Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan #395 üzenetére
hhhmmm...
/me visszaemlékszik az első találkozására a Teleport Pro-val (azután szedtem le, hogy Flashgettel nem tudtam leszedni a kívánt képeket). Körülbelül ebből állt: szenvedtem vele 3/4-1 órát, majd úgy döntöttem, hogy nem olyan fontosak nekem azok a képek :D
Ezek fényében: sok sikert :C ;] -
KovacsUr
addikt
válasz
PeliScan #391 üzenetére
Ja, értem... Az a baj, hogy én ezt itt nem tudom használni (NAGYON gonosz proxy, tűzfal meg minden :DDD) Mennie kéne ezzel is, Flashgettel is, de minthogy most ezen programok hiányában nem tudlak irányítani, talán tényleg a legegyszerűbb a Teleport Pro lesz :) (Vagy várj, mindjárt szerzek egy flashgetet valahonnan, heh, senki más nincs ébren?)
[update]
No, Flashgetet nem tudok feltenni, mert ''nem rendelkezem a szükséges jogosultságokkal''... (Értsd: Wise Installerrel csomagolták, aki a C: empbe vagy valami hasonló idióta helyre akar írni, oda meg nincs jogom.) -
PeliScan
addikt
Mégegy letöltős problémám akadt; adva vagyon jó sok fénykép egy szerveren, amik szabadon elérhetőek; miként tudom őket, az összeset letölteni, hm?
Erről lenne szó >> [L]http://index.hu/digicam/fotozz_repos/original/[/L] -
Pet_i
senior tag
Valaki látott már Sulinetes alaplapot? Elvileg mától lehet kapni, de még csak utalás sincs rá sehol :(
-
Bash
őstag
válasz
.:InnoMan:. #370 üzenetére
Nagyon nagy! :DDD
twollah: [L]http://twollah.levantartoztatva.hu/[/L]
InnoMan: angolul nem ismersz ilyen oldalt? -
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #369 üzenetére
Na de ebben a linkbe beírt név csak példa volt! :)
[Szerkesztve] -
senior tag
Nézzétek meg ezt az oldalt:
Ezt az oldalt ugy kell elinditani hogy pl:beírod az elejére hogy inno.man.levantartoztatva.hu! :) Remélem érthető! :))
Link:
[L]http://inno.man.levantartoztatva.hu/[/L] :DD
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Fåj a fejem, æs nem tudom miært:(
-
KovacsUr
addikt
Ehhh... Ne is mondjad. A nők számára is lenne egy üzenetem, de azt hiszem, ma nem lenne illendő :U
Hajtogattam rózsát a szerelmemnek (aki valami kozmikus bug miatt jelenleg egy másik PH!-taggal jár), de nem köllött neki :) Ha racionálisan tudnék gondolkodni, nem kenődtem volna el, de nem, úgyhogy igen. Eh. -
Bash
őstag
Én kb. egy órája jöttem haza a sarki kínai boltból. Akartam venni egy tucat vörös rózsát, erre mondta a srác, hogy ad két tucatot $10-ért. Egy tucat $7.49 lett volna. Kell ennél jobb ajánlat? :)
-
lesaux
veterán
Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Virágra ne számítson senki, a virágboltosok
pedig pusztuljanak éhen vagy nônapon, vagy Valentin-napon, ezt még nem tudom. -
KovacsUr
addikt
Hőjj, mennyien fáradoznak ennek a komoly problémának a megoldásán! :DDD Még szerencse, hogy már rövid a hajam, már alig nedves...
Nem vagyok otthon, úgyhogy törülköző sincs, nem csak hajszárító. Gépház van, de tartok tőle, hogy kicsit furcsán néznének rám, ha használatba venném :D (Legalábbis ebben a formában) -
Som@
őstag
Azért arról csinálj képeket KovacsUr, ahogy benyomod a fejed a gépházba. :D
-
PeliScan
addikt
Télleg, Párduc, a képek hol maradnak..? :F
-
twollah
nagyúr
Lassan elovehetem a sublotbol ujra a szanhuzokutyakat + a szant.
-
-
senior tag
Boldog Nőnapot minden kedves nőnek a Prohardveren! :)
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
válasz
Alvin_ti4200 #322 üzenetére
Külön köszönet [update] NEKED is, Alvin. :) :))
Viszont hogy a hölgyek se maradjanak el az udvariasságban, szeretnék boldog névnapot kívánni minden kedves Zoltán nevű usernek, és azoknak, akik a születésnapjukat, házassági évfordulójukat, új autójukat stb. ünneplik! :P :DDD
[Szerk.] -
Alvin_ti4200
félisten
Boldog nőnapot minden kedves PH-s női egyednek, legfőképpen Tildy-nek és Ye_nő-nek:C
-
PeliScan
addikt
Minden jót a női fórumozóinknak... ez a kertből van, télleg! :)
-
Som@
őstag
Ezúton szeretnék minden kedves női Prohardver! olvasónak boldog Nőnapot kívánni! :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bwaa, semmi érdekes. Azt hittem lesz vmi nagyonjó poén legalább :) Na holnap már majd... öööö... szóval ha felkelek majd csinálok már tényleg képet a kocsiról! Az a baj hogy ez a kelés 6kor esedékes, a fekvés meg csak mindjárt :O Na mindegy, irány szunyálni! :)
-
slug
senior tag
Hello, reg jartam erre, megtudnatok mondani, hogy hol talalom a keresot? Vagy ami nincs, azt ne is keressem? :P
-
Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest