Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
Nekem sem küldött ki soha ARV-re DD+ formátumot a Netflix C8-on SPDIF-en, PC-ről HDMI-n (direkt, nem ARC) igen. De lehet, hogy optikain hiába is vártam volna (az 1.3-as AVR nem tud ARC-t). C9-en még nem néztem, C7-re nem emlékszem (azon alig használtam még a Netflix-et). De emlékszem olyanra, mint ha olvastam volna, hogy a 2017-es modelleken még működött, a 2018-asokon pedig nem (és lehet, hogy azokon is csak egy firmware frissítés után tűnt el), de nem tudom, hogy az SPDIF-re, vagy HDMI ARC-re vonatkozott.
(#34799) powerup2 - DolbyVison nincs, de HDR10 van PC-n. Nem igazán fogsz lemaradni kb. semmiről HDR10-el se DV-hez képest, bár szerintem sima DD-vel sem DD+ helyett (hacsak nem Atmos miatt kéne, de személy szerint abban se nagyon hiszek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Unigine Superposition Benchmark
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor