Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

Pár gondolat interpoláció polémia kérdéshez...
    Nos van egy B7-em és egy C8-am....így azonos felhasználói paraméterekkel meg tudom állapítani az interpolációs különbségeket...
    Hozzáteszem, azoknak a táborához tartozom, akik anno pénz százezreket költöttek interpolációra katódsugárcsöves tv-k korszakában, tehát nekem nagyon számított, hogy ne képszaggatást nézzek, hanem vajsima képet (ezt aposztrofálják sokan tv sorozat effektként).
    Tehát B7 észrevehetően "rosszabb" ebben a tekintetben, a C8-nál én speciel semmilyen zavaró interpolációs hibát nem észlelek (bár nem is keresem)....de...
    Még a B7 mozgásmegjelenítése is mérföldekkel előbbre van a normál katódsugárcsöves tv-k élményétől, tehát simán együtt tudnék élni vele...
    Úgy gondolom, hogy 2 év alatt rengeteget fejlődhetett ez a feature (B9) tehát borítékolható, hogy topiktársunk vajmi keveset (semmit) nem fog észrevenni ezen kompenzáció negatív hatásaiból, s ha észre is vesz olykor-olykor dolgokat (ha bekapcsolja) akkor is sokkal jobb élményt jelent szerintem a megléte, mint a hiánya...
    Természetesen IMO.....és persze egészséggel használja e jó kis tv-t!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés