Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Én tegnap voltam MM-ban és volt kiállítva 804 modell. Vittem pár HDR anyagot, szépen lejátszotta a 804 is.
Nagyon gondolkodom én is a Philipsen, pontosan az ambilight miatt. Én a 934 modellt néztem ki.
(#33186) daneel_hu - Vincent az egyik Philipses videójában szépen elmagyarázza, jó szájbarágosan milyen jó az amblight és mennyire kiméli a szem pupillákat

Semmi köze a szoba szép világításához. Nem összetéveszteni a HUE lámpákkal.
(#33194) belan - egy alkalommal vásároltam egy Samu telefont ami emag garanciás volt. Bementem a Samsunghoz puszta kíváncsiságból és rákérdeztem a garancia ügyintézésre: azt a választ kaptam, hogy ők nem tudnak segíteni, mert RO garancia van érvényben.
(#33198) lala666 - TP Vision vette át őket. Nekem még mindig van egy komoly 9. szériájú Philipsem a pincében, bedobozolva, nincs szívem eladni
Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta. Ez jó pár éve volt, nem tudom azóta ez változott-e vagy nem. Ezért nem merek egyébként a emagról rendelni, alzáról rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta.
Vhiktor