Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rendon
üzenetére
Előbb, de inkább utóbb lesz Sony / Panasonic oled topik is, de mivel 100 eladott oledből talán 3-4 db nem LG, így még várni kell pár évet szerintem. Ezért aztán nem is tudhatunk sokat azokról a hibákról, amik sújtják a két gyártót, pedig vannak hibák, ezt külföldi fórumokon olvashatod. A vertical banging és a near black ugyanúgy megvan, talán még nagyobb mértékben, mint LG-nél. Olednél szinte ez az egyetlen olyan hiba amit ismerünk és ez az ami állandó és ami bizonyos mérték felett már zavaró. Viszont azt még nem tudjuk pontosan, hogy ennek mértéke mennyit változik az évek múlásával, tehát lehet-e rosszabb, vagy éppen jobb mint pillanatnyilag. Viszont én még nem hallottam egyéb hibáról, ami meglepő, mert az elektronikák időnként megadják magukat, de LG-ről még egy ilyet sem olvastam-hallottam, pedig 4-5 éve már elég sok példány üzemel világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor