- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
Szasztok. Egy kis segítésget kérnék
Probléma: A supervisor menüben egyes (alapvetően a nem official) addonoknak hiányzik a képe
Az addonon belül a Documentnél ezt írja:
Addon <addon neve> with version latest does not exist in the store
A repositoriesban pedig az összes hozzáadott repo UNKOWN:
unknown
unknown
https://github.com/.................LOG:
23-06-08 11:04:58 ERROR (SyncWorker_6) [supervisor.utils.json] Can't read json from /data/addons/git/79ff755f/repository.json: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
23-06-08 11:04:58 WARNING (SyncWorker_6) [supervisor.store.data] Can't read repository information from /data/addons/git/79ff755f/repository.json
Rendszer: RPI4 /Raspbian(Debian)/ + HA supervised (Home Assistant 2023.5.4 / Supervisor 2023.06.1)
De már korábban is láttam, csak nem foglalkoztam vele, azt hittem, csak nem töltött be a kép.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest