Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Chip
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Jo keresest! :)
-
senior tag
Keresek olyan weboldalt ahol a csillagpontos kábelhálozatról van szó!
Vagy egy ''térképet'' ami azt mutatja meg hogy M.O. területén hol építették már ki ezt a hálózatot! :F
[Szerkesztve] -
senior tag
válasz
üzenetére
?
-
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
mormota
üzenetére
Elég durvás. Most nézem a TotalCar tesztjét, hogy milyen.
Ha újraindítom a gépet, beszkennerelem a hatalmas extraigénylő lapot (van rajta vagy 5sor), meg a prospektust.
Az alapárban ezek vannak benne:
metálfény, hengerenkénti Bosch befecskendező és elosztó nélküli gyújtás kopogásérzékelővel, dupla optikás halogén Bosch fényszórók, fehér burájú első és oldalsó irányjelzők, integrált hátsó helyzetjelző ködlámpák, első ajtókba épített fényvisszaverők, teleszkópos motortér kitámasztás, utastérből is nyitható csomagtérfedél, központi zár, négy elektromos ablakemelő, biztonsági ajtómerevítések, állítható magasságú első biztonsági övek, négy fejtámla, hátsó könyöklő, pohártartó és síléclyuk, fűthető hátsó szélvédő, automata fűtőrendszer belső keringetéssel és hátsó lábtérfűtéssel, időzítetten elhalványodó utastérvilágítás, fedélzeti ellenőrző rendszer, állítható kormánymagasság, fordulatszámmérő, analóg kijelzős óra, gyújtáskapcsoló világítás, szabályozható fényerejű műszervilágítás, utastérből állítható fényszórómagasság, egyben dönthető hátsó ülés, teljes pótkerék, tűzoltó készülék rögzítési hely a vezető ülése alatt, mentőláda rögzítési hely az anyósülés alatt
Meg még néhány dolog, amit a TotalCar Kihagyott. És 1890000-ért nem is olyan drága!
Na megyek akkor egyet szkennerelni. -
Bazsesz
őstag
válasz
mormota
üzenetére
GYűjtöttem neked néhány képet, ez mind Lada, méghozzá 112-es tipusszámú.
[L]http://199.239.248.45/images/full/2003/s2003091001/ld200x112racer7801.jpg[/L]
[L]http://www.bugatti.hr/Assets/images/Wallpapers/lada112-1.jpg[/L]
[L]http://www.automotriz.net/2002/images/salones/paris-2002/lada-112_2.jpg[/L]
[L]http://www.autovibor.ru/mims2003/lada12z.jpg[/L]
[L]http://www.auto-russia.com/MIMS98/Image210.jpg[/L]
[L]http://www.lada-welt.de/Gastebuch/Technik_und_Plane/Lada-Stand/112-1.jpg[/L]
Valemelyik közüle rallisított, de Lada. Ebben bizti vagyok, hogy az.
Amúgy meg offical újLada homepage:
[L]http://www.lada.hu[/L] -
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Tehát Te Audira tippelsz. :))
Persze, így merciből is csinálhatok Ladát egy emblémaátrakással. Vagy trabantból mercit is akár. De azért érdekes, hogy Lada...
Én még ott vagyok elakadva, hogy körlámpás, meg kockalámpás, meg ezerhármas, meg ezerötös, meg zsiguli. :) Nemhogy vaci újak...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Szerintetek ebből az autóból ki lehet szedni, hogy Lada lenne? Mert ott van rajta a jel, meg Lada oldalon van. Nemsemmi, hogy miket csinálnak ezek az oroszok. :)
[L]http://www.lada-welt.de/LADA-Roadster/lada-roadster.html[/L] Na erről kinek jutna eszébe, hogy Lada? :)
Üdv: Balu -
anulu
félisten
válasz
DoubleD
üzenetére
annak örülök, ha 14.ker OK :) nem is tudod mennyire örülök :U:B
mit csinálunk? meló van, mint állat, de ha némi szünetet tartunk, akkor vagy dumálunk, esetleg szól némi zene, néha cigiszünet, vagy mint most én is - fórumozok.
lesz. ha Isten és a Párt is úgy akarja, május 1., de asszem jerry311 leírta a ''Chello pro és kontra topicban''.
és jóéjt, asszem megnézem én is 1-2 órára belülről a szemhélyam :) (asszem ''ly''... :DDD)
[Szerkesztve] -
DoubleD
aktív tag
Jelentem, a XIV. ker tiszta! :DDD Hát, további remek estét, lassan elkotródom aludni. Egyébként mit csináltok, hogy kicsit érdekesebb legyen az élet éjjel? (rubik kocka, tv, @, meg ilyesmi?)
ÉS:
-> Igazad van, szunya rulz. :DD
Egyébként igaz az, hogy vmi sávszél növelés várható? (csak mintha hallottam volna...)
Hali -
DoubleD
aktív tag
Hú, tök betegek vagyunk, hogy ilyenkor is ébren küldjük, és ph!zunk. :DDD
-
anulu
félisten
én akkor éreztem így, mikor is múlt héten a Móriczra menet a 6-os villamosról megláttam álmaim autóját. hófehér Subaru Impreza WRX STI! aranyozott felnikkel. gyönyörű volt. ismerőseim nem tudták, hogy mi a bajom, mert annyit láttak, hogy leesett az állam :) utána olyan voltam, mint aki szellemet látott. :P
-
a barátnőm ma ügyesen rámöntött egy csésze forró neocitran-t.
kellemes volt.
forró vizet a kopaszra jeligére... :) -
Szeke
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Den. Ircen megsúgta :D
A francba, pedig a mai legjobb topic volt :D
Tanulságnak azért megtette. -
Shim
őstag
megnéztem az előbb a blair witch projektet, hát nem volt vmi nagy szám. dentro előre megmondta elite-en :)
-
anaqer
veterán
Na, eddig tartott a Nagy WarezLázadás. :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
...Ez nem egy hálózatépítési mód? Vagy a magyar internet-főhálózatra gondolsz? (...Vagy mire?)
-
senior tag
válasz
üzenetére
Vegy egy ''térképet'' ami azt mutatja meg hogy M.O. területén hol építették már ki ezt a hálózatot? :F
-
senior tag
Nem tud vki olyan weblapot ahol a ''csillagpontos hálozat''-ról vannak infók? :F
-
Kell, kell, kell, kell... de miből? :)

-
Bash
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Csak én soha nem leszek olyan ''telt'', mint te! Bármit és bármennyit megehetek, semmitől nem hízom. (Remélem nem sértő, ha mégis, akkor megvannak az eszközeid. :) ) Egyébként itt csak egy nap az ünnep, vasárnap, és előreláthatólag dolgozni fogok, úgyhogy nem lesz semmiféle dínom-dánom.
-
Bash
őstag
Nem fogjátok elhinni, hogy mit eszek most. Tegnap délelőtt nagynéném elment a magyar húsbolt-ba, és hozott kolbászt, tepertőt meg egy kis húsvéti füstölt sonkát. Utóbbiból vágtam egy kis darabot mielőtt anyukám megfőzi (és ezzel el is rontja :) ). A tepertőből is falatoztam már egy kicsit. :)
-
Bash
őstag
-
a windózom úgy döntött, hogy megint egy órával előrébb kell állítani az órát...
:C
néztem is, hogy hogy lett hirtelen 4:21 ?
:)
rohan az idő... :)
de new york-ban még csak este 9 van, így még időben vagyok... :) -
PeliScan
addikt
Hát, nekem nem ment, se num pad, se rendes.
Viszont, aki ért az Ebay-hez, nézzen már után, van fent eladó Skoda Rapid? Én próbáltam rákeresni, de csak annyit találtam h GBben voplt eladó, de elvitték 50 fontért, és h néha szerepel itt ott, de h van-e eladó, és mennyiért..? :F
szerk. találtam még1et 77 fontért eladva :)
amúgy sehogysem lehetne behozni az országba akciósan? pl roncsautóként feltüntetve, aztán itthon mégis rendberakva? :F
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Vettem egy laptop-ot, de nem is ez amiért írok. Hanem hogy adtak hozzá CD író szoftvert és gondoltam legyünk legálisak, tegyük fel azt. A Roxio fél Easy CD Creator az alany. Felraktam, s elég hamar sikerült rájönnöm, hogy ez elég csicsára sikerült, használhatósága a nulla felé közelít. Ráadásul mindenféle idióta mellékprograma elindul startupkor (s a programbeállításban ezt ki sem lehet lőni!) Mikor CD írás közben sikeresen kifagyasztotta a gépet, akkor úgy gondoltam ideje leszedni :U Nos, ekkor vettem észre, hogy ez CD-író szoftver létére ~650MB-ot foglal!! Amikor megláttam, azt hittem lefordulok a székről :( Btw. ha már témánál vagyunk: milyen verzióju Nero-t érdemes használni (DVD írásra is kell), mivel úgy hallottam, hogy a legújabbakkal problémák vannak :F
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mert van mit olvasni! :)
PROGRAMTESZTELÉSI FELKÉRÉS!
Írtam egy kis reakcióidő-tesztelő programot, akinek van kedve és ideje, kipróbálhatná (elvileg már nem bétaverzió :D) [L]http://pantherz.uw.hu/reakcio.zip[/L] Ha bármi hiba van, szóljatok. A lényeg mindössze annyi, hogy azt a számot kell minél gyorsabban leütni amit kiír. Thanx!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, ezt mán szeretem ha ennyi OFF vár mikor ideérek :)
-
PeliScan
addikt
Ez egy 10 gigás Fuji volt fénykorában, nem volt se gyors, se halk, de azért működött a ''családi'' gépben. :) Most beleraktam a saját gépemből kiszedett 6.4es SzíGétet, az sokkal megbíz6óbb.
De egy dolgot megtanulhatnának a Fujitól a többi márákát; nagyon felhasznóló barát módon halt meg. :D Egy héttel előtte 8 bekapcsolásbaól 1x nem indult. 4 nappal a halála előtt minden második kapcsolásra indult, a halála előtti napon, gondolom figyelmeztetésként, kb minden 5. indításra ment csak, de ez elég volt a fontosabb dolgok backupjához. :) Utána meghalt.
Persze lehet, hogy csak várt volna a 2000. bekapcsolásra. :D -
PeliScan
addikt
Pont ez a baj, h azért szedtem szét, mert sajna fel sem pörö, ergó így sem pörög fel, pedig nagyon kíváncsi lennék rá!! :(
-
mit csináljak, ha nyikorog a procihűtő ventilátora? GT 2510, leszabályozva. idegesít.
meg kéne olajozni, de hogy szedjem szét? és mivel olajozzam meg?
vagy vegyek egy újat? nem igaz, hogy valami mindig tönkremegy... -
PeliScan
addikt
Odass, a hardverpiac külön Top5öt kapott! :) Tök jó, már ideje volt, köszönjük Parci! :C
-
PeliScan
addikt
Most szedtem szét egy vinyót, valóban tükörsima a korong, meglepő. :)

Direkt lóg bele a gép, ezzel érzékeltetve a tükröződést. :P -
Barátomnál vagyunk, van jópár ember, lányok, fiúk, keverednek az italok, szól a zene, készülődés az esti buliba, lassan nekem is megjön a kedvem...
és folytatom a robotika házimat, hiszen a (2.30) egyenlet lehetőséget ad a nemlineáris mozgásegyenlet csuklókoordinátáktól függő, lokális linearizálására. Yeah.
Aktív témák
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest