Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Csak akkor ezt felírhatnák a honlapra is.
Minek árulnak valamit webshopban, amit megrendelhetsz x összegért, és azt írják y napra kiszállítják, majd közlik, hogy bocs mégsem, vagy drágább?Egy webshopban illik azt adni amit megrendelsz, és kihozni amikorra ígérik... főleg egy félmilliós készüléknél.
Eleve szégyen, hogy raktárkészlet infójuk sincsen... de még a munkatársak se tudják, nem csak hogy nincs feltüntetve.Nekem a boltban még azt is mondta a fószer, hogy CSAK online lehet OLED TV-t venni

(Ezt most főleg arra értem, hogyha valaki szeretné megvenni 460-ért listaáron, mindenféle szir-szar csomag nélkül. Mert, hogy online lehetőség van rá, ez a vicc. Nekem 540-ért sem "engedték", pedig már végigment a megrendelés kp-re a webshopon)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor