- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 9
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
divot
veterán
-
Som@
őstag
-
divot
veterán
Hogy ne kínozzon annyira a lelkiismereted, csináljuk azt, hogy fölteszed a dc-t, keresünk egy elhagyott hubot talihelynek, megnézed a zenéket, aztán ha valami megtetszik, magadévá teszed, majd törlöd a dc-t. Nos? :)
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Hm. De nincs DC-m és nem is lesz. :O
(Bár lehet, hogy kicsit szörge akasztom az elveimet. ;] ) -
divot
veterán
Az egy olyan válasz lenne, amihez a kérdést moderátorként föl sem teheted. :D Nem tudom, meg ugyebár nehéz is válogatni, meg kellene hallgatnod egyet-egyet: van külön folk és jazz könyvtáram, ha netalán..., akkor abból válogathatnál. :P
-
Som@
őstag
-
divot
veterán
-
Som@
őstag
Azt megköszönném.
De ha már itt tartunk, nincs valakinek valami jó kis jazz. Főleg olyan érdekelne, amiben sok nagybőgőszóló van. :D -
divot
veterán
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
Oh kedves tildy.
Azt tudom, hogy honnan van. Szép is lenne, ha nem tudnám. :DDD
De, hogy magamat idézzem:
''Ez véleményetek szerint milyen zenei irányzat?
...
Hol találok hasonló zenét? Egyáltalán mire keressek rá?:U
Szerintem ez a zene nem nagyon megy mostanában, úgyhogy egy kis segítség rámférne...:) ''
Hja és a zeneszerzőket tudom, hogy kicsodák. És ennyi. Semmi több. :(szerb cigányzene;]
-
Som@
őstag
Oh kedves tildy.
Azt tudom, hogy honnan van. Szép is lenne, ha nem tudnám. :DDD
De, hogy magamat idézzem:
''Ez véleményetek szerint milyen zenei irányzat?
...
Hol találok hasonló zenét? Egyáltalán mire keressek rá?:U
Szerintem ez a zene nem nagyon megy mostanában, úgyhogy egy kis segítség rámférne...:) ''
Hja és a zeneszerzőket tudom, hogy kicsodák. És ennyi. Semmi több. :( -
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
A #1475-ben feltett kérdésemre senki nem tud válaszolni e jeles napon? :U
-
Pet_i
senior tag
Elegem van a lánclevelekből!!!!! Hogy vannak, akik még mindig továbbítanak ilyen sz@rokat! Arghhhhhh!!!!:(((:(((:(((:O
-
Ye_Nő
tag
Bash, és angolul jól tudok:
Kéne egy kis segítség, le kéne fordítani magyarosan a következő mondtatot:
''And that, as they say, is that''
Jelentését értem, de magyarosan nem tudom lefordítani. Szövegkörnyezetet nem tudok biztosítani hozzá, viszont ez egy játékból van, ahol egy öreg manusz, aki nagyon ismeri azt a világot, ahol a játék játszódik, szokta ezt mondani, mindig amikor befejezi a hosszabb-rövidebb ''ismertető'' szövegét.Teljesen egyértelmű:
<''Hát - így.'' - ahogy azt főnököm szokta volt mondani.>. :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
Mi a kedvenc videoklipped?
Most ettem 4 Happy Cow ömlesztett sajtot, meg ittam szénsavas ásványvizet és felfújt, mint az állat :D Mi erről a véleményed?
Most szereztem egy 4 megás matrox kártyát, természetesen PCI-ost, de némileg visszafogja a 3200+-os Bartonomat. Mit javasolsz?
még jövök? vagy nem? :O
[Szerkesztve]Hát, tegnap lefekvés előtt a fixtv-n láttam egy klippet, de akkora egy sza@rt mint az... szóval egyszerűen a szenny csúcsa. Valami néger (vagy most ezt hogy kell írni, ha az ember nem sértésnek szánja, de nem a romákra gondol?) szóval valami néger srác rappelte a ''Megy a vonat Kanizsára'' c. dalt, de a kiejtése olyan kritikán aluli volt, hogy... (''Ela ú a masiniszta'') közbe vonaglott a képernyőn mintha bárkinek is kívánatos lenne, ja és persze mellékraktak 5 csajt hogy valaki kérje is ezt a szart a kívánságműsorban...
:O :O :O -
Bash
őstag
Na hazajöttem a légishow-ról, nagyon jó volt. Készült sok kép és néhány video is. Sajnos amit a legjobban szerettem volna látni (B-2 Spirit), az nem volt, de azért nem vagyok csalódott. A Blue Angels bemutatója fantasztikus volt, és a végén kaptam egy aláírást a parancsnok Russ Bartlett-től is. Két év után újra láthattam F-117A-t, és ennek nagyon örülök. :)
Cathfaern! anager-él magyarosabbat én sem tudok, a jelentéssel nekem sincs gondom, de magyarosan soha nem is tudtam fogalmazni. -
guminyúl
tag
Mi a kedvenc videoklipped?
Most ettem 4 Happy Cow ömlesztett sajtot, meg ittam szénsavas ásványvizet és felfújt, mint az állat :D Mi erről a véleményed?
Most szereztem egy 4 megás matrox kártyát, természetesen PCI-ost, de némileg visszafogja a 3200+-os Bartonomat. Mit javasolsz?
még jövök? vagy nem? :O
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egyszerűen szörnyű, hogy mekkora itt a kihaltság. Hát nincs senki, aki OFFolna egy jót? :D
-
anaqer
veterán
''Hát, nagyjából így...''...? :)
Más : mit találtam a fiók mélyén? :D
[L]http://samjoe.uw.hu/images/pta4k_1.jpg[/L] -
Cathfaern
nagyúr
Bash, és angolul jól tudok:
Kéne egy kis segítség, le kéne fordítani magyarosan a következő mondtatot:
''And that, as they say, is that''
Jelentését értem, de magyarosan nem tudom lefordítani. Szövegkörnyezetet nem tudok biztosítani hozzá, viszont ez egy játékból van, ahol egy öreg manusz, aki nagyon ismeri azt a világot, ahol a játék játszódik, szokta ezt mondani, mindig amikor befejezi a hosszabb-rövidebb ''ismertető'' szövegét. -
Som@
őstag
Ez véleményetek szerint milyen zenei irányzat?
[L]http://web.axelero.hu/soma19/minta.mp3[/L]
Hol találok hasonló zenét? Egyáltalán mire keressek rá? :U
Szerintem ez a zene nem nagyon megy mostanában, úgyhogy egy kis segítség rámférne...:P -
divot
veterán
Rivatuner? Coolbits mé' nem jó?
Már nem jó. :B
-
Alvin_ti4200
félisten
-
divot
veterán
Hát én is, de ha összejönne majd végre valami, akkor nem nagyon lehet majd megtalálni.
Te már úgy is jóelőre teljesítetted a normát. :)
A powerstrip helyett van valami normális program?
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Hát én is, de ha összejönne majd végre valami, akkor nem nagyon lehet majd megtalálni.
-
divot
veterán
Szóval Alvin ez az élet rendje. :) Én is meg fogok mostanság ritkulni, de valszeg minden este benézek egy körre, ha meg problémám lesz, akkor úgy, mint eddig, az első utam ide fog vezetni. :D Ez is az élet rendje. :P
-
nofene
aktív tag
-
Bash
őstag
Pár perc múlva indulok a légishow-ra ([L]http://public.macdill.amc.af.mil/airfest/index.html[/L]), már teljes izgalomban vagyok. Képek lesznek ezerrel! :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
#463-ban van pár kép. :) Egyébként '83-as.
Tényleg jól húz! Normális ember-en mit kell érteni? Ha mindig váltok amint jelzi hogy kéne (kb. 3000 rpm-ig húzatom ki), az ''normális'' vagy még vegyek vissza egy kicsit az arcoskodásból? Rohadtul nem szeretném szétcseszni :O -
kymco
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mesejj rola vmi mikori mejjik a kaszni mijjen evjarat meg ijjenek.....
udv
neduddki
p.s. nagy kedvencem volt az a korabban emlegetett joszag... nyomatekos... keveset fogyaszto es ha normalis embert ult benne orokeletu volt a motor... :- ))) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
neduddki
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Testvérek, lehet, hogy egy ideig eléggé inaktív leszek itt, mert edzés és lány fogja kitenni az időmet a suli mellett. Végre van valami, amit szívesen csinálok, és élvezem, úgyhogy valszeg sokak örömére a nagyúr arrébb fog állni, egy öröm volt Veletek dumálni meg minden, igyexem néha benézni

Itt kérek elnézést mindenkitől, akit megbántottam vagy leugattam:U
Sokakat bosszantott, hogy ennyit OFF-olok, hát így most majd ez is megszűnik. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez tetszik :))

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Balli
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet venni Wartburgot! :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50465[/L]
(Vagy lehet up-olni is :DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
kymco
veterán
:)
-
tildy
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Shim
őstag
Hol itt a flame?:)
gratu az új arcodhoz :)
-
Som@
őstag
Hol itt a flame?:)
Ebben a hozzászólásodban. :D
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
Mindenkinek :C az új, egyedi arcképéhez...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét.''és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...'' -- Na látod milyen jó neked. Nekem le kellett menni az oktatóhoz a városközpontba. :( De egyébként jó fej volt akinél tanultam.
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Élő a bankszámlád?'' -- :F Nem értem.
Platty... (leesett) mármint hogy most, április 1. után? Nem tudom. De majd megnézem. Azaz izé. Platty. Tegnap vettem ki pénzt automatából, úgyhogy igen. :)
...Lehet hogy kicsit fáradt vagyok, és nem kapcsol túl jól az agyam? :F :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
-
fokukac
nagyúr
Ja, következő PH talira már azt hozza majd kinyomtatva:DDD
egyébként Alvin, a valóságban ugye nincs ilyen kockafejed? :))
-
PeliScan
addikt
-
Bash
őstag
-
fokukac
nagyúr
Ja, következő PH talira már azt hozza majd kinyomtatva:DDD
basszus, azért a tied se semmi... :B
mi van itt, tömeges arcváltoztatás? :o
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Felhívni telefonon a gépbolt.hu-t és megkérni őket, hogy nem lehetne-e megoldani a cserét. Ha azt mondják hogy nem, akkor gyakorlatilag semmit (illetve annyit hogy ezt eladja, s rendel egy Deluxe-ot).
-
anaqer
veterán
Kis segítséget kérnék.
Haver gépet cserél. Ami nem is lenne baj, három év után ideje is volt. Csakhogy szegény pillanatnyi elmezavarból egy A7N8X-et rendelt a gépbolt.hu-n, holott A7N8X-E Deluxe-ot akart. Persze már átvette, persze már kibontotta. :( Mit lehet ilyenkor tenni? -
Matr x
aktív tag
Az a szomorkás, hogy én MÁR nem aludtam. :( Egész héten csak ma reggel 6ra volt időpontja a jogsi-oktatómnak. Így 4.45kor kellett kelnem. De ha még jó arc lenne, de nem; múltkor rámszólt, h ne használjam olyan gyakran az indexet(!!) mert kopik a racsni. :o
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :)Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét. -
Cathfaern
nagyúr
Egyébként a nagy ''mindenkinek saját arcképet!'' hívőknek: tessék megnézni a HWSW fórumát: már alakul :U
-
Som@
őstag
Ha három fiuval csinalta volna az is gaz lenne. A legnagyobb baj ,ahogy itt mondjátok ,hogy egy idő után közömbössé válunk az ilyen hírek iránt, mondjuk ha nem igy lenne akkor egész nap depressziosak lennénk!
Én legalábbis tehetetlen düht érzek:((( , szivesen a kezemközé kaparintnék pár ilyen állatot....és te is ugyanolyan állat lennél, mint ő. :(
-
Batman
őstag
-
rog
addikt
Ha három fiuval csinalta volna az is gaz lenne. A legnagyobb baj ,ahogy itt mondjátok ,hogy egy idő után közömbössé válunk az ilyen hírek iránt, mondjuk ha nem igy lenne akkor egész nap depressziosak lennénk!
Én legalábbis tehetetlen düht érzek:((( , szivesen a kezemközé kaparintnék pár ilyen állatot.és akkor halálra kínoznád.. :)
másnap te lennél a bulvárlapokban és téged akarnának meglincselni :)) -
Batman
őstag
Én legalábbis tehetetlen düht érzek:((( , szivesen a kezemközé kaparintnék pár ilyen állatot. -
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
-
lesaux
veterán
-
Batman
őstag
ez rajtam kívül senkit sem bosszant??Szerintem ez már nagyon gáz!:(
-
Batman
őstag
Ahhh hogy lehet valaki ilyen allat, az ilyen embereket ott helyben főbe kéne lőni!Nem inkább halálra kínozni!
[L]http://ma.hu/page/cikk/ab/0/82688/1[/L] -
Batman
őstag
Az a szomorkás, hogy én MÁR nem aludtam. :( Egész héten csak ma reggel 6ra volt időpontja a jogsi-oktatómnak. Így 4.45kor kellett kelnem. De ha még jó arc lenne, de nem; múltkor rámszólt, h ne használjam olyan gyakran az indexet(!!) mert kopik a racsni. :o
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :)Hat ez LOL oktato lehet!:))
Mondjuk az enyém se volt valami nagy isten!
Ha nem függnél ilyen sokat akkor többi idő jutna az alvásra! :t -
Som@
őstag
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :)Pedig használd csak nyugodtan! (Majd legfeljebb vesz egy másikat. :D A sok pénzükből úgy is tellik rá.)
Most szokd meg, manapság sajnos már nagyon nem divat ugyanis irányt jelezni.
Néha már azt hiszem, a vadonat új autókba nem is szériatartozék. :(((
Hha mindegy, csak egy picit morcos vagyok emiatt. Ma is 2x majdnem összetörtek, mert én balga nem vagyok képes kitalálni, hogy mit fog csinálni a *>#>@* a kormánynál. Azon kívűl, hogy mondjuk telefonál..... -
PeliScan
addikt
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :) -
Bash
őstag
-
kymco
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Batman
őstag
Érezhetően kezd feléledni a ph egyre nagyobb a topicoc mozgása!Nekem lassan lehet el kéne mennem aludni :))
-
Batman
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aktív Tagok!
Volt egy valami olyan topci ami azzal fogllakozott hogy éjjel kihal a ph!, de sajnos nem találtam meg :((
Tag Utolsó mozzanat
wrobi 2004-04-02 05:44:00
guga 2004-04-02 05:36:19
didyman 2004-04-02 05:34:21
Batman 2004-04-02 05:23:51
PeliScan 2004-04-02 05:08:33
tomcsi 2004-04-02 05:02:24
bugigyuli 2004-04-02 04:55:06
launcser 2004-04-02 04:50:30Áh, ez gyönge. :)

És ezt nem is olyan rég ''fotóztam'' :D -
Batman
őstag
Aktív Tagok!
Volt egy valami olyan topci ami azzal fogllakozott hogy éjjel kihal a ph!, de sajnos nem találtam meg :((
Tag Utolsó mozzanat
wrobi 2004-04-02 05:44:00
guga 2004-04-02 05:36:19
didyman 2004-04-02 05:34:21
Batman 2004-04-02 05:23:51
PeliScan 2004-04-02 05:08:33
tomcsi 2004-04-02 05:02:24
bugigyuli 2004-04-02 04:55:06
launcser 2004-04-02 04:50:30 -
Batman
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Én meg mélyen magam alatt vagyok...Akit érdekel miért , keressen emg ircen:((
-
VladimirR
nagyúr
hopp, proba 1
(elnezest, csak a cookie-kkal szenvedek) -
tildy
nagyúr
off ha mar off...surgosen kene , szakdoga labjegyzetbe:
Mi a különbség a Java server application és a jsp közt?Megköszönném ha elmondaná valaki... -
Panther
HÁZIGAZDA
Na mivan, mindenki bealudt? Vagy valahol megy a party? :) Asszem akkor részemről az első lehetőséget próbálom meg megvalósítani. Szunya :U
-
tildy
nagyúr
Igen laptopra.Pont az X installjánál szólt, hogy olvashatatlan a cd (fél ótával előtte lett égetve...), ill. nem éri el az adatot.Mondom nem baj, majd felrakom külön, és nyomtam az okékat.De semmi értelmeset nem tudott utána csinálni.Valami initet beszélt nemkem, meg iylesmit, meg valami szintet...De...Nem indult semmi:(
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 9
- (téma lezárva)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 AMD Ryzen 5500U / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest