- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Kicsit beugrottam a helyi euronicsba beszélgetni az oledről (biztos örültek nekem
).
Azt tudtam meg, hogy a pénteki akciókat még az üzletvezető se tudja, központilag írják meg nekik is csütörtök este. Az érzéseiről azért érdeklődtem. Szerinte 55C9 nem várható 400 környékén. De B9 várható 400 alatt, akár jelentősebben is. Náluk rendes gyári gari van.Nézegettem a kiállított darabokat. Egy B9-es ment meg melette valami samu qled, hasonló árban. Az azért meglepett, hogy az euronicsos próbaanyag szebb volt a qleden. Gyanítom, hogy eleve tré volt a forrás, és azért volt pixeles/csempés a kép, de a samu ezt jobban javítgatta láthatóan. Mondjuk 20 centiről egyiket se fogom nézni, meg talán a reklámban lévő nagy homogén egyszínű területek se annyira életszerűek, de fura volt na.
És ha már szóba került a péntek, és a gari. Tudunk arról egy kisokost csinálni, hogy mely boltok adnak tutira gyári garit és melyek nem? Szerintem ez egy olednél nagyon fontos szempont és nehezen kideríthető. Az utolsó három betűbe rejtett régió számíthat ebből a szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest