Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Samsung G85SD 34" Fekete képernyő az egér/kurzor mozgatása közben
Előző konfigomnál is csinálta - 7900XT - bár csak a 25.8.1 driver feltétele után, ha jól emlékszem 25.3.1-ről frissítettem, illetve most az új gépemnél is (adatlapon a pontos konfig, amúgy 9070XT). Most az új gépre természetesen a legfrissebb BIOS, Chipset, VGA driver ment fel, mindenből a legújabb, és - gondolom - ennek következtében itt is csinálja.
7900XT mellett a régebbi driverrel nem volt gond.
Mivel most elsődlegesen a Battlefield 6 a cél, nem szeretnék régebbi drivert használni ha nem muszáj.A probléma: https://youtube.com/watch?v=IrpcmwoD0YE
Szóval ha be van kapcsolva a Game Mode a monitoron, ami többek közt leveszi 120hz-re a max frissítést a 175-ről, el-elsötétül a képernyő, majd visszajön. Ez pl böngészőben, ICUE-t megnyitva, Adrenalin GUI-t megnyitva jön elő, asztalon pl nem.
Végigpróbálgattam az összes Radeon driver beállítást, adaptive sync és barátait, de semmi nem segített. Egyedül a Game Mode kikapcsolása, ami rosszabb képet eredményez, kisebb frissítésen, ami nyilván nem optimális. Csinálja ezt DP és HDMI kábelekkel is. Azóta találtam redditen több Samsung OLED Game Mode usert akik ugyanebben a cipőben járnak AMD és NVIDIA kártyákkal is.Holnap kipróbálom az új konfigon is a régebbi drivert, kíváncsi vagyok.
Van ötletetek esetleg a probléma megkerülésére/elhárítására anélkül hogy fel kelljen adnom 175hz-et vagy az új drivereket?

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258