Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én nem látom, hogy kizárná egyik a másikat. Illetve a teszttől is függ. hogy mi alapján döntenek. Pl mivel ez egy blind test, ezért lehetnek felemás eredmények is, nem voltam ott ezét nem tudom hogy zajlott és hogyan döntöttek, és kik pontosan. Nem egészen jó példa de vegyünk egy mezei nézőt, küld el a Media Marktba és megveszi a legfényesebb es legszinesebb tv-t mert az a tuti. Igaza van? Az o szemszogebol tuti, szabvany szempontjabol nem biztos. Mivel ez egy blind test erdekes a dolog, mert pl a Samsung "csal" a HDR gammaval, hogy vilagosabbnak tunjon, de a szabványnak nem felel meg. Kérdést felteszem, hogy mi a fontos egy ilyen szituációban, illetve ki mit preferál...
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval a teszt nagyon kiraly, de egyvalami a fontos számomra belőle, mégpedig az, hogy mind az LG mind a Pana iszonyat közel van egymáshoz. A near black crush miatt én panat vennek, amugy pedig azt kell venni ami a legjobban tetszik.
Vhiktor