Hirdetés
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
B, B, BBBBB!
3 pixelhibával azért el lehet lenni évekig is, még akár 10-el is, szerintem. Én mondjuk lehet csak 1-1,5 év múlva jelenteném be, ha már ők ezt javasolták. És 99% hogy nem fog megjavulni.Azt viszont kajak nem értem minek elvinni a tévét? És hetekre?! Értem hogy nem jön meg a panel csak jövőre, mert Karácsony van, de addig miért ne nézhetném a tévét, amibe nem kevés lecsót toltam? Hacsak nem ők akarják nézni hetekig addig, mert ugye alkatrész nélkül szerelni tuti nem fogják...
Pláne hogy kb 20-30 perc a panelcsere helyszínen, pakolással mindennel.
Telefonon bejelentettem, délután szerviz hívott hogy küldjek képet. Majd újra, hogy megrendelik a panelt kb 7-10 nap, szóval várjak. Időben hívtak is, hogy jönne a panellal. Helyszínen kicserélte kb 30 perc alatt...És ameddig a munkalap nyitva van, nála kell lennie a tévé(M)nek?! Ez óriási figura!
Komolyan felhívnám LG-t újra és megkérdezném - rögzített vonalon - hogy ez tényleg így megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 pixelhibával azért el lehet lenni évekig is, még akár 10-el is, szerintem. Én mondjuk lehet csak 1-1,5 év múlva jelenteném be, ha már ők ezt javasolták. És 99% hogy nem fog megjavulni.
Pláne hogy kb 20-30 perc a panelcsere helyszínen, pakolással mindennel.
Komolyan felhívnám LG-t újra és megkérdezném - rögzített vonalon - hogy ez tényleg így megy?
Vhiktor