Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
1k :U
-
rog
addikt
jelentem megírtam egy dupla-cd-t 5:30 alatt.
na persze ez így nem nagy szám, de azt a tréfát találtam ki, hogy két cd-íróval egyszerrre írtam két cd-t ugyanazon a gépen.. :)
igaz egyik sem volt az a high-speed akármi, ezért aztán csak 16x-osan írtam. a winchester kihasználtság az 30%-on ingadozott végig, az írok közül az egyiknél egyszer visszaesett a buffer 18%-ra, de különben végig 98%-on volt mindkettő.
a két író (ricoh mp7200a,toshiba sd-r5112) a második vezérlőn, a vinyó meg magában az elsőn. cpu-load az gyak. nem is volt (duron1600). izé, tanulság az nincs, max annyi, hogy fura dolgokra képes az ember ha unatkozik.. :) -
Ye_Nő
tag
Ezúton szeretné hálás köszönetet mondani Annak A Valakinek, aki - tegnapi érkezéssel - hihetetlen mennyiségű, ráadásul hihetetlen fantasztikus zenével ajándékozott meg. :) Őszintén szólva elfeledkeztem róla, hogy beszéltünk ilyesmiről, és nagyon-nagyon meghatódtam. :B Köszönöm!
-
rog
addikt
[L]http://www.gamershell.com/download_5369.shtml[/L]
:C -
PeliScan
addikt
:o Iraki fotóalbum... :o
:o [L]http://www.fotos.geschichtsthemen.de/iraq-war/iraq.htm[/L] :o -
PeliScan
addikt
Pfff... X-COM utcsó hozzászólása 21.12kor volt, az aktív témák meg 21.14 az utcsó, így sohasem tudom szétoffolni azt a topicot. :( :D (Mailban azért mégsem szeretném ezzel zavarni. :) )
-
PeliScan
addikt
]Nem tudja vki, hogy hogy lehetne a Messenger-ben átállítani a webkamera felbontását?
Mert attól félek, hogy 640*480ban prószálja küldeni ez a butus, és ez önmagában is lefoglalja az összes felmenő (9.5k) sávszélességet sőt szaggat is, de ha ehhez még hozzájön a hang is, akkor elég használhatatlanná válik mindkettő. Szerintem bőven elég lenne mondjuk 240*180 vagy akár még kevesebb, amennyit a sávszél elbír. :F
Köszönöm előre is! :) Bár leeht h fel kéne keresnem X-COM mestert? :) Vagy tsibét? :) -
PeliScan
addikt
Vajh miből élhet az FHM szerkesztősége, ha senki sem veszi a lapot? :U :D
-
Ye_Nő
tag
Lassan megérett a topic az átnevezésre: BKV TOPIC 1. :U
[UPDATE](Most jut eszembe: van már ilyen topic, Az ellenőrök nem dolgoznak című. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43670[/L])
Reggel vettem jegyet, kezeltem is, de nem sikerült elég gyorsan kihúzni az automatából, így csak januártól szeptemberig tudom használni. (a géppuskakezű moderátor kollégáimtól ezúton kérek elnézést, hogy szégyent hozok rájuk. :DDD) -
TheVeryGuest
senior tag
A Belga ezt rövidebben intézte el:
''...Bérlet? Mi a f@sznak? Ladám van, b@zd meg!...''
:o -
Panther
HÁZIGAZDA
El vagyok képedve mekkora itt a pangás. Azt hittem benézek ide szglab-on aztán több oldat olvashatok, erre... :)
Egyébként tök poén, a terem előtt tök véltelenül összefutottam emvy-vel. :D -
válasz
Cathfaern
üzenetére
''Ezért jó nekem jelenleg: más szobában tanulok, mint ahol a gép van Így ez a kísértés annyira nem erős.''
na ez az, amit én nem tudok megcsinálni.
diplomamunkát kéne ínom, az irodalmat természetesen csak a neten tudom beszerezni, már van párszáz pdf-em, persze mind angolul...
és persze írni is kéne, szintén a gépen.
nekem sokkal nagyobb a kísértés... -
Som@
őstag
Nem. Ez komoly volt. Nálunk (Lőrinc) a könyvtárban van CKM és FHM is. :P
-
PeliScan
addikt
Megkérdeztem, sajnosn nincsenek meg már a lapok a csávónak. :(
Más megoldás kéne. :o -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
De érted, akkor meg már ott van az emberben hogy ennyi pénzért már egy Audit is vehetett volna használtan Skoda helyett. :(
Más. Már írtam az AMDnek is a procim ügyében. Vajon mikor válaszolnak?
Még más. Lehet hogy lemegyek megnézni mi van azzal a hőleadó alatti vízzel a Mazdában. Csak azt nem tudom hogyan tudnám tutira megmondani, szivárog-e :( -
Cathfaern
nagyúr
Egy kérdés: vki be tudné linkelni hobzoli azon topicját, amiben elmondja, hogy dual CPU-s rendszere van? Mert nem találom :( (használnám a keresőt, de nem elékszem a címre, csak arra, hogy '' jel van benne :D)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként ejnyebejnye a Mazda miatt! Arról nem volt szó hogy a vezetőülésnél rossz a zár, hogy a motorba ahol bemegy a benzin, az az utólagos tömítés igencsak kiengedi a porlasztott üzemanyagot, és hogy... na jó azt még nem írom ide hogy szivárog a hűtővíz a hőleadó alján, mert még nem vagyok benne biztos, de... :(
-
PeliScan
addikt
Nem is rossz ötlet, valóban. :) Thx! :)
Az eddigi lexebb Skoda, amit eddig /me ever seen. :o
Bár egy picit megfotosoppoztam a hétteret, az eredeti kép erre [L]http://tuning.kvalitne.cz/Skoda%20Rapid%20modra%2020.jpg[/L] soksok moddolt Skodával egyetemben [L]http://tuning.kvalitne.cz/page_03.htm[/L]. -
PeliScan
addikt
Jó, ezt tudtam én is h nem vmi praktikus a vízhűtésük, de egyrészt szándékomban áll moddolni rajta picit :) másrészt jó légtelenítéssel és egy kézi ventikapcsolóval meg lehet oldani még az redeti konstruckióban is.
Igen, h könnyű ez eleje, az is világos, eleinte berakok majd egy 50 kilós zsákot, aztán majd egy 50 kilós mélyládát, ha fussa majd rá. :D
Szerintem szép hangja van, de ha lesz reá lehetőségem, vmi Toyota v bármilyen más, átszerelt motorral rendelkező kocsit néznék.. aztán kitudja, sikerül-e.
És gyönyörű amúgy. :B -
PeliScan
addikt
Nem néniről enne szó (kivetelesen :D) hanem egy cikkről. :B
De az oldal ettől függetlenül nagyon hasznosnak fog szerintem még bizonyulni. :DDD
KovacsUr, erre van külön topic is. :(( :DDD :t [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=11494&start=0[/L] -
Den
veterán
-
PeliScan
addikt
Öööö... megvan vkinek esetleg a 2003 októberi FHM..? És netalán scanner..? Össz-vissz két oldal kellene... írj mailt, ha netán... 1000 hála és köszönet! :)
[Szerkesztve] -
-
PeliScan
addikt
Ma reggel ütlem először a volán mögött, az első rutinórám, de elég jól megy ettől függetlenül. :)
Nézegettem Skodákat, 120L, már 100ért kifejeztten jót lehet kapni! :))
Van vkinek elsőkézbeli tapasztalata a típusról? Fogyasztás, hátrányok, előnyök, efféle? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, nem nagyon... sietni kellett, fenyegetett az eső, csupa mocsok voltam, kezembe nem vettem volna a gépet... Esetleg csinálhatok majd egy fotót a motorházról, belülről. :)
UI: Anyám már be is nyúlta a WB-t :DDD (a Corsája épp szervízben van, azért volt ez ilyen sürgős NEKIK... -- apámnak is az volt, mert különben osztozniuk kellett volna a kocsiján.) -
Ye_Nő
tag
Már egy órája itten vagyok a melóhelyen. Készülök a vasárnapi átállásra. Eddig még jól megy (első nap...:D), csak attól tartok, hogy szerdán és pénteken lesznek problémáim a korai felkeléssel. :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nah újra megy a Wartburg :) Mostanra lettem kész a motorcserével. Már benne van a képeken látató csillogó-villogó Warp Engine :D Egész értelmes hangja van. Kár hogy a lendkeréken levő fogaskerekek, ahol az önindító becsaltakozik, el vannak kicsit gyalulva ezen a forgattyústengelyen... indításkor ez elég randa hangot tud eredményezni. Na mindegy, megy.
A megállás már bajosabb :) Kiderült ugyanis, hogy annakidején, amikor először mentem a WB-al (tudjátok, 110-zel ködben -- jól le is b@sztatok érte :D), és bevágott elém az a barom, aki miatt csutka fékkel kellett megállnom hogy ne legyen baleset... szóval kiderült hogy mi volt az a pár hengerpalást-darab alakú meleg vasdarab az úton utána, amit találtam. Nos, a bal első keréknél levő féktárcsa törött szarrá. :D (Mondjuk maga a tárcsa egyben van, csak letörött a kerékről, szóval azóta magányosan állt ott a levegőben. Forogni semmi kedve, ha nyomom a féket, ráfog a tárcsára, de ugyebár semmi hatás.) Na szóval WB-s pályafutásom során kb. 10 km-t mentem úgy hogy jók voltak a fékek. :DDD De így minden megmagyarázódott: miért volt meleg az a pár vasdarab a nagy hidegben, miért voltak épp ott ahol fékeztem, mi volt az a szörnyű hang a fékezés után, és hogy aztán miért múlt el... Azóta persze mentem 120-al autópályán, normálisan városban, országúton is párszor... hát, laza vagyok, na. :) Lehet hogy kezdeni kéne örülni hogy élek :D
(Sőt, most már azt is tudom miért nem tudtam megállni egyszer, csak 5 méterrel a piros lámpa után...)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Most reklámozták a TV-ben ezt a fejhallgatót: [L]http://www.bose.com/controller;jsessionid=AeIv18tKM9nEpP3Tb9491gCTPYketugdR1W9weLnUD9KkPLBdjAO!-239385861?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index&pageName=/home_entertainment/headphones_headsets/index.jsp[/L]
Azt eddig is tudtam, hogy a Bose cuccok eléggé drágák, de amikor megláttam a honlapon a mellette lévő headset árát, hát mit is mondjak, azért erre én sem gondoltam volna: [L]http://www.bose.com/controller;jsessionid=AeIv18tKM9nEpP3Tb9491gCTPYketugdR1W9weLnUD9KkPLBdjAO!-239385861?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=headsetx_headset_index&pageName=/home_entertainment/headphones_headsets/index.jsp[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Raspberry Pi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest