- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Plazmat én sosem zoomoltam, visszafogott képi beállításokkal ment, változatos tartalommal, viszont rá van kötve Xbox, illetve gyakran megy műholdas ServusTV, stb. elég durva piros logókkal, ami kumulatívan öregítené szegény oledet. Nagyon jól be van lőve a VA paneles tévénk, John Wick egyenesen lefut róla, szóval annyira nem kapálózok most, az általam gyakrabban látott LG-n a mozgás nekem még nem jön be (B8). Tinting is van rajta, néztük a focit, ott nagyon látom (persze a tulajnak nem szólok, nem cseszem a lelkét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Azonnali fotós kérdések órája
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor