Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
jaj, annyi dolgom lenne: ki kéne találnom, hogy milyen arcképet akarjak magamnak a PH!-ra (na meg a megújuló HWSW-re), régóta tervezem egy saját logó legyártását is, meg ezekenkívűl is lenne PS-es ''munkám''. Ezenkívűl le kéne kb.-ra fordítanom egy angol verset. Tudom, ezek nem nagy dolgok, meg nem is fontosak de régóta halogatom őket :( NA persze olyanokról, hogy érettségire való készülés már nem is beszélek, mert ahhoz meg végképp nincs kedvem.
-
KovacsUr
addikt
Ajjaj... a hwsw egész hétvégén nem lesz elérhető, a fél világ itt fog lógni a PH!-n :DDD
-
twollah
nagyúr
[L]http://www.b0g.org/wsnm/uploads/google.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Vmi baj van az Operammal.
-
-
lesaux
veterán
KovacsUr, te ugye tudsz japánul?
-
PeliScan
addikt
Nah, nálunk ár az időjárás is politikai kérdés, csak azt nem tudom, hogy kétharmados vagy elég egy feles szavazás ahhoz, hogy egy jó kis esőt zúdítsanak az országra.
Mondjuk ahogy elnézem, inkább kétharmados, mert mindig aszály van. :D (:()
http://index.hu/politika/bulvar/idojaras -
Bash
őstag
Elmegyek egy fél napra dolgozni, visszajövök és mit kell látnom? Sehol senki. Halott volt a szerver vagy csak ennyire lelassultunk emberek? :F
-
Bash
őstag
Gondoltam beírom ide is, pls segítsen valaki!
''Na akkor még egy gyors kérdés: mennyiért vesztegetnek Mo-n egy használt Toshiba Satellite 1005-S157 notebook-ot?
1.06-GHz Celeron, 256 MB RAM, 15 GB HDD, DVD-ROM, 14,1'' TFT (1024x768), integrált video Intel 830MG 8MB'' -
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern #1061 üzenetére
Nem, ez így sejnos nem jó, mert akkor azt mondja, h vegyem meg a max árért. :) Azt kéne hogy mondd, h ''ilyen szutyokért nekem fizetni kellne hogy elvigyem! najó, emberbarátiságból elvinném 2k-ért'' én meg erre jönnék, és mondanám, h én rendes leszek és adok érte 3k-t. :DD Na, fel is hívom a csákot, és lesöpröm, ha már ekkora sikerem volt a Compoffice-ban, lásd idevágó topic. :)
-
PeliScan
addikt
Szerintek mennyiért érné meg megvenni használtan egy ilyet?
[L]http://www.serif.com/store/partners/precisionminicam.asp[/L] Főként webkameraként, de ha épp nagyon abberált kedvem van, akár 0.1 megapixeles képeket is késztíhetek vele. :D -
Matr x
aktív tag
Cijj... 7 moderátori hozzászólás egymás után az OFF TOPIC-ban... igazán aktívak a sima halandók....
-
Surv
tag
Háj!
Valamelyik moderátor nem tudja esetleg megnézni, hogy a PH! indulása óta ki indította a legtöbb topicot és az mennyi? Csak kiváncsiságból kérdezem :) -
Som@
őstag
Más is tapasztalja, hogy valami nem teljesen OK a magyarországi internet körül?
Mármint, hogy sokszor megszakad percekre.
Mind az Axeleronál, mind az Enternetnél?
Úgy tudom, hogy a BIXel van valami gáz... :U -
rog
addikt
válasz
Panther #1028 üzenetére
még mindig jobb mint az enyém:
a három kulcsal működő ajtó közül csak a vezető oldalit nyitja a slusszkulcs. illetve vákumos a központizár. de valahol ereszt a dolog, és ha 3-4 óráig állni hagyom a kocsit bezárva, ahoz hogy kinyissam a csomagtartót, be kell ülnöm és elindítani a motort :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekünk egyszer a WB ablakát törték be a ház előtt, és a magnót akarták lenyúlni belőle; de apám valahogy úúúgy becsavarozta, hogy csak az előlapot sikerült ellopniuk, a többit egyszerűen sehogy nem tudták kifeszíteni :D Az ilyenek meg a csavarhúzót és a villáskulcsot hallomásból sem ismerik, pedig azzal szvsz ki lehetne szedni :DDD
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Opelekről le lehet szállni a kedves autótolvaj mestereknek. :)
nyáron így is megpróbálta kiráncigálni az ''enyémből'' egy k*cs*g t*hó f*szk*l*p enyveskezű kis g*ci a magnót.
meg elvitt egy garnitúra (igen drága) abroncsot, a házból. miközben mi bent aludtunk. :(
tiszta vadnyugat, ez a vadkelet, baz.
(és tényleg vigyázni az Opelosokkal. mind harcművészetekben jártas, meg kigyúrt, meg minden, úgyhogy nem lopkodni! :) ) -
Állat! :)
[L]http://www.cartoonstar.de/happy/cubshoot.htm[/L]
És a rekordom.:) -
Cathfaern
nagyúr
_George: grat. az új arcképhez! :P
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor csináljanak bármit, csak a Mazdámat ne lopják el :O
(Jó, meg tényleg más kocsiját se, de az már túl nagy kérés. Úgyhogy elsődlegesen maradok a Mazdánál, hogy azt NE.)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én utálok hitelben lenni, csak azért gondoltam erre, mert tudom hogy ezt még belátható időn belül vissza tudom fizetni. Az autóra viszont tényleg kell némi pénz, ugyanis vizsgák, átiratás meg javítás. Most lesz cserélve a kipufogó, meg a bal küszöb. Aztán még a vezetőoldali zárat is ki kell majd cseréltetni, mert így egy darab lapos vassal is ki lehet nyitni. :(
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Az mindegy, a #1000 a lényeg. De végülis ha Som@ nyúlta be az ezrediket, akkor sem lehet már az enyém, szóval mindegy. :D
Hmm. Rájöttem. Fogom magam és felveszek erre a félévre havi 25e Ft diákhitelt, szépen egyben, az 125e Ft. Ebből jól kifizetem az autót, aztán kb. év végére törlesztem is. Ez így egész kivitelezhetőnek tűnik, nem? Aztán persze lehet hogy hagyom a dolgot állni, amíg munkába nem állok. Végülis ha össz-vissz 125e-t veszek fel, az nem gáz, ugye? :F
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ejnye, PS benyúlta az 1000. hsz-t. De hát én nem lehetek itthon egész nap az alkalmat lesve :)
-
PeliScan
addikt
Nálam 1000. MODerátoroknéál másmilyne a számozás vajon? :F
Na, senkinek semmi FHM? :(
Asszem nyitok délután egy topicot, amiben felajánlom eladásra az apróságokat (bill, egér, ps/2 átalakító, dvi/dsub átalakító, Philips tuner, kisfloppy drive ill lemezek, 6.4es szígét, ide 40es/nyomtató/táp/monitor kábelek) és leírom a sok hülyeséget, amit keresek (2003 október FHM 55-56.old, dvi-dvi hosszabító kábel/adapter, akár erősen használt AA ill AAA akkuk, tft tartó állvány, és webkamera). :)
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest