Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
retekbacsi
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy ha csinálnak egy prémium tévét, akkor miért kell apróságokkal kellemetlenséget okozni. pl: mi a mámoros túróért kell levenni azt a szerencsétlen analóg hang kimenetet. Kinek fájt?
(Mellesleg a supportnak jeleztem, hogy szar a honlap és állítólag javítani fogják)A BT dolog is olyan, hogy értem én az üzletet, hogy rá kell verni még a jóemberekre egy drága fülest is, de ha van itthon kettő, akkor most hajingáljam ki az ablakon, mert az LG rigid? Ne már.
Ofkorsz megoldom, optikaival rádugom az erősítőre azon meg van füles.
Csak az elv...Pont a képernyőnél fogtam meg a dolgot: engem zavar, hogy beletükröződik a fény. Azt aláírom, hogy sötétben nagyon fasza a kép és biztos sokat ront a dolgon az ívelt design.
(ez utóbbit egyelőre indokolatlannak tartom, de lehet én vagyok a megint a kivétel)https://youtu.be/SPLFzEHvqd4?t=6m22s
Ne mondd, hogy nem látod a kép tetején a lámpákat. Pedig nem világít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor