- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
noorbertt #40184 üzenetére
Micsoda egy elmaradott népség, csak hogy finoman fogalmazzak.
Mondjuk nálunk a vízmű sem nagyon halad a korral, felhívtam őket, hogy szeretnék impulzusadós mérőt. Áh, olyat nem lehet. Mondom fizetek érte, akkor sem. Úgyhogy maradt egy 2. mérő felszerelése, ami már ad impulzust.Amúgy esetedben is tényleg csak az optikai jeladó működhetne? Mert ugyan a reed szenzorral kezdted, de ebből nekem még nem egyértelmű, hogy csak gondolkodsz a dolgon, vagy már esetleg fel is van szerelve és működik is.
Pont ma jött értesítő az Eon-tól, hogy leolvasási időszak van (szüleimnél). Na most ez annyiból érdekes, hogy próbálják az embert egyre inkább abba az irányba terelni, hogy csináljon saját maga fotót a mérőállásról. Ez esetben ugye az éves leolvasáskor sem kell aggódni, ha valakinek mégis külön engedély nélkül fent lenne valami kis "okosító eszköz". Persze az óra cserénél gondolom majd kijönnek személyesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest