- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Hát aki nem látja a különbséget a HDR meg egy SDR között annak felesleges is drága tv jó lesz a régi lcd... nem tudom eldönteni hogy tényleg nem veszi észre vagy csak itt osztja az észt?!
Igaz, a forrás nem mindegy, mert nekem is át váltott a tv az új Justice League 4k HDR filmnél de hogy minek nem tudom.. Én naiv azt hitem, hogy ami új az már jó is, de minőségben meg sem közelíti az új Szárnyas fejvadászt. Az valami eszméletlen. A legutóbbi Trasformersről nem is beszélve..igaz a sztori csapnivaló de látvány nagyon jó. Konkrétan megmaradt egy jelenet ahol világít az égbólt minden részlete látszik de a téma még is egy emberen van, ami szintén kifogástalan. Pazar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest