Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' most meg eltűnt az összes moderátor :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Siránkoztok itt hát nemigaz... nekem az utolsó buszom 23:20kor elmegy, aztán csá... reggel 5ig nix, semmi, nulla! Szóval hogy fél órát várni... Hát Pestről hazajönni kocsi nélkül meg végképp lehetetlen. Vagy elindulsz 11 előtt (buli még nem kezdődött el), vagy maradsz 4ig... aztán másnap menj suliba... Szóval örüljetek hogy egyáltalán van szép mocskos büdös ritka fel-sem-férek éjszakai járatotok, mert itt nincs az sem!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Há' most mit csináljak? Így legalább megint van egy procim, bizonyítékom, van vmi a kezemben (az üggyel kapcsolatban... szóval nem félreérteni :D). Majd az AMD kicseréli. Remélem. Tököm tele van már. Azt mondta hogy ezt a nagykerből kapták újként, szóval még mindig ezek mennek úgy látszik... szóval mehetnék akárhova. Meg sulinetes volt, szóval nem olyan egyszerű ez, mert az adót meg már visszaigényeltük utána. Érted.
[ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_1.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_2.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_3.jpg[/L] ] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Nem... :)
Apropó. Kicserélték a hamis procim. Kaptam helyette végre másikat -- csakhogy ez is hamis :D Állati jó hely ez a Magyarország :) De mondtam már ott helyben is a csókának hogy szerintem ez is ugyanolyan mint a másik, de azért kipróbálom. Hát olyan is. Felirat szerint TbredB, valójában TbredA. Meg az összes többi marhaság is illik rá. Azt mondta esetleg ki tudja majd cserélni egy dobozosra az árkülönbözetért, de még ez sem biztos. Hátde bazze. Lehet hogy tényleg inkább elküldöm az AMD-nek hogy vizsgálják be/ki, és adjanak másikat... ők már csak nem küldenek ilyen hamis fost. Csak az meg jó sok idő lesz. Tényleg, nem tud valaki addig megszánni vmi Socket462 procival? Duron 500 is jó, csak legyen vmi az újabb csere idejére is... :O
Mindjárt jönnek a képek is. :(
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Ja, és köszi :)
Pontos feladatkiírás:
- Az ''akaszto.dat''-ból randomra válasszon egy szót
- Minden sorban egy max 10 karakteres szó áll
- ''Célszerű az ékezetes magyar betűket az ékezet nélküli megfelelőjükkel helyettesíteni''
- ''Jelenítse meg a játékmezőt grafikus képernyőn. Az akasztófán csak a kötél lóg, a választott szó betűinek helyeit pontok jelzik.''
- ''A játékos betűket ad meg; amennyiben a tipp helyes, a betű beírásra kerül a megfelelő helyre, ha nem, folytatódik vonalanként az ''akasztás'' (fej, nyak, törzs, egyik/másik kéz, láb). A játékos veszít ha az akasztás befejeződik a szó kitalálása előtt.''
Meg vannak még szorgalmik is, de az több pénzbe fájna a megrendelőnek. Nem azért mert nehéz, hanem mert erről volt szó, arról meg nem. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
A kért betűket eredetileg én is ki akartam írni, de aztán elolvastam mégegyszer a kapott feladatot, és azt nem kell megcsinálni. Meg aztán késő volt, és minek? Pénzért annyit csinálok csak meg, amennyit kell. Azt viszont megpróbálom szépen és jól.
uveg = üveg :) Nem tudom hol ezzel a baj :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Újabb programtesztelési lehetőség! Ezúttal játék!
And again ... another worthy release ... pantherz.uw.hu presents the game of the 21th century ... greetings go to the members, especially Panther in Hungary [skip intro]
:) (úúúúgy imádtam ezeket a marhaságok a jó kis DOS-os időkben :DDD)
[ [L]http://pantherz.uw.hu/akaszto.zip[/L] ]
Akasztófa! :) Az ''akaszto.dat''-ba lehet beírni szavakat, 10 karakternél ne hosszabbakat. Aki hibát talál, szóljon! Thanx előre is!
[Ne higgyétek el ami lejjebb van, nincs is szerkesztve! :) ]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah, már jó a csomagtér-világítás is a Mazdában. :DD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
...Ez nem egy hálózatépítési mód? Vagy a magyar internet-főhálózatra gondolsz? (...Vagy mire?)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mert van mit olvasni! :)
PROGRAMTESZTELÉSI FELKÉRÉS!
Írtam egy kis reakcióidő-tesztelő programot, akinek van kedve és ideje, kipróbálhatná (elvileg már nem bétaverzió :D) [L]http://pantherz.uw.hu/reakcio.zip[/L] Ha bármi hiba van, szóljatok. A lényeg mindössze annyi, hogy azt a számot kell minél gyorsabban leütni amit kiír. Thanx!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, ezt mán szeretem ha ennyi OFF vár mikor ideérek :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Semmi baj :)
Egyébként ha már kocsi, akkor inkább a Mazdát tenném be... de úgyis ez a párduc az igazi! :P -
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor is ez a legjobb:

Amikor kipróbáltam, mindenki könyörgött hogy cseréljem le valamire. Bármire. :D -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
guminyúl
üzenetére
Hát, tegnap lefekvés előtt a fixtv-n láttam egy klippet, de akkora egy sza@rt mint az... szóval egyszerűen a szenny csúcsa. Valami néger (vagy most ezt hogy kell írni, ha az ember nem sértésnek szánja, de nem a romákra gondol?) szóval valami néger srác rappelte a ''Megy a vonat Kanizsára'' c. dalt, de a kiejtése olyan kritikán aluli volt, hogy... (''Ela ú a masiniszta'') közbe vonaglott a képernyőn mintha bárkinek is kívánatos lenne, ja és persze mellékraktak 5 csajt hogy valaki kérje is ezt a szart a kívánságműsorban...
:O :O :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egyszerűen szörnyű, hogy mekkora itt a kihaltság. Hát nincs senki, aki OFFolna egy jót? :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
#463-ban van pár kép. :) Egyébként '83-as.
Tényleg jól húz! Normális ember-en mit kell érteni? Ha mindig váltok amint jelzi hogy kéne (kb. 3000 rpm-ig húzatom ki), az ''normális'' vagy még vegyek vissza egy kicsit az arcoskodásból? Rohadtul nem szeretném szétcseszni :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez tetszik :))

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet venni Wartburgot! :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50465[/L]
(Vagy lehet up-olni is :DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na mivan, mindenki bealudt? Vagy valahol megy a party? :) Asszem akkor részemről az első lehetőséget próbálom meg megvalósítani. Szunya :U
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ejnye-ejnye, ti nem is vagytok hű PH lovagok. Én az vagyok, azt se tudom mi az a HWSW :D
Egyébként végre ténylegesen használhatom a Mazdát. Igaz az átíratás már hétfőn megvolt, szóval azóta van forgalmi, zöldkártya, biztosítás, azaz minden (már a tompított fény is működött, igaz csak a kormány alsó állásában :) ) -- de a zár ugye rossz volt. Na ma sokat javult a helyzet.
Előtte:
Jobb oldali zár: tökéletes, nyit-zár, csak a kulccsal működik.
Bal oldali zár: Akármi nyitja, a központi nyit-ot üzemelteti (zárni nem tudott szegény :DDD).
Közben: [L]http://pantherz.uw.hu/auto/mazda_jav_kpzar.jpg[/L]
Utána:
Bal oldali zár: tökéletes, központi nyit-zár is müxik tőle, csak a kulccsal fordítható el.
Jobb oldali zár: Akármivel el lehet forgatni a zárat, viszont nem működtet semmit, még azt az ajtót sem nyitja, amin van (kikötöttem) :DD
Szóval OHH YEEEEE!!! ;]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah, rulz. Bevették a procit (kérésre még egy jó kis Duron 750-est is kaptam amíg kicserélik). :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom mit fognak vele csinálni... de ha megpróbálják visszaadni...! Hogy mennyit ülnek majd rajta, még nem tudom. Majd megkérdem amikor visszaviszem. AMD-nek megmondhatom, de hozzá fogom tenni azt is, ha cserélik.
Rendőrségen mit csináljak?
Egyébként VÉÉGRE van rendes képem a procimról. Szerváltunk egy jó digitgépet ugyanis. :)
[L]http://pantherz.uw.hu/proc/procjo1.jpg[/L] -- a címkéje
[L]http://pantherz.uw.hu/proc/procjo2.jpg[/L] -- a lesarkazása(i) -
Panther
HÁZIGAZDA
Háát, hogy micsoda kihaltság van itt. Sztem most kiszedem a procit, és du. visszaviszem. Addig nem lesz gépem amíg ki nem cserélik :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hopp hopp hopp! Úgy tűnik procicsere lesz! :) (Részletek továbbra is a másik topikban. Vagy OFF-oljak ide? :U :DDD)
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az lehet. De nem nézek TV-t, nem hallgatok rádiót, és nem olvasok újságot. Első kettő a rohadt reklámok meg betelefonálós játékok miatt leginkább, utóbbi pedig mert pénzbe kerül. De most kötelező? Vagy mi? :F
(Ez utóbbi nem neked, hanem nekik szól, félreértések elkerülése végett)
#1292: Nem annyira, ha nem figyeled. Én pedig így teszek, mert ez a média sztem igencsak sz... Csak a PH-t olvasom. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha már be kell menni, akár balhét is lehet csapni... nekem igazán nem valószínű hogy bármi gondot is okozna ha elsején-másodikán nem tudnék pénzt felvenni. De csesszék meg! Írjanak szépen levelet hogy menjek be, vagy ne zároljanak. Ez nem magatartás. Ezzel az erővel a netszolgáltatók is csinálhatnák hogy kiakasztanak egy papírt a székhelyen a WC-be, hogy aki nem fárad be megadni hogy van-e kutyája, annak nem lesz netje egy hónapon át (fizetni persze kell)... aztán meg mondhatnák hogy de hát ki votl írva, miért nem nézted meg. :((
Proc: Levél AMD-éktől: ''[...] A Service Request (reference: 1-17005232) has been created and a support engineer will get back to you as soon as possible. [...]'' -- Eljöhetne már az az idő. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez marhaság. Nem várhatják el hogy újságot olvassak. Vagy akkor írják bele a szerződésbe hogy csak akkor tudják vállalni hogy a számlámat megfelelően használhatom, ha olvasok újságot vagy nézek TV-t. Nem, erre egész egyszerűen nem kötelezhetnek. Be kell perelni őket a francba.
MOD: Jól megpakolom a WB-t TNTvel és berobbantom éjjel az OTP-be :D (csak hogy senki ne sérüljön)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Miért?! :O Ez vmi április 1-jei poén? Elég szar. :(((
Az OTP-nél ez van: ''[...] 2004. április 1-jét követően meg kell tagadni az ügyfél ügyleti megbízásának teljesítését, ha nem állnak teljes körűen rendelkezésre a törvényben felsorolt személyazonosító adatai, és az ügyfél a szolgáltató írásbeli értesítése ellenére nem jelent meg azonosítás céljából a szolgáltatónál.'' -- Én nam kaptam semmiféle írásbeli értesítést... mégis honnét kéne tudnom nekem erről az egész balf@szságról?
(Proci: várok megint emailre... :(()
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Emberz! Jó hír!
Aki még nem tudná: Mostantól már nem kell félni az idézőjeles című topikoktól! Kipróbáltan nem cseszik szét már az utolsó hozzászólásokat :C (Panther certified info) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Á, elolvastam a japánmotor topiot én is. Hogy lehet ilyesmin így összeveszni...? Ehh.
A fekete lyuk nem végtelen, csak baromi nagy sűrűségű. Amit emvy betett az aláírásába, azt meg én sem értem egészen hogy mit is kéne jelentsen. :) (Most a könnyebb hivatkozás miatt jó hogy betette, de egyébként nem értek vele egyet. Tényleg kár szítani az indulatokat.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Számítógéppel kipróbáltattam az összes lehetőséget. ;] (Szóval brute force, ja. :DDD)
MOD: KovacsUr: Ön nyert! :C
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Kiegészített lista (elvileg teljes, és minden csak 1-szer szerepel benne):
1035 + 0315 = 1350
1350 + 0153 = 1503
1089 + 0819 = 1908
1089 + 0891 = 1980
2025 + 0225 = 2250
2250 + 0252 = 2502
1269 + 1692 = 2961
3015 + 0135 = 3150
3150 + 0351 = 3501
3087 + 0783 = 3870
4005 + 0045 = 4050
4050 + 0450 = 4500
4095 + 0495 = 4590
2439 + 2493 = 4932
4500 + 0504 = 5004
1503 + 3510 = 5013
2520 + 2502 = 5022
1530 + 3501 = 5031
4500 + 0540 = 5040
4095 + 0954 = 5049
4590 + 0459 = 5049
2385 + 2853 = 5238
4950 + 0459 = 5409
2538 + 3285 = 5823
4950 + 0954 = 5904
5409 + 0495 = 5904
1476 + 4671 = 6147
6075 + 0675 = 6750
6750 + 0756 = 7506
1467 + 6147 = 7614
2853 + 5382 = 8235
3285 + 5238 = 8523
7830 + 0873 = 8703
8019 + 0891 = 8910
8091 + 0819 = 8910
4095 + 4950 = 9045
8190 + 0891 = 9081
1089 + 8019 = 9108
8190 + 0918 = 9108
8910 + 0198 = 9108
8091 + 1089 = 9180
4392 + 4932 = 9324
4095 + 5409 = 9504
9045 + 0459 = 9504
4590 + 4950 = 9540
9045 + 0495 = 9540
4599 + 4995 = 9594
2691 + 6921 = 9612
4698 + 4986 = 9684
4797 + 4977 = 9774
8910 + 0891 = 9801
4896 + 4968 = 9864
4959 + 4995 = 9954 -
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, rájöttem mit akartam kérdezni. Nem tudtok valami jó kedveskedő becenevet? (Nem nekem) :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekünk egyszer a WB ablakát törték be a ház előtt, és a magnót akarták lenyúlni belőle; de apám valahogy úúúgy becsavarozta, hogy csak az előlapot sikerült ellopniuk, a többit egyszerűen sehogy nem tudták kifeszíteni :D Az ilyenek meg a csavarhúzót és a villáskulcsot hallomásból sem ismerik, pedig azzal szvsz ki lehetne szedni :DDD
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor csináljanak bármit, csak a Mazdámat ne lopják el :O
(Jó, meg tényleg más kocsiját se, de az már túl nagy kérés. Úgyhogy elsődlegesen maradok a Mazdánál, hogy azt NE.)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én utálok hitelben lenni, csak azért gondoltam erre, mert tudom hogy ezt még belátható időn belül vissza tudom fizetni. Az autóra viszont tényleg kell némi pénz, ugyanis vizsgák, átiratás meg javítás. Most lesz cserélve a kipufogó, meg a bal küszöb. Aztán még a vezetőoldali zárat is ki kell majd cseréltetni, mert így egy darab lapos vassal is ki lehet nyitni. :(
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Az mindegy, a #1000 a lényeg. De végülis ha Som@ nyúlta be az ezrediket, akkor sem lehet már az enyém, szóval mindegy. :D
Hmm. Rájöttem. Fogom magam és felveszek erre a félévre havi 25e Ft diákhitelt, szépen egyben, az 125e Ft. Ebből jól kifizetem az autót, aztán kb. év végére törlesztem is. Ez így egész kivitelezhetőnek tűnik, nem? Aztán persze lehet hogy hagyom a dolgot állni, amíg munkába nem állok. Végülis ha össz-vissz 125e-t veszek fel, az nem gáz, ugye? :F
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ejnye, PS benyúlta az 1000. hsz-t. De hát én nem lehetek itthon egész nap az alkalmat lesve :)
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest