Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Nekem ÁFA-s számlával kellene és - mint említettem - nincs semmi közöm az ERSTE Bankhoz. Így nem tudom elképzelni, hogy komolyabb kedvezmény érvényesíthető lenne. Plusz a későbbi, valószínűleg PS6 (vagy hasonló elnevezésű) konzol is használva lesz, így kell a HDMI 2.1 teljes sávszélessége ami a G6 nincs meg szóval nem erőltetem.
Valószínünek tartom, hogy a 4070S volt az utolsó dVGA amit vettem, mert már nem vok hajlandó megfizetni ezeket az irreális árakat amikbe mostanság kerülnek a középkategóriás gamer kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258