- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Bevallom, nálam most többet ment a normál TV adás is, mert április 17 -től 23 -ig kódolatlan HBO napok vannak One -nál. Néha van egy-egy film, amit szívesen megnézek és annyira nem fontos, hogy jobb minőség legyen.
Olyan filmekre gondolok elsősorban, amit már elfelejtettem, hogy létezik. Vagy még nem is láttam. Múltkor például a Bíborszín (2023) ment, és számomra nagyon pozitív meglepetés volt.
Nem fizetnék az HBO csatornákért havonta, de ingyen, néha teljesen jó. Ilyenkor legalább nem sajnálom, hogy van TV előfizetésünk, de nem is miattam aktív... Meg mondjuk jár hozzá néhány kiegészítő előfizetés is. Mint például az említett RTL+.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor