- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ezt értem. De itt ez a termosztát nem több mint egy gombelemes hőmérő. Hiába nyomkodod a gombokat a falon nem indítja el a klímádat, ahhoz külön elő kell venni a telefont vagy dashboard-ot rakni a falra. De ha meg már dashboard van a falon akkor minek ez a termosztát.
Nekem az kell, hogy odasétálok a termosztáthoz és ki-be tudjam kapcsolni a hűtést illetve a fűtést vagy megváltoztatni a hőmérsékletet ha fázunk vagy melegünk van. Ez a termosztát legegyszerűbb funkciója 100 éve.
Arról már nem is beszélve, hogy a jobb termosztátok nem bang-bang módszerrel működnek, pl az én nestem tanulja a padlófűtés hőtároló tömegét és idő előtt leállítja a fűtést mert a hőátadásnak késleltetése van. Ha ezt nem tenné meg túlfűtené a szobát 1-2 fokkal folyamatosan. Ezt írtam, hogy jellemzően a szoftvert fizeted meg, nem a hardvert, az nem több mint egy hőmérő meg két relé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged