- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
válasz
Teasüti #3605 üzenetére
Hú, itt több hitvitára okot adó kérdés is felmerül!
Nekem a felhő dolog nem tetszik. Inkább saját szervert üzemeltetek, egy RPi3-on.
Próbáltam több szerver szoftvert is az elején, nekem a HomeAssistant jött be leginkább. Több mint fél év használat után is így érzem.Az elmúlt kb 8 hónap tapasztalata alapján azt javaslom, hogy lehetőleg próbálj meg egy irányba menni.
Több okos "család" is van.
Először persze gyorsan és látványosan akar az ember haladni.Ezért a Xiaomi cuccokkal kezdtem és arra építkeztem először (jó minőségűek, jó áron!), de aztán rájön az ember, hogy nem, vagy csak óriási kompromisszumokkal tudsz minden megoldani egy termék családdal. Így nekem is bejöttek a Sonoff kapcsolók és relék a képbe. Aztán rájössz, hogy még ez is kevés, kellene egyedi, saját fejlesztésű megoldások is, mint a redőnyvezérlőm, ami már arduino lapkára és egy újabb rendszer, a mysensors-ra alapul. Szóval, nem egyszerű ezt eldönteni...
Ha ebbe bele akarsz vágni, akkor készül fel, hogy rengeteg időt elvisz! Először a sok olvasgatás, nézelődés miatt, aztán a felmerülő problémák megoldása!
Ja, és nem utolsó sorban, rengeteg pénz!
Nekem már bőven 6 számjegyű az erre költött pénz összeg és nem 1-essel kezdődik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest