Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MrBazsi #44496 üzenetére

Írtál a B8, C8, B9, C9 és E9 tévékről, és hogy a mester szerint az első négy szinte ugyanolyan, az E9-en meg szebbek a színek. Eszerint mindegy, hogy melyikhez hasonlítod az E9-et, ha már szövegértelmezés.

Nekem az is gyanús, hogy a B8, C8 => B9, C9 kapcsán fel se merültek a hozzászólásodban a szempontok, holott a 9-es széria kézenfekvő újítása a HDMI 2.1, illetve a kapcsolódó funkciók. Ez vízválasztó lehet.

A statisztikában létezik egy olyan kulcsfogalom, hogy reprezentativitás. A szervizes tapasztalatokkal az a baj, hogy rendszerint ettől állnak olyan távol, mint Makó Jeruzsálemtől.

Az árral kapcsolatban is hihetsz neki bemondásra. Én azért kíváncsi vagyok, hogy ha a 48CX 20-30%-kal olcsóbb az 55CX-nél, akkor abból hogyan lesz bőven 400 ezer alatti ár. Kezdetben sehogy, esetleg akcióban az ünnepekkor, vagy majd tavasszal.

A nagyobbak ára sem egyfajta helyettesítő hatás, hanem a kínálati oldal változásai miatt fog várhatóan tovább csökkenni. Nő például a kihozatal, közelítik az optimális üzemméretet, beindul(t) az MMG gyártás.

Egy bekezdést akartam írni, de basszus, ezer sebből vérzik a hozzászólásod. :(

_____
    Felhasználó saját kérésére javítva.

[ Módosította: #40993792 ]

Új hozzászólás Aktív témák