Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Hi mindenki,
sikerult osszehozni a GPRS-t es a Bluetoothot, es epp a PDA-rol irom a hozzaszolast.:)
Mar csak a szerencsetlen infra kapcsolatot kellene osszehozni... -
PeliScan
addikt
Nos, kolihálón valóban a háttértár a szűk keresztmetszet, de egy megosztott Hobbi (384kbit) ADLS csomaggal megnézem, h hogy szedsz le vmi filmet, ha szeretnéd megnézni.
Én sem tárolnám őket a merevlemezen csak hobbiból, de nem akartam CDre írni őket már pár hónapja, mivel DVDre gyúrtam, fajlagosan jóval olcsóbb, lásd lentebb :)
Hogy minek ennyi film? Van abban vmi megkapó, hogyha egy esős délutánon/estén megnéznénk vmit a barátnőmmel, akkor 200 film közül lehet válogatni. :P -
tildy
nagyúr
De azert áll ám üresen mert én vagyok rajta a keménykezű rendszergazda.gyepalom a userek konyvtarait.;]
Hat milyen dolog mar, hogy azok csak ugy terjeszkednek, mert en joszivu vagyok??
Filmeket meg mindek tartani...Fel perc alatt lejott kolihalorol.Na jo kicsit tobb, de egy megnezes utan nalama filmek a kukaban vegzik...
Egyetlen dolog, amit megtartok igy:az az evek ota gyujtogetett mp3am.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Azért tud minden DVD író CDt is írni. :) A DVDt nem adatszállításra, hanem archiválásra ill hagyományos DVD film írásra fogom használni.
A 120 gigás vinyóm 90 gigája film, zene, kép, fénykép, tehát archiválandó anyag. Ezeket CDre vésni, még a leggagyibb alapanyagra is 13e. DVDre 5.4e!! És emellett tudok DVDkről biztosnsági másolatot készíteni. :P -
PeliScan
addikt
Muhhahahahháá! :)
Már itt zümmög (szó szerint :F) a fincsi Toshiba DVD íróm. :D 18.7e volt, hozzá egy újraírható 1.3e, hozzá 4db írható lemez 1.2e, összesen 21.7e, ami már csak így, első nekifutásra 24 giga tárhelyet teremt! :DD
Nézzük, 280 egy dvd lemez, így 1 giga tárolása 60 forint! :) Míg egy CDnél ez az ár 130 forint körüli! :)) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Inkább rakd be a /temp-be txt-ként :P
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Éljen, éljen és éljen. Egyik leveledet sem kaptam meg. Mivel te vagy a második ember, akitől egyszerűen nem kapok levelet, dobom a freemailt :( Döbbenet volt, mert a másik srác legalább 3 címről próbálta :) Egyiket sem kaptam meg (pedig volt köztük freemail-es cím is!!!). De persze a vírusokat, meg spam-eket megkapom :U Szóval tudna valaki mondani egy megbízható e-mail szolgáltatót? Nem kell semmi extra, csak le lehessen szedni POP3-mal a mail-eket, meg megkapjam az összes levelemet :U
-
PeliScan
addikt
Vennék én kétnormásat, h csak pár ezer lenen a különbség, de a 18.7 és a 25 azért már szerintem van akkora különbség, h az olcsóbbikat válasszam, és egy év múlva valszeg feleennyibe fog kerülni a ketszereennyi tudású, tehát úgyis csere lesz, akkor meg minek hosszú távra gondolkodni? :)
-
Den
veterán
Kösz az érdeklődést, jól vagyok, hamarosan aktivizálom magam (vehetitek fenyegetésnek ;] )
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Áh, vegyél kétnormásat. Már a franc se tudja mi mit támogat. :) (Miért kéne ''még ma''?)
MOD: Igazából ha adatmentésre kell akkor fullmindegy hogy milyet veszel. A nyersanyag árak folyamatosan változnak, olvasni meg szinte bármelyik DVDROM tudja minkétfélét.
[Szerkesztve] -
-
PeliScan
addikt
[Amúgy ki tudja, hová tűnt Den? :F Rég nem láttam PH! közelben. :(]
-
PeliScan
addikt
Még ma, 1-2 óra múlva vennem kéne egy DVD írót. Mínuszosat. Melyik típus és hol a legeslegolcsóbb? Más nem számít, csak az ár. :P Előre is köszi! :)
-
Ye_Nő
tag
:) Ehrlich gesagt: MEGTESZEM, ha tudom; és hogy megtehetem-e? Nos, az több okból is kajakra nem érdekel (bár már volt róla szó, de le kell írnom ismét):
- két-három ember munkáját végzem rendszeresen
- heti 35 órás, félévenként újított megbízási szerződéssel
- havi nettó 71k-ért, egyéb juttatás, szabadság nélkül
- amit teljességgel rendszertelenül - pl. januárit február végén... - fizetnek.
Azt feltehetően mindenki látja, hogy mikor vagyok netközelben: munkaidőben és többnyire jóval azon túl, tehát a heti munkaidőm messze nem 35 óra, sokkal inkább 50+ óra, a foglalkoztatás módja és a fizetés szvsz minősíthetetlen.
Kérdés van? (persze, azon kívül, hogy normális vagyok-e; nyilvánvaló, hogy nem.)
P. S.: ha valaki tud adminisztratív állást jobb kondíciókkal, kérem, jelezze! -
Ye_Nő
tag
Brrr... ötkor értem haza egy brilliáns buliból és az azt követő traccspartiból.
Kicsit elaludtam, és furán érzem magam, úgyhogy kettőkor lépek haza alunni. :o -
escie
őstag
brokkoli, muhhaha:D...
viszont a tűzijáték és a konfettiszóró valahogy életszerűbbnek tűnik:)...
még arra is gondoltam, hogy valami légfrissítőt fújkál, vagy a kis zöld barátunknak fröcsköl a zöld vére...
netán azért integet és ugrál ennyire, mert nincs szája, amivel elmondhatná, mit akar??:D
(najó,leálltam.) -
Agyzuzo
addikt
Tegnap éjjel megadta magát a bojler, úgyhogy most nincs melegvíz. Váááá, mehetek venni jegeszuhanyt, brrrr...
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Köszönöm, hogy figyelmeztetsz de efelől teljesen nyugodt vagyok. Végigolvastam az összes review-t, fórumot, és senki sem tapasztalta, hogy jobban melegedett volna, mint a régi winchestere. Általában körültekintően szoktam vásárolni, főleg, ha ilyen fontos dologról van szó.
-
twollah
nagyúr
Mostanaban nem nagyon porog az OFF TOPIC.
Ennyire elfoglaltak a forumozok? -
escie
őstag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
te InnoMan!
elárulnád, mi a jó ég az a dolog a kis zöld jószág kezében? festékszóró? vagy mi?
nem kötekvésképpen, csak tíz perc gondolkodás után sem bírtam rájönni. kíváncsi vagyok.
:D -
tildy
nagyúr
Bash nos ennek tökre örülök.:D
-
kymco
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Köszi!
-
kymco
veterán
Hurrá! Van otthon is netem!!! Rádiós net és elég gyors. :) :) :)
-
Som@
őstag
Ááá! &&>@>
-
Chip
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Gyorsan frissen ezt a kettot talaltam.
Nr1 : [L]http://www.hot-maps.de/europe/austria/vienna/homede.html[/L]
ezen keresd meg a Kegelgasse-t azt kovetve eljutsz a Hundertwasser hazhoz.
Nr2 : [L]http://www.hundertwasserhaus.at/img/maps/HwH_map2.jpg.html[/L]
ez pedig Hundertwasser haz hivatalos oldalan levo terkep. -
PeliScan
addikt
Hű, tud vki mondani gyorsan egy online Bécs térképet? :F
És netán hogy kb-ra hol helyezkedik el a Hundertwasser ház? :B -
Som@
őstag
Használta már valaki ezt a szolgáltatást?
[L]http://www.pgsm.hu/sajtoszoba/sajto/2004/taxi.php[/L]
Szerintem igencsak bíztató és jó elgondolás. -
tildy
nagyúr
Yeno kukk be a lakritsis rovatba.Tudok neked hvitlokpeppert:D
-
Bash
őstag
Köszönöm! Már nagyon vártam. A mostani az egy Toshiba 30 GB-os, 4200 RPM-es drive, nagy változás lesz.
Jut eszembe, ma este megyek ide:
[L]http://www.cirquedusoleil.com/CirqueDuSoleil/en/shows/touring/alegria[/L]
De addig még be kell ugorjak melóhelyre pár órára. Behívtak megint off-os napomon. -
Bash
őstag
Megjött az új winchesterem! :)
[L]http://www.hgst.com/hdd/travel/tr7k60.htm[/L]
Nagyon profin be volt csomagolva. Maga a HDD egy alumíniumfóliában volt légmentesen lezárva, ez egy 3.5''-os hungarocell drive-ban, és ez az egész egy kis dobozkában volt, kitömve hungarocell-el.
Egészen friss még, 2004 januárban gyártották. Azt hiszem ez most egy nagyon jó upgrade lesz. A hét folyamán valamikor beüzemelem a kicsikét. :) -
KovacsUr
addikt
Kalandor: mail ment. Bocs, hogy csak most, kissé elfoglalt vagyok mostanában...
[Update]
Err... most látom, hogy mégsem kellett volna, visszavontad. Erre küldtem még egyet. :B -
Som@
őstag
Igéretemhez híven ma is felköszöntelek!
Boldog névnapot, kedves tildy!
-
_Gudella
senior tag
Két év kínlódás után végre bekötötték az ADSL-t!
Vége a modemes szívásnak! :) :) :) -
Som@
őstag
Úgy látom gonosz mód moderálás áldozata lettem. :DDD
Erre kell visszajönnöm? :D
(Amúgy teljesen jogos volt)
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 3
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest