Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Degeczi #42801 üzenetére
#42801Degeczi: Hi, köszi az infót. Haveri körben egyik ismerősőöm használ Harmony-t nagyon király, de sajnos nehezen beszerezhető és a Logitech Harmoniy család már kikopott, nem árulják sajnos.
Ő annyit mondott, hogy ha a Logitech lekapcsolja a szervereket, amin keresztül a frissítések és a konfigurálás menni fog, akkor kidobhatod a távirányítót.
Harmony helyett van B terv , SofaBaton X1/U1, de utánnaolvasok.
Ahogy nézem a Broadlink integrálható HA-ba , gyári appot én nézegettem, nem rossz, de emiatt egy HA-t nem akarok fenntartani, hogy oda beleintegráljam és pár apróságra használjam.#42803jézusom: Hi, köszi az infót. Nekem ez az IR-es tapasztalatom sok nincs, ezért kérdezek, mielött vennék.
Coreelec esetén Yaste és Kore appal vezérlős akármilyen dolgokat szerintme az ingyenes is kezel, mindkettő van iOS és Android-ra is ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest