Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én nem látom, hogy kizárná egyik a másikat. Illetve a teszttől is függ. hogy mi alapján döntenek. Pl mivel ez egy blind test, ezért lehetnek felemás eredmények is, nem voltam ott ezét nem tudom hogy zajlott és hogyan döntöttek, és kik pontosan. Nem egészen jó példa de vegyünk egy mezei nézőt, küld el a Media Marktba és megveszi a legfényesebb es legszinesebb tv-t mert az a tuti. Igaza van? Az o szemszogebol tuti, szabvany szempontjabol nem biztos. Mivel ez egy blind test erdekes a dolog, mert pl a Samsung "csal" a HDR gammaval, hogy vilagosabbnak tunjon, de a szabványnak nem felel meg. Kérdést felteszem, hogy mi a fontos egy ilyen szituációban, illetve ki mit preferál...
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Villanyszerelés
- Pánik a memóriapiacon
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Vhiktor