Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért írtam külön, mert mindenkinek külön válaszoltam...
Egyébként én nem arra vagyok dühös, hogy a Pana nem nyert, mint tavaly. Hanem a reakciókra.
A gyártók szerintem elérték egyelőre a technológia határait. Legalábbis ezzel a panelgenerációval. Itt már nüansznyi a különbség. Én még azt is elképzelhetőnek tartottam volna, hogy ha az LG oda rak egy felsőkategóriás oled tv-t, azt is "megveri" a C9. Itt inkább az lenne érdekes, melyik tv produkál kevesebb képhibát, gondolok itt a szokásos oled betegségekre.Visszatérve igen kiakadtam, mert többek között én vagyok megvádolva olyan viselkedéssel, hogy márkát degradálok (LG), miközben itt ipari szinten zajlik ugyanez. Sokan észre sem veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Óvodások homokozója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor