Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nem is a w subpixel miatt van ez (RGBW LG LCD-ken nincs pixelrács), hanem hogy maga az oled dióda apró.
2 méterről már nagyon látszik, 2,5-ről csak akkor ha direkt keresed, felette nem nagyon. De igen, 4k panelen csak 30 centiről vehető ki egyáltalán hogy van valami, sokat dob a képen, különösen világos, egyszínű, homogén felületek - nekem a Persona 5 alatt jött ki nagyon (100 órás játék, első fele 910-en, második fele B7-en ment le).
Ha PC-ről erőltetsz Nearest neighbour upscalinget akkor elvileg soha nem mondod meg hogy FHD vagy 4K a kijelző a 4:1 pixelmapping miatt. Tesztelni sajnos nem tudom mert nincs 4k képes laptopom.
Hogy miért csinálják? Gondolom amit írtál: átlagos vásárlóként ha beteszed a Blu-Rayt és ugyanazt látod mint a régi FHD tévéden akkor rossz az első benyomás (minek váltottam?). Sony/Pana csinálják jól, ott lehet választani hogy melyik módszert szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor