- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ezt értem. De itt ez a termosztát nem több mint egy gombelemes hőmérő. Hiába nyomkodod a gombokat a falon nem indítja el a klímádat, ahhoz külön elő kell venni a telefont vagy dashboard-ot rakni a falra. De ha meg már dashboard van a falon akkor minek ez a termosztát.
Nekem az kell, hogy odasétálok a termosztáthoz és ki-be tudjam kapcsolni a hűtést illetve a fűtést vagy megváltoztatni a hőmérsékletet ha fázunk vagy melegünk van. Ez a termosztát legegyszerűbb funkciója 100 éve.
Arról már nem is beszélve, hogy a jobb termosztátok nem bang-bang módszerrel működnek, pl az én nestem tanulja a padlófűtés hőtároló tömegét és idő előtt leállítja a fűtést mert a hőátadásnak késleltetése van. Ha ezt nem tenné meg túlfűtené a szobát 1-2 fokkal folyamatosan. Ezt írtam, hogy jellemzően a szoftvert fizeted meg, nem a hardvert, az nem több mint egy hőmérő meg két relé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest