- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepucs
tag
Mivel nem/minimális volt az olajfogyasztás 5W40-el, ezért 445 000km-re most kapott Gulf formula ule 5w30 olajat. Kíváncsi leszek, hogyan változik az üzemanyag fogyasztás/Olaj fogyasztás.
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
-
bul07
nagyúr
válasz pepucs #11983 üzenetére
Dél-Ausztrália gondolsz vagy hogy? Ausztrália piszok nagy ám
30-as olaj olyan helyre kevés lehet ahol nyáron nappal akár 40-50fok is lehet, és télen középhőmérséklet átlagosan 15 fok
Amúgy nagy terület Dél-Ausztrália, több mint 10x nagyobb mint Magyarország [link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Gyöször
senior tag
válasz pepucs #10400 üzenetére
Na rájöttem milyen zavar támadt a hardveremben. A motorban soha nem volt mann filter, csak hiflofiltro. Mostmár majd lesz mert rendeltem vagy 4-5öt és nem volt ismerős az mh68 vagy mi is a cikkszáma. De ezt hozta a kereső megkaptam kibontottam oké, olyan.
Most jöttem rá, hogy HF137. És így már ismerős! A levegőszűrő meg HFA3802 azok is mindig hiflok voltak.
Jók a hiflofiltro szűrők, csúnyán meg lett etetve porral romániába a DR, 20 motorból utolsó felében menni mindig szívás. Voltak gondok a DR légszűrőházával, de az nem a szűrő hibája volt. Van valahol egy fotó, hogy 1 centi homok meg por van a szűrő aljában. Elég hülye kialakítása van.
Az olajszűrő is okésHa innék, megérteném én is. Ha innék és száraz novembert tartanék akkor még jobban magyarázhatnám. De nem is iszok
[ Szerkesztve ]
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Predator2
addikt
válasz pepucs #10085 üzenetére
Ha jól értem akkor 7100 a nyerő, bár a második komment inkább megijesztett, mintsem meggyőzött.
Azt mondták nekem, hogy a Yamalube ami a gyári olaj, nem más mint a Motul átcímkézve.
Én nem szeretnék semmi extrát, csak olyan olajat amit a gyár előír. -> A lehető legjobbat. Jó ár/érték arányban.[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz pepucs #10080 üzenetére
Ezt a 3 fajtát ajánlotta a motul olajkeresője.
Melyiket vegyem a 7100-at vagy az 5100-at?
Ugyan pályázni nem járok vele, de szeretem néha néha elkenni a száját. De többségében túrázok vele.THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tboldi
nagyúr
válasz pepucs #10080 üzenetére
Ezekről az ábrákról mindig BlacKSouL kolléga hsz-e jut eszembe.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz pepucs #10004 üzenetére
Tehát itt nem írtam hülyeséget, az előírt MA helyett MA2-vel ragadhat, MA2 helyett MA-val meg csúszhat, ennyi. De persze mint megannyi más, ez is totál típusfüggő, csak feltételes módban lehet írni bártmit is.
Lényeg a lényeg, mindenki tartsa be azt, amit a gyártó meghatározott!
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
Api SF vagy SG t kell tudnia, ha jó helyen néztem. Ami egy semmi, mert ezt ma már minden olaj túlszárnyalja. Érzelmi alapon is választhatsz bele olajat. Amelyik márka szimpibb vagy szebb a dobozon a grafika.
Nekem a repsol nem olaj, egyszer volt benne, az első perctől kezdve nagyon nehezen kapcsolt a váltó. Én mindig ősszel cseréltem, télen is megyek vele ha lehet, de keveset. És hogy tiszta olajjal álljon. Gondoltam majd tavasszal kidobom belőle, de elmentem motorozni és szétszakadt a 3as fogaskerék, vitte az egész blokkot.
Aztán pár évre rá csak repsol teló olajat kaptam, nyikorgott a két teló ahogy rugózott. Kivágtam belőle, semmi mással nem csinált ilyet, volt már benne valvoline, agip, motul meg egyszer valami szar molos a benzinkútról. Azzal se nyikorgott csak a 10esnek mondott viszkozotás 2,5W-hez hasonlított és nem csillapított.
Motul volt azóta a motorban mindig 5100. Haver Pegasojába öntöttünk, kérdeztem, hogy milyen mondták könnyebb kapcsolni. Én is ezért használom, mert feltűnő volt. Kipróbáltam a 7100at, de csak azért mert eladott motor után olcsón átvettem, nem érzödött jobbnak.A liqui jó lesz csak ne mannolt, repsolt vegyél bele ha szeretnél vele sokáig motorozni
Inkább jaso ma2-t szoktak ráírni, de nem néztem utána mi a különbség.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Asbee
veterán
Én nem is tettem szín alapján semmilyen minőség meghatározást. Szimplán érdekesség, meg ha visszaolvasol vicces volt, hogy mintha belef....nak a zsepibe. Nyílván ha ennyi után hulla sötét, vagy fekete lenne egy szívó benzinben, akkor valami nem ok az olajjal vagy motorral.
-
w333
félisten
-
Cicero
őstag
Nem a téli számít, ezt lentebb is írták. Ha a 40 fogy, a 30 méginkább fog. Nálam is ez a helyzet, 30-al próbálkoztam, ette nagyon, kapott total 5W40 olajat, most mérsékeltebb a fogyás... kop..kop...
Totalból van kétféle 5W40, a vastagabbat válaszd (kinematikus viszkozitást nézd 100 °C-on)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest