- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
üzenetére
Hogy mi lessz másfél év múlva ha nem cserélik?
Nos én jóideje követtem ezt a topicot is meg sok mást, olvastam teszteket, néztem rengeteg tesztvideót, és mielőtt rászántám volna magam hogy akkor OLEDre váltok, szépen megkerestem az Lg ügyfélszolgálatát emailben feltvéve a kérdéseimet.
Másnap telefonon visszahívtak és minden kérdésemre szakértelemmel válaszoltak, amit nem minden gyártó ügyfélszolgálatáról tudok elmondani.
Beégésre kiterjed e a gyári garancia ez volt az egyik főtémája beszélgetésemnek az úriemberrel aki felhívott.
Elmondta h elismerik hogy előfordulhat és igéretet kaptam rá h szó nélkül cserélni fogják mert beletartozik(!!!) a garanciába a beégés is. Hisz igen elvégre egy tv elsősorban tv, nem minenki játszik rajta, egyszerűen csak szeretne szép képminőséget.
Tényleg legalább 5ször elmondta az ügyintéző igéretet tett rá h ez beletartozik a garanciába, megnyugtatott, hogyha beég is akkor sem kell aggódnom.
Mondom rendben maguk is rögzítik a hívást, én is, ha esetleg beégne és valami probléma merülne fel gariztatásnál, akkor erre a beszélgetésre hivatkozhatok.
megerősítette h igen ez így van, sőt még akkor a beszélgetés után válaszol emailben is, hogy írásos nyoma is maradjon. Szerintem mondhatom erre az ügyintézőre h kifejezetten korrekt volt, sőt még ő javasolta h várjak egy kicsit a vásárlással, mert jön az 5 év gondoskodás és akkor még plussz biztosítást sem kell vásárolnom.
Szóval én nyugodt vagyok, megveszem a tv-t mert nagyon régóta várok rá, és bízom benne h nem lesz vele gond, ha pedig mégis akkor szervizelik igéretük szerint , úgy mint itt ahogy pár embernek már ahogy láttam volt panelcsere.
Ha pedig tegyük fel 3 év múlva tönkremegy és kekeckenek, akkor tudok hivatkozni arra h nekem mit igértek, és innentől kezdve nekik ezt vállalni kell.
Reméljük a legjobbakat. én eléggé bizakodó vagyok, kicsit már én is túlhypolt dolognak tartom ezt beégés dolgot, de az talán természertes hogyha kiad az ember fél millát vagy akár 1et egy tv-ért akkor előtte körüljárja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor