Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom, de nekem egy tv-nél a legfontosabb a képminőség. Mivel egy tv esetében azt fogom bámulni, mindenképpen elsődleges az, hogy törekedni fogok a lehető legjobb képminőségre. Ez a "nincs minden esetben szükségem a legjobb képminőségre" dolog egy baromság. Ez legfeljebb akkor lehet igaz, ha mondjuk olyan helyre veszel tv-t, ahol az év nagy részében nem tartózkodsz, vagy nem nézel tv-t. Oda tényleg felesleges a legjobb tv-t venni, de ha rendszeresen nézel tv-t, oda törekedni fogsz a legjobbra. Ha mégsem, annak két oka lehet, vagy nincs rá pénzed, vagy igénytelen vagy. Vagy esetleg elképzelhető, hogy neked nem különösebben fontos a tv, nem nézed, vagy ritkán. Ebben az esetben viszont nem értem, mit keresnél egy tv-s fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor