Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz Cypresss #21772 üzenetére

Uraim,

Megvolt a körút, baromi sok időt töltöttem sötét szobákban, próba és promó videók nézegetésével és végül a Sony KD-65AF9 mellett tettem le a voksot.

Segítségképpen - nagyon röviden - egy VT30-as plazmán szocializálódott vásárló szemével (tehát nem kell a sav, hogy milyen dillettáns béna láma vagyok) felsorolnám a miértre a válaszaim:

- Az LG-hez (C8-at néztem) képest sokkal természetesebbek a színei és észrevehetően jobb a mozgásmegjelenést. Az LG képe nekem kicsit túlszaturált minden módban.

- felskálázásban messze a legjobb az AF9 azok közül amiket próbáltam (640-es, 720-as és 1080-as tartalmakat vittem, illetve néztünk tévéadást is.)

- a center hangsugárzó (Acoustic Surface) kurva jó, totál olyan élményt ad, mintha moziban ülnék. :K

- HDR-ben kifejezetten jól teljesített, e tekintetben a Pana nálam elvérzett, pedig nagy márka rajongó vagyok közel tíz éve.

- a smart rendszere, közel sem olyan borzasztó és lassú, mint vártam, bár azt közben megtudtam, hogy az AF9-ben ezen a részen elég sokat dolgoztak a 8-as szériához képest. Mondjuk ebben az LG még mindig sokkal jobb... :U

- végül, de nem utolsó sorban, egy barátomnak köszönhetően megtudom venni 950-ért, ami még így is 150k-vel több, mint a C8, de szerintem annyival jobb is.

Egy dolog nem tetszett, de az nagyon, ez pedig a távirányító minősége, hát ezen a területen, úgy kb százezer fényévvel van lemaradva a Samsunghoz és az LG-hez képest a Sony. Egy kb 200k-s LCD tévénél jobb minőségű a távirányító, de a tervek szerint a képernyőt fogjuk bámulni, nem a távirányítót, szóval ezzel a problémával hosszútávon is együtt tudok élni.

Január második hetében érkezik a vas, majd beszámolok az első tapasztalatokról (ha érdekel valakit), bár tudom, hogy itt a többség LG-s, de talán van/lesz néhány márkatársam a topikban. :R

Új hozzászólás Aktív témák