Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
ATI? Az jó hír, az enyében is az van.
Btw. eszembe jutott még valami: nem tudja valaki, hogy hol lehetne Magyarországon a Trackmania nevű játékot megvenni? Mert már próbálom beszerezni egy ideje, de csak a fejlesztők weboldalán láttam megvételre, csakhogy ott meg csak bankkártyával lehetne fizetni, ami meg nekem nincs (illetve van, csak nem olyan, amivel neten vásárolni lehetne...) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
A kért betűket eredetileg én is ki akartam írni, de aztán elolvastam mégegyszer a kapott feladatot, és azt nem kell megcsinálni. Meg aztán késő volt, és minek? Pénzért annyit csinálok csak meg, amennyit kell. Azt viszont megpróbálom szépen és jól.
uveg = üveg :) Nem tudom hol ezzel a baj :) -
Telepítgetni én nem mászogatok el hozzájuk. Örülök, ha a következő multiig kibírja a nekik. (az illetők ugyanis nem tudnak ilyet csinálni, hiába no, kevés közgazdász ért a gépek dolgaihoz. De azt bírom, hogy mikora rokonom mondja, hogy összerakok egy gépet, vagy vinózt fogok telepíteni, már tudom, hogy mennem kell)
Internetmegosztás nálunk elősször kicsit sok idő volt, mert nem tudtam, hogy hogy kell. Aztán miután minden sz@rt átálítotttam, ment, csak nem volt USB-kezelés. USB-s modemnél baró nagyon. Aztán arra is rájöttem. Ahoz képes, hogy egy vagon időt elvágtam vele, és amilyen egyszerű, ahoz képest hülye voltam akkor.
a PH! jót tesz nekem. :) -
-
-
Nem, speciel itt lett volna helyben, nálam a multi.
Előzményei:
5 hete le van fixálva, hogy mult hét szerdán kezdünk, és szombaton fejezzük be. oké, anyám azt mondta, hogy oké. Aztán jött az, hogy meghalt valamelyik rokon, akiről azt sem tudtam, hogy van. Kérdezte anyám, hogy megyek-e. Én mondtam, hogy nem. Indok: Mondta, hogy legalább megismerném a rokonaimat. Szvsz nem a legalkalmasabb időpont a rokonismerkedésre.
Aztán előjött egy olyan hülye ötlettel, ha nem megyek, nem lehet multi. Minek egy napra lecipelni a gépeket? Semmi értelmét nem látom. És mivel nem mentem, nem tarthattam. (Mert hogyha mentem volna, jobb lett volna, mert ugyanúgy egy nap.)
Aztán megbeszéltem, hogy egy héttel toljuk el. Ez meg is történt, sikerült eltolni. Most meg jött azzal, hogy toljam el csütörtökre a multit, mert holnap mehetünk lehet az autóért, és akkor csütörtökön mehet a dolog. Akor meg ugyanott tartunk, hogy 1 nap, felesleges lecipelni.
Aztán jött tőlem egy ilyen beszólás, hogy: ''Direkt tesztek nekem keresztbe állandóan? Egyáltalán lehet valami jogom ebbe a k***a életbe?''
Emiatt meg most meg sem engedi. Úgyhogy most én ordibálok, anyám ordibál. És még ő mondja, hogy meg vagyok sértődve, merthogy nem tarthatok multit.
Most úgy őszintén: Én minek kellek egy autó átvételéhez? Nem az én nevemen van, jogsim sincs, elleneztem is. Minek menjek akkor?
Na mind1. -
Olvasd figyelmesen végig. Egy autó miatt (amit alapból elleneztem, mert nekünk minek) lett hazavágva a multiplayerem. :( És még anyámék ott mondják, hogy majd minden hónapban tudunk autókázni 6-700 km-ert, lemegyünk ide-oda-amoda, meg még egy rakat baromság, aminek alapból nincs értelme. Ahova meg majd én akarok menni, arra úgyis azt fogják mondani, hogy hülyeség, minek, mennyél gyalog/busszal/biciklivel/vonattal.
Magyarul feleslegesen kidobtak az ablakon 1,9 millát. :(
Így következik. -
Panther
HÁZIGAZDA
Mert van mit olvasni! :)
PROGRAMTESZTELÉSI FELKÉRÉS!
Írtam egy kis reakcióidő-tesztelő programot, akinek van kedve és ideje, kipróbálhatná (elvileg már nem bétaverzió :D) [L]http://pantherz.uw.hu/reakcio.zip[/L] Ha bármi hiba van, szóljatok. A lényeg mindössze annyi, hogy azt a számot kell minél gyorsabban leütni amit kiír. Thanx!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ez egy 10 gigás Fuji volt fénykorában, nem volt se gyors, se halk, de azért működött a ''családi'' gépben. :) Most beleraktam a saját gépemből kiszedett 6.4es SzíGétet, az sokkal megbíz6óbb.
De egy dolgot megtanulhatnának a Fujitól a többi márákát; nagyon felhasznóló barát módon halt meg. :D Egy héttel előtte 8 bekapcsolásbaól 1x nem indult. 4 nappal a halála előtt minden második kapcsolásra indult, a halála előtti napon, gondolom figyelmeztetésként, kb minden 5. indításra ment csak, de ez elég volt a fontosabb dolgok backupjához. :) Utána meghalt.
Persze lehet, hogy csak várt volna a 2000. bekapcsolásra. :D -
Bagoly
senior tag
Bevallom szúrja a szemem, hogy a hovatartozást firtató/gyalázó hozzászólások, aláírások szemet szúrnak a PH!-n, de az állatokkal szembeni erőszakra érzékeny fórumosoknak ilyen ízetlen aláírásokkal kell megküzdeni. Persze tudom, hogy csak viccnek szántad, de bevallom zavar. (Még jobban zavart Polesz egy régebbi aláírása, csak azért nem volt időm szólni. Ő biztos tudja melyik.)
Tudom, hogy túlérzékenységnek hat, de egy hasonlóan ''jópofán szórakoztatóra'' nem cserélnéd ki?
UI: Igen, ezt hívják úgy hogy bigott. -
PeliScan
addikt
Tudom h arra próbáltál utalni. :) Épp ezért én arra próbáltam utalni, h azt jelenti kbra h megfelelő. :D
[leginkább a biológiában használják, mint adekvát inger. Azt is érzed, ha megbököd a szemed egy hurkapálcával, de mégis, az adekvát inger a szem számára a fény. Másképp fogalamazva, adekvá az az inger, mellyel szemben a receptornak legkisebb az ingerküszöbe.] -
Cardinella
aktív tag
Amikor a Discovery-n nézegetem a csüt.-szombat esti hasonló témájú filmeket, az USA-ban nem lehet ez rossz meló, oda még akár el is mennék emiatt.
(De M.o.-n én nem sok jót láttam. Szegeden nyomtuk a gyakorlatokat; balesetes, öngyilkos, hátbaszúrt; nem nagy rejtély kideríteni a halál okát...) -
PeliScan
addikt
Nálam 1000. MODerátoroknéál másmilyne a számozás vajon? :F
Na, senkinek semmi FHM? :(
Asszem nyitok délután egy topicot, amiben felajánlom eladásra az apróságokat (bill, egér, ps/2 átalakító, dvi/dsub átalakító, Philips tuner, kisfloppy drive ill lemezek, 6.4es szígét, ide 40es/nyomtató/táp/monitor kábelek) és leírom a sok hülyeséget, amit keresek (2003 október FHM 55-56.old, dvi-dvi hosszabító kábel/adapter, akár erősen használt AA ill AAA akkuk, tft tartó állvány, és webkamera). :) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
A Mazdán ma megcsináltam az ablaktörlőket (elöl csere szép nagyra, hátul nem is volt, ezekhez illetszőrúd esztergálása), illetve az első ablakmosó is jó már. A hátsóról még gőzöm sincs, hogy kéne neki működnie. :) Ja, az egyik ilyen illetsző izét jól beejtettem az ablaktörlők melletti szellőzőnyílásba, úgyhogy annak a burkolatát is le kellett szedni, majd visszatenni, hogy kivehessem. Sajnos kép nincs, túl szép volt a napsütés. :(
Az autó órája és rádiója is be van már állítva. :D
''Ahhoz képest, hogy 3., elég jó állapotban van'' -- :F Nem értem. Votl itthon két motor már, szereztünk még egyet, és ez abból van kivéve. Jó, mikor szétszedtem, nem így nézett ki... a fél napom erre ment rá. De most már egész jó.
UI: Szívesen dokumentálnék, de ilyen képekkel mit lehet kezdeni? :F -
Ye_Nő
tag
:) Ehrlich gesagt: MEGTESZEM, ha tudom; és hogy megtehetem-e? Nos, az több okból is kajakra nem érdekel (bár már volt róla szó, de le kell írnom ismét):
- két-három ember munkáját végzem rendszeresen
- heti 35 órás, félévenként újított megbízási szerződéssel
- havi nettó 71k-ért, egyéb juttatás, szabadság nélkül
- amit teljességgel rendszertelenül - pl. januárit február végén... - fizetnek.
Azt feltehetően mindenki látja, hogy mikor vagyok netközelben: munkaidőben és többnyire jóval azon túl, tehát a heti munkaidőm messze nem 35 óra, sokkal inkább 50+ óra, a foglalkoztatás módja és a fizetés szvsz minősíthetetlen.
Kérdés van? (persze, azon kívül, hogy normális vagyok-e; nyilvánvaló, hogy nem.)
P. S.: ha valaki tud adminisztratív állást jobb kondíciókkal, kérem, jelezze! -
Panther
HÁZIGAZDA
Jó, jó, de hát úgy milyen lesz má' a fotó :) Ja rájöttem, úgy fog tűnni mintha szépen fényezett lenne a kocsi :D Cool :B
Ye Nő: Na nemsokára belinkelek majd vmit. :P Egyébként nem tudom miért, de valahogy zavar a pólód kék színe. Valahogy nemjó az árnyalat. Talán túl élénk nekem. :(
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Táskákat minap láttam a MMarkt-ban, Hama fotostáskák voltak asszem. Nem kifejezetten géptípushoz, hanem volt többféle méretű, és elég jó áraon asszem 1200-3200 között vannak, mérettől függően. Check it!
Hát igen, de itt a város közepén kevésbé nyílik alkalom téli csendéletre vagy tájképre... bár lehet, h csak nem kéne elmenni a kínálkozó lehetőségek előtt. Pl erre kifejezett jó lenne sok mesteri képet nézegetni, talán felnyitán az ember szemét, h mi mindenből lehet jó kép. :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Pont ezért, mert talán nem vagyok teljesen reménytelen, és hobbiszinten netán tudnék egész jó képeket csinálni, fejlődni kéne. :) A modellem nevében köszönöm. :B Ám most 10 napra elutazik síelni, én pedig pont most vettem 256os kártyát az eddigi 16os helyett, szóval kell addig találnom vki mást. :) Vagy szimplán nem fényképezek embert. :F
-
PeliScan
addikt
Az indexről már letettem. :)
Amúgy igen, akár sablonos de hálás témákat egyelpre nagyon szivesen tanulnék, illetve a kép megkomponálásában is segytséget nyújthatnek efféle képet. Persze nem helyettesíti a technikai tudást, de egyelőre ez nekem elég lenne, és mérföldekkel érdekesebb kpeket nézegetni és rácsodálkozni erre-arra mint könyvben elolvasni ezt elméletben. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
A legszebb az hogy a fél országon így sunyultunk át :) Mindig kellett keresni valakit, akire rá lehetett tapadni -- a taktika tehát az volt hogy:
- ha van előttünk nem sokkal vki akkor gyorsan befogni
- lehetőleg két ilyen ''dummy''-t ( :) ) összeszedni
- ha lelép a dummy, akkor belassulni mint állat és várni a hátulról beelőző áldozatot, majd padlógáz és chasecam-et neki :)
Amikor besetétedett, akkor gázossá vált ez a taktika, mivel a tompított fény szar, és így deflektorral jöttünk :DDD Villogott is mindenki ezerrel de nem volt mit tenni. Pedig igazán utálok ilyen genya lenni, de ha nem volt más? :F Az volt a legszebb amikor az autópályán (az már nagyjából a biztonságosabb, majdnemhogy ''(we're) home free'' szakasznak tűnt), szóval az autópályán beelőztem vkit mert olyan lassan ment hogy csak na, és abban a pillanatban benyomta a deflektort ő is :) Köszöntem szépen, padlógáz és csá :) De hát én tényleg megértem... szar dolog, tudom: nekem is refivel jöttek szembe az út 50%-ában :DDD Csomó szembejövő amint elhagyta a dummy-t, azonnal rámklikkelt... :D Mire hazaértem kiégett a szemem. Rohadt M7 nagy részén meg nicns zöldség középen, szóval ott is nyomták nekem 3 sávból az áldást... Az autópályán egyébként félúton rájöttem hogy nem is olyan ''home free'' az, ugyanis ha egy zsaru beelőz, tuti végem, lekapcsol. Egyszerűen nincs mit tennem. Ha fennhagyom a refit, azért, ha lekapcsolom, azért :DDD Hát szóval naggyon vicces volt az út. Jó sztorizgatás lesz belőle. :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja, fel :) Ment a sunyulás ezerrel :DD (A kamionos pl. tuti baromira nem értette miért engedtem be magam elé a körforgalomban padlófékkel, majd tapadtam rá mint a kutyagumi :U Meg csomószor el akart engedni, hogy előzzem meg nyugodtan, de eszem ágában sem volt otthagyni... :B szép nagy kamion, végig tartva a szabályos max. sebességet -- perfect! ;])
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest