Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
retekbacsi
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy ha csinálnak egy prémium tévét, akkor miért kell apróságokkal kellemetlenséget okozni. pl: mi a mámoros túróért kell levenni azt a szerencsétlen analóg hang kimenetet. Kinek fájt?
(Mellesleg a supportnak jeleztem, hogy szar a honlap és állítólag javítani fogják)A BT dolog is olyan, hogy értem én az üzletet, hogy rá kell verni még a jóemberekre egy drága fülest is, de ha van itthon kettő, akkor most hajingáljam ki az ablakon, mert az LG rigid? Ne már.
Ofkorsz megoldom, optikaival rádugom az erősítőre azon meg van füles.
Csak az elv...Pont a képernyőnél fogtam meg a dolgot: engem zavar, hogy beletükröződik a fény. Azt aláírom, hogy sötétben nagyon fasza a kép és biztos sokat ront a dolgon az ívelt design.
(ez utóbbit egyelőre indokolatlannak tartom, de lehet én vagyok a megint a kivétel)https://youtu.be/SPLFzEHvqd4?t=6m22s
Ne mondd, hogy nem látod a kép tetején a lámpákat. Pedig nem világít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Linux Mint
- One mobilszolgáltatások
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor