nem változott (bár ahogy halottam megtörtént a “nagy” pixel frissítés.). Bár rövid idő volt ezt értem, de azért ennyire durván nem fogom használni. Szóval úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a CX 55” vagy 65”-nek csak is kizárólag játékra... ha tudok természetesen kötök rá plusz garanciát, megmondom őszintén ha kb 2,5 évet ki bír minden hiba nélkül akkor nekem megérte. Utána talán már élet képes lesz ez a QD-oled isten nyavajája is. Szóval a B9 nem adja olyan könnyen magát, remélem év végéig nem is fogja, utána jöhet egy CX és persze mellé majd az új konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és csak két féle játék ment, Cod warzone HDR-ben és Warframe SDR-ben. Minden esetben maxon az Oled fényerő. Ma csináltunk egy kis ellenőrzést, hogy van e esetleges beégés, de semmi nem változott (bár ahogy halottam megtörtént a “nagy” pixel frissítés.). Bár rövid idő volt ezt értem, de azért ennyire durván nem fogom használni. Szóval úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a CX 55” vagy 65”-nek csak is kizárólag játékra... ha tudok természetesen kötök rá plusz garanciát, megmondom őszintén ha kb 2,5 évet ki bír minden hiba nélkül akkor nekem megérte. Utána talán már élet képes lesz ez a QD-oled isten nyavajája is. Szóval a B9 nem adja olyan könnyen magát, remélem év végéig nem is fogja, utána jöhet egy CX és persze mellé majd az új konzol.
Vhiktor