Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Próbáld ki, hogy jobbra balra húzogatod az egeret, miközben a labdát ütöd, szépen lehet vele csavargatni, nyesni.:D Arra viszont nem jöttem rá, hogy pl. lecsapni hogy lehet.:(
-
Pet_i
senior tag
[L]http://www.candystand.com/games/xj_shock_xjpp.htm[/L]
Check it out! :D
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Elegem van a lánclevelekből!!!!! Hogy vannak, akik még mindig továbbítanak ilyen sz@rokat! Arghhhhhh!!!!:(((:(((:(((:O
-
Pet_i
senior tag
Bash, segítenél? Szakfordítást csinálok és megakadtam egy mondatnál:
Hospitality alliances will evolve from equity joint ventures to collaborative joint ventures (non-equity) as competitor alliences will emerge.
Szóval: nem igazán tudom lefordítani magyarra az equity ill. a non-equity jelentését ebben a szövegösszefüggésben. ''Tőkeösszevont közös vállalat'' esetleg vagy mi lehet? Ugyanez van a ''non-equity''-vel is. :(
Meg van még1 mondat:
xy proposes that the decision to internalise the governance of transactions versus using market exchanges is based upon opportunism, bounded rationality, uncertainty and complexity, and information-change impact.
Na ennél nem értem mi az, hogy internalise és mi a bounded rationality.
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Valaki látott már Sulinetes alaplapot? Elvileg mától lehet kapni, de még csak utalás sincs rá sehol :(
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest