Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nagyon jó kis száni-post... most kezdtem el, de érzem h nem nagyon fogom egy ideig abbahagyni. :D 2200 pont...
[L]http://www.kiteretsu.jp/on/tontie/[/L] -
twollah
nagyúr
No fene lassan mindenkinek egyeni arckepe lesz?
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Az utolsó balhé már meg lett csinálva :(((
De ezt hagyjuk, kezdem lelombozni az OFF TOPIC-ot :)
Felvételitől nem félek, lévén, hogy nem fogok felvételizni :) Pontduplázással (az érettségi eredménytől függően), akár 123 pontom is lehet :D De ha csak simán átmegyek, akkor is van már 115 pontom :) (mivel van nyelvvizsga => egyik jegy biztos 5-ös, ha a többi mind 2-es (bár ezt azért kétlem), akkor is 2,5 az átlag =>fölfele kerekítenek => 3-as érettségi átlag :D) -
válasz
Cathfaern
üzenetére
ne parázzatok.
inkább hülyüljetek még egy utolsó jót...
ilyenkor lehet megcsinálni az utolsó balhét,
már úgy se tudnak mit csinálni veletek...
az érettségi meg egy röhely, nem kell tőle félni. a felvételitől már lehet...
ez a legszebb kor egyébként, elballagsz, 18 éves vagy, és azt hiszed, Tied a Világ, és mindent elérhetsz az életben, és túl vagy a nehezén, és mostantól minden szép és jó...
aztán persze rájössz, hogy ez nem teljesen van így, illetve lehet, hogy így lesz, de ahhoz még nagyon sokat kell gürcölni. és pár év alatt szépen lassan megkomolyodsz, de észre se veszed...
és egy idő után olyan idős leszel, hogy fogni tudsz nosztalgiázni....
mikorra rájössz, hogy mennyire más vagy már Te is és a többiek is... és régen milyen jó és egyszerű volt az élet... :)
szóval használd ki, és hajrá! :t
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem értem. Ennek a buzeráns boltnak nincs másik processzora? Mindig csak egy van a raktárban? Menj be, kérj egy procit. Ha ilyen órajelű nincs, akkor egy magasabbat. Ha nem hajlandók az alkura, akkor kérd el a panaszkönyvet, és közöld velük, hogy írsz az AMD-nek, a fogyasztóvédelemnek, a rendőrségnek és az ukrán unokatesóidnak. ;]
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' most mit csináljak? Így legalább megint van egy procim, bizonyítékom, van vmi a kezemben (az üggyel kapcsolatban... szóval nem félreérteni :D). Majd az AMD kicseréli. Remélem. Tököm tele van már. Azt mondta hogy ezt a nagykerből kapták újként, szóval még mindig ezek mennek úgy látszik... szóval mehetnék akárhova. Meg sulinetes volt, szóval nem olyan egyszerű ez, mert az adót meg már visszaigényeltük utána. Érted.
[ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_1.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_2.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_3.jpg[/L] ] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Nem... :)
Apropó. Kicserélték a hamis procim. Kaptam helyette végre másikat -- csakhogy ez is hamis :D Állati jó hely ez a Magyarország :) De mondtam már ott helyben is a csókának hogy szerintem ez is ugyanolyan mint a másik, de azért kipróbálom. Hát olyan is. Felirat szerint TbredB, valójában TbredA. Meg az összes többi marhaság is illik rá. Azt mondta esetleg ki tudja majd cserélni egy dobozosra az árkülönbözetért, de még ez sem biztos. Hátde bazze. Lehet hogy tényleg inkább elküldöm az AMD-nek hogy vizsgálják be/ki, és adjanak másikat... ők már csak nem küldenek ilyen hamis fost. Csak az meg jó sok idő lesz. Tényleg, nem tud valaki addig megszánni vmi Socket462 procival? Duron 500 is jó, csak legyen vmi az újabb csere idejére is... :O
Mindjárt jönnek a képek is. :(
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Hhmmm...kaptam egy e-mailt, amiben két link található, ezek azok:
http://www.wfrhnvdjcyv.nimxnhdtejql.enlintcjjbm.vnyvatciqicu.vuothsdhfosuqb.comuqsgozd
pctkhref=www.gelgdxdplbrt.ocpelpblggf.zvqadudkpmpte.luqfxbhkwuxd.hmxgvrcddy.thjjtyciix
mkpb.cjbucks.com/hit.php?w=100893&s=5&p=1
http://www.wouymzcaob.gqlanpbmwjzz.umlqzqcdebjsyd.pzvabadfcxkqt.slbogkbtggkb.com
wltqfrexvqhref=www.ptwhntbcfk.iesrambdmdeovc.ylocumdgmt.smgqwdtlba.hdeuqwcboudce
d.ynczmdwauqqxdy.chin-omelette.com/xen.php?www.vhcxuubysp.sfvvnybiyqt.qzfqehehgnc
j.jfsmifdzmsavw.xbogopyufxv.syysdcxitdv.com
Természetesen nem nyitottam meg, de azért megkérdezem: ez valami ''Win-es bug kihasználására törő, majd a géped fölött a hatalmat átvevő'' próbálkozás? :) -
Bagoly
senior tag
Ezeken a bemutatókon halandó ember által is megvehető gépekbe pakolják a gef6-ot? Eleve ezt a ''műsort'' ott számolta ki a masina, vagy csak egy jól megvágott (Loading feliratok) előre renderelt anyag? Nagyon dúrva, csak tényleg legyen ilyen játékban is elfogadható időn belül, mert az, hogy techdemo legalább olyan szép, mint a Blizzard által készített játéktrailerek, gyönyörű, csak játszani nem lehet vele.
[Szerkesztve] -
rog
addikt
bazz!!!
most szembesültem az unreal3 motor és a gef6 (vagy mi a neve) találkozásával a hardwired.hu-n.
tulajdonképpen akkor el is dőlt, hogy mit kapok karácsonyra.. :) -
Som@
őstag
És mit nyert boci? :U
:D -
PeliScan
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Köszi! :)
-
PeliScan
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Tehát ez biztos? Fenébe, tesónak volt igaza. :) Bár én nem mondtam h nem, de ő mondta ezt először. :)
-
PeliScan
addikt
Egy nagyon furfangos kérdés. :) Lassan egy órája gondolkodom rajta. :o
Tehát, hogyan oldják meg a modernebb kocsikban a rádióantenna elektronikus kitolását? Tudjátok, azt a két méteres, ezüstszínű teleszkópos valamit a kocsi hátuljából, v elejéből! :F
Nekem már összejött vagy 5-6 variáció, de egyik sem tűnik reálisank... egyelőre nem írnám le, nem akarok senkit sem bafolyásolni, de nagyon érdekelne a téma!! Ötleteket várnék, sőt, ha vki biztosan tudja, az mégjobb lenne! :P -
tildy
nagyúr
267 ember és ekkora pangás:(
Szégyen:( -
KovacsUr
addikt
Hű, ez egy milyen csini avatar:

Ha valaki ilyet lát, szóljon :DDD -
Den
veterán
--- Iffland sets channel limit to 45
--> Nimr0d (^Nimrod@dial062077235217.vnet.hu) has joined #prohardver
<Nimr0d> Ahoi!
<Nimr0d> Hahó!
<Nimr0d> lol
<Bell> loool :]]
<Nimr0d> végre valaki :) -
Bazsesz
őstag
Megjött az új autónk. Hát amennyire nem vártam, annyira beleszerettem. :) Eszméletlenül nagy feelingje van! :) Még csak úgy 1 kilométert vitettem magam vele, de nagyon über!
Az autó, amit vettek egy rapszódiakék színű Lada 122. Szinte fullextrás, nagyon állati.
Most hozták el anyámék, messziről kirikított. :D -
Chip
aktív tag
Grat Kovácsúr nem semmi smile osszeallitas, kesz remekmu.
-
KovacsUr
addikt
Húsvéti szmájli jól. :DDD

Kicsit sokat szöszöltem vele, úgyhogy kifutottam az időből, de most már nem várok jövő húsvétig :D -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Ja, és köszi :)
Pontos feladatkiírás:
- Az ''akaszto.dat''-ból randomra válasszon egy szót
- Minden sorban egy max 10 karakteres szó áll
- ''Célszerű az ékezetes magyar betűket az ékezet nélküli megfelelőjükkel helyettesíteni''
- ''Jelenítse meg a játékmezőt grafikus képernyőn. Az akasztófán csak a kötél lóg, a választott szó betűinek helyeit pontok jelzik.''
- ''A játékos betűket ad meg; amennyiben a tipp helyes, a betű beírásra kerül a megfelelő helyre, ha nem, folytatódik vonalanként az ''akasztás'' (fej, nyak, törzs, egyik/másik kéz, láb). A játékos veszít ha az akasztás befejeződik a szó kitalálása előtt.''
Meg vannak még szorgalmik is, de az több pénzbe fájna a megrendelőnek. Nem azért mert nehéz, hanem mert erről volt szó, arról meg nem. :) -
Som@
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Hja. Hogy ezt pénzért és nem csak úgy kedvtelésből csináltad?
Az más. Akkor persze, hogy nem dolgozik feleslegesen az ember. :D
Amúgy pedig nekem U.E. ebből nem az üveg jut eszembe.(Igaz nem is jutot eszembe semmi. :B) De hogy miért? :U
De mostmár jobban fogok figyelni. :P -
Panther
HÁZIGAZDA
A kért betűket eredetileg én is ki akartam írni, de aztán elolvastam mégegyszer a kapott feladatot, és azt nem kell megcsinálni. Meg aztán késő volt, és minek? Pénzért annyit csinálok csak meg, amennyit kell. Azt viszont megpróbálom szépen és jól.
uveg = üveg :) Nem tudom hol ezzel a baj :) -
Som@
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Hát, izé, bigyusz, hogyishívják... Nem rossz, de kicsit szenya a program! :U
Pl. olyan magyar szó, hogy ''uveg'' szerintem nincs. Nem is találtam ki, szépen felakasztottam saját magam. :D
Meg a már kért betűket is kiirathatnád. Mint az eredeti játékban is vala.
De amúgy :C -
Panther
HÁZIGAZDA
-
nem voltam itt két napig, és mindenkinek megint új arca lett...!
Kamikaze boci új arcképe nagyon király ! :DD -
Panther
HÁZIGAZDA
Újabb programtesztelési lehetőség! Ezúttal játék!
And again ... another worthy release ... pantherz.uw.hu presents the game of the 21th century ... greetings go to the members, especially Panther in Hungary [skip intro]
:) (úúúúgy imádtam ezeket a marhaságok a jó kis DOS-os időkben :DDD)
[ [L]http://pantherz.uw.hu/akaszto.zip[/L] ]
Akasztófa! :) Az ''akaszto.dat''-ba lehet beírni szavakat, 10 karakternél ne hosszabbakat. Aki hibát talál, szóljon! Thanx előre is!
[Ne higgyétek el ami lejjebb van, nincs is szerkesztve! :) ]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Na mára elköszönök mindenkitől. Most, hogy megcsináltattam a légkondit, eleredt az eső, ami egyébként ma reggel hagyta abba másfél nap után. Ettől függetlenül még most este 6 után is 70 F van (21 C), nem is értem, hogy miért nem hűlt le a levegő az elmúlt két napban. :F Mindegy, most megyek vacsorázni. Jó éjt!
-
Bash
őstag
Na hazajöttem. Nagyon cool, szinte fagyasztó. A/C manifold set, service, flush, tax-al együtt $451.70 volt. Olyan 400-450 körülre tippeltem, nem ért meglepetés. És van rá 90 nap vagy 3000 mérföld garancia.
-
acer_
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
az én állam milyet koppant tavaly nyáron, amikor láthattam a 8500-ra irt techdemokat 9100-on.. Hatalmasnak tűntek akkor... még most is... mert nem játszom mással, mint q3a néha..
(ja, az is ballagási pénzből volt.. új teló, 9100, meg egy multimédiás bill.. erre futotta belőle) -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah, már jó a csomagtér-világítás is a Mazdában. :DD
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Witcher topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest