Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Eddig mindenki rád várt, csináljad de gyorsan! :DDD
-
PeliScan
addikt
Senki sem játszik az alább belinket naccerű játékkal? Én függő lettem. :)
-
PeliScan
addikt
Heh. :D Olvass visszább picinykét, és meglátod, mekkora lobbizás folyik érte. :P
Mondjuk én sem értem, miért. :F Ha vki nyit egy ''saját'' topicot, azt még megértem, h ő szeretné nyitni a másodikat is, ha megéri, nade az offtopicot..?
Visszatérve meg, azért kellett éjszakaiznom, mert a szülei úgy érzik, h egy nő méltóságához hozzátartozik, h nem hálnak együtt bárkivel. Most vagyunk 8 hónaposak, remélem nyár felé megenyhülnek, mert ha nem, baj lesz. :D -
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Bizony. :) Nekem barátosnémtől hazaközlekednem 3 db éjszakaival kell, és vagy hatalams mázlim van, és melegváltással átülök egyikről a másikra, majd arról a harmadikra, vagy az első késik 3 percet, és borul az egész. :(
(hogy miért kell éjfélkor, pénteken a barátnőmtől hazaéjszakiznom, na, ez a másik dühítő dolog. :((() -
PeliScan
addikt
Hm... említettem már, h gyűűűlölöm az éjszakaiakat..? Főleg, amikro esőben marad ki egy járat..? :((
-
PeliScan
addikt
Nagyon jó kis száni-post... most kezdtem el, de érzem h nem nagyon fogom egy ideig abbahagyni. :D 2200 pont...
[L]http://www.kiteretsu.jp/on/tontie/[/L] -
PeliScan
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Köszi! :)
-
PeliScan
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Tehát ez biztos? Fenébe, tesónak volt igaza. :) Bár én nem mondtam h nem, de ő mondta ezt először. :)
-
PeliScan
addikt
Egy nagyon furfangos kérdés. :) Lassan egy órája gondolkodom rajta. :o
Tehát, hogyan oldják meg a modernebb kocsikban a rádióantenna elektronikus kitolását? Tudjátok, azt a két méteres, ezüstszínű teleszkópos valamit a kocsi hátuljából, v elejéből! :F
Nekem már összejött vagy 5-6 variáció, de egyik sem tűnik reálisank... egyelőre nem írnám le, nem akarok senkit sem bafolyásolni, de nagyon érdekelne a téma!! Ötleteket várnék, sőt, ha vki biztosan tudja, az mégjobb lenne! :P -
PeliScan
addikt
Hát, nekem nem ment, se num pad, se rendes.
Viszont, aki ért az Ebay-hez, nézzen már után, van fent eladó Skoda Rapid? Én próbáltam rákeresni, de csak annyit találtam h GBben voplt eladó, de elvitték 50 fontért, és h néha szerepel itt ott, de h van-e eladó, és mennyiért..? :F
szerk. találtam még1et 77 fontért eladva :)
amúgy sehogysem lehetne behozni az országba akciósan? pl roncsautóként feltüntetve, aztán itthon mégis rendberakva? :F
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ez egy 10 gigás Fuji volt fénykorában, nem volt se gyors, se halk, de azért működött a ''családi'' gépben. :) Most beleraktam a saját gépemből kiszedett 6.4es SzíGétet, az sokkal megbíz6óbb.
De egy dolgot megtanulhatnának a Fujitól a többi márákát; nagyon felhasznóló barát módon halt meg. :D Egy héttel előtte 8 bekapcsolásbaól 1x nem indult. 4 nappal a halála előtt minden második kapcsolásra indult, a halála előtti napon, gondolom figyelmeztetésként, kb minden 5. indításra ment csak, de ez elég volt a fontosabb dolgok backupjához. :) Utána meghalt.
Persze lehet, hogy csak várt volna a 2000. bekapcsolásra. :D -
PeliScan
addikt
Pont ez a baj, h azért szedtem szét, mert sajna fel sem pörö, ergó így sem pörög fel, pedig nagyon kíváncsi lennék rá!! :(
-
PeliScan
addikt
Odass, a hardverpiac külön Top5öt kapott! :) Tök jó, már ideje volt, köszönjük Parci! :C
-
PeliScan
addikt
Most szedtem szét egy vinyót, valóban tükörsima a korong, meglepő. :)

Direkt lóg bele a gép, ezzel érzékeltetve a tükröződést. :P -
PeliScan
addikt
:)
[L]http://www.ritsumei.ac.jp/%7Eakitaoka/rotsnake.gif[/L] -
PeliScan
addikt
Az orvos elérhetősége. :D

-
PeliScan
addikt
Tudom h arra próbáltál utalni. :) Épp ezért én arra próbáltam utalni, h azt jelenti kbra h megfelelő. :D
[leginkább a biológiában használják, mint adekvát inger. Azt is érzed, ha megbököd a szemed egy hurkapálcával, de mégis, az adekvát inger a szem számára a fény. Másképp fogalamazva, adekvá az az inger, mellyel szemben a receptornak legkisebb az ingerküszöbe.] -
PeliScan
addikt
Az a szomorkás, hogy én MÁR nem aludtam. :( Egész héten csak ma reggel 6ra volt időpontja a jogsi-oktatómnak. Így 4.45kor kellett kelnem. De ha még jó arc lenne, de nem; múltkor rámszólt, h ne használjam olyan gyakran az indexet(!!) mert kopik a racsni. :o
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :) -
PeliScan
addikt
No, az előző üzlet nem ütődött nyélbe, mert nem volt hajlandó engedni az árból a bácsi, és én sem. :) Így a legjobb üzletelni, amikor nem életbevágó h végy vmit, mert így különösebb rizikó nélkül alkud6sz pofátlanul sokat, max nem jön létre a bolt. :)
Tehát, ismét; mennyit ér egy ilyen kütyü vajon? Csak úgy, back-up, nem-féltem-bárhová-magammal-viszem-még-aziszapbirkózásra-is fényképező és mellette webkam lenne. [L]http://www.trust.com/products/default.htm?artnr=13135[/L]
Szerintetek? :F
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Szia! :) Melyik mail? Amelyikben megírtad, h felfüstölt szegény scanner? Mert arra rögötn válaszoltam is, nem érkezett meg?
Vagy azóta elvileg már meg kellett volna érkeznie a képeknek is..? :B A Nexusra legalábbis nem jött semmi :( és a hotmailra is 16.55ös leveled az utolsó, amire ezt írtam válaszként, 17.05kor >>
Én köszönöm h időt szánsz rám, és a kissé szokatlan gondomra. : ) Bőven
megteszi a fénykép is, bár akkor lehet h 4 kép kéne, mert azért olvas6ónak
kellene maradnia, tehát pl oldal teteje 1 kép, meg az alja is 1, így
szerintem már tökéletesen jó minőségű képek lesznek, ha nem tömöríted be
túlzottan.
Előre is nagyon köszi! : ) PS -
PeliScan
addikt
Na, mindenkinek szép napot, én indulok szociológuskodni egyet, fél hétkor végzem, ha mindenre bemennék, egy perc szünet nélkül 10től órán kéne lennem. Szörnyű egy nap ez, de szerencsére nem őrültem meg, h mindenre bejárjak. :P
(<<< Mi is ez? Az Aranybulla? :F Rég volt az érettségi. :o)
Szerk :D amikor írtam, akkor a #1222 lett volna az enyém, na.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nah, nálunk ár az időjárás is politikai kérdés, csak azt nem tudom, hogy kétharmados vagy elég egy feles szavazás ahhoz, hogy egy jó kis esőt zúdítsanak az országra.
Mondjuk ahogy elnézem, inkább kétharmados, mert mindig aszály van. :D (:()
http://index.hu/politika/bulvar/idojaras -
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem, ez így sejnos nem jó, mert akkor azt mondja, h vegyem meg a max árért. :) Azt kéne hogy mondd, h ''ilyen szutyokért nekem fizetni kellne hogy elvigyem! najó, emberbarátiságból elvinném 2k-ért'' én meg erre jönnék, és mondanám, h én rendes leszek és adok érte 3k-t. :DD Na, fel is hívom a csákot, és lesöpröm, ha már ekkora sikerem volt a Compoffice-ban, lásd idevágó topic. :)
-
PeliScan
addikt
Szerintek mennyiért érné meg megvenni használtan egy ilyet?
[L]http://www.serif.com/store/partners/precisionminicam.asp[/L] Főként webkameraként, de ha épp nagyon abberált kedvem van, akár 0.1 megapixeles képeket is késztíhetek vele. :D -
PeliScan
addikt
Nálam 1000. MODerátoroknéál másmilyne a számozás vajon? :F
Na, senkinek semmi FHM? :(
Asszem nyitok délután egy topicot, amiben felajánlom eladásra az apróságokat (bill, egér, ps/2 átalakító, dvi/dsub átalakító, Philips tuner, kisfloppy drive ill lemezek, 6.4es szígét, ide 40es/nyomtató/táp/monitor kábelek) és leírom a sok hülyeséget, amit keresek (2003 október FHM 55-56.old, dvi-dvi hosszabító kábel/adapter, akár erősen használt AA ill AAA akkuk, tft tartó állvány, és webkamera). :) -
PeliScan
addikt
1k :U
-
PeliScan
addikt
:o Iraki fotóalbum... :o
:o [L]http://www.fotos.geschichtsthemen.de/iraq-war/iraq.htm[/L] :o -
PeliScan
addikt
Pfff... X-COM utcsó hozzászólása 21.12kor volt, az aktív témák meg 21.14 az utcsó, így sohasem tudom szétoffolni azt a topicot. :( :D (Mailban azért mégsem szeretném ezzel zavarni. :) )
-
PeliScan
addikt
]Nem tudja vki, hogy hogy lehetne a Messenger-ben átállítani a webkamera felbontását?
Mert attól félek, hogy 640*480ban prószálja küldeni ez a butus, és ez önmagában is lefoglalja az összes felmenő (9.5k) sávszélességet sőt szaggat is, de ha ehhez még hozzájön a hang is, akkor elég használhatatlanná válik mindkettő. Szerintem bőven elég lenne mondjuk 240*180 vagy akár még kevesebb, amennyit a sávszél elbír. :F
Köszönöm előre is! :) Bár leeht h fel kéne keresnem X-COM mestert? :) Vagy tsibét? :) -
PeliScan
addikt
Vajh miből élhet az FHM szerkesztősége, ha senki sem veszi a lapot? :U :D
-
PeliScan
addikt
Megkérdeztem, sajnosn nincsenek meg már a lapok a csávónak. :(
Más megoldás kéne. :o -
PeliScan
addikt
Nem is rossz ötlet, valóban. :) Thx! :)
Az eddigi lexebb Skoda, amit eddig /me ever seen. :o
Bár egy picit megfotosoppoztam a hétteret, az eredeti kép erre [L]http://tuning.kvalitne.cz/Skoda%20Rapid%20modra%2020.jpg[/L] soksok moddolt Skodával egyetemben [L]http://tuning.kvalitne.cz/page_03.htm[/L]. -
PeliScan
addikt
Jó, ezt tudtam én is h nem vmi praktikus a vízhűtésük, de egyrészt szándékomban áll moddolni rajta picit :) másrészt jó légtelenítéssel és egy kézi ventikapcsolóval meg lehet oldani még az redeti konstruckióban is.
Igen, h könnyű ez eleje, az is világos, eleinte berakok majd egy 50 kilós zsákot, aztán majd egy 50 kilós mélyládát, ha fussa majd rá. :D
Szerintem szép hangja van, de ha lesz reá lehetőségem, vmi Toyota v bármilyen más, átszerelt motorral rendelkező kocsit néznék.. aztán kitudja, sikerül-e.
És gyönyörű amúgy. :B -
PeliScan
addikt
Nem néniről enne szó (kivetelesen :D) hanem egy cikkről. :B
De az oldal ettől függetlenül nagyon hasznosnak fog szerintem még bizonyulni. :DDD
KovacsUr, erre van külön topic is. :(( :DDD :t [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=11494&start=0[/L] -
PeliScan
addikt
Öööö... megvan vkinek esetleg a 2003 októberi FHM..? És netalán scanner..? Össz-vissz két oldal kellene... írj mailt, ha netán... 1000 hála és köszönet! :)
[Szerkesztve] -
-
PeliScan
addikt
Ma reggel ütlem először a volán mögött, az első rutinórám, de elég jól megy ettől függetlenül. :)
Nézegettem Skodákat, 120L, már 100ért kifejeztten jót lehet kapni! :))
Van vkinek elsőkézbeli tapasztalata a típusról? Fogyasztás, hátrányok, előnyök, efféle? :) -
PeliScan
addikt
Szökni? :) Most? Hisz belépünk mindjárt a Zúnióba' és akkor igyér lesz a palacsinta meg minden! :)
Valójában a tavaszi szünetben elképzelhető h egy ismerősömmel teszünk egy erdélyi körutat, és ellenőriztem h érvényes-é. :) Mindennek már vagy egy hete, de még mindig nem került vissza a helyére. :O -
PeliScan
addikt
Állati nagy móka. :) És nem volt 3e forint se! Mondjuk nagy mázlim volt az tény, de akkor is. :)

Már csak olcsóér' headset kellene. :F Got any? :) -
PeliScan
addikt
Öööö... ezt most így első blikkre nem tom sajna. :)
Viszont érdekes megfigyelés, h egy szimpla webkam mi mindent ki tud hozni egy barátnőből, aki ráadásul nem is lakik olyan távol, és alig 3 órája láttuk 1mást. :DDD Félelmetes..! :))
Meg az is, h mi mindent meg nem tesznek a hülye férfiak a nőkért... :F -
PeliScan
addikt
Nem semmi ám az a mai technika, ám! :D
Tegnap soppingoltam használtan, 2750ért egy ritkajó Logitech 640*480as webkamet, most üzemeltem be, ritka nagy móka! :)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...