- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
retekbacsi
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy ha csinálnak egy prémium tévét, akkor miért kell apróságokkal kellemetlenséget okozni. pl: mi a mámoros túróért kell levenni azt a szerencsétlen analóg hang kimenetet. Kinek fájt?
(Mellesleg a supportnak jeleztem, hogy szar a honlap és állítólag javítani fogják)A BT dolog is olyan, hogy értem én az üzletet, hogy rá kell verni még a jóemberekre egy drága fülest is, de ha van itthon kettő, akkor most hajingáljam ki az ablakon, mert az LG rigid? Ne már.
Ofkorsz megoldom, optikaival rádugom az erősítőre azon meg van füles.
Csak az elv...Pont a képernyőnél fogtam meg a dolgot: engem zavar, hogy beletükröződik a fény. Azt aláírom, hogy sötétben nagyon fasza a kép és biztos sokat ront a dolgon az ívelt design.
(ez utóbbit egyelőre indokolatlannak tartom, de lehet én vagyok a megint a kivétel)https://youtu.be/SPLFzEHvqd4?t=6m22s
Ne mondd, hogy nem látod a kép tetején a lámpákat. Pedig nem világít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest