Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, kipróbáltam néhány dolgot....életembe először kikapcsoltam a game mode-ot, 120Hz-re korlátoz és a HDR -t is offolja.
Megnyitottam YT-ot Chrome alatt, PH-t, belemásztam az Icue-ba, megnyitottam az Nvidia felületeket, de semmi ilyesmi.
Vissza is nyomtam a game mode-ot, amúgy is szarabb a kép, ha nincs bekapcsolva.Edit: eggyel régebbi vga driver van a gépen, de lényegtelen, egyikkel sem tapasztaltam ilyet.
Edit 2: amikor a távirányítóval átváltom a game mode-ot, akkor elsötétül egy másodpercre a képernyő, de az normális, olyan mintha csatornát váltanál egy tévén, de random black screen nincs és nem is volt soha.
-
A game mode engedi csak a 175hz-et, ha ki van kapcsolva, akkor 120Hz.
Nálam még nem jött elő ez a hiba, igaz mindig game mode-ban van a monitor, mert csak játékra használom.
Kábel DP, VRR és hasonlók OFF a kezdetektől.
A VGA drivereket mindig felrakom a legfrissebbet, igaz 1-2 hét után csak.Edit: én is Icue-t használok, a videóban látható problémát még nem láttam egyszer sem, a fél év alatt.
De ha megmondod pontosan, hogy mit kell csinálnom, hogy előhozzam a hibát, akkor kipróbálom, csinálok videót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 27" 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest