Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Ejj kalandor, pedig be szép nosztalgikus topicok vannak itt :))
-
anaqer
veterán
öhm.. in case valakit érdekel, macskajaj megy éppen a viasaton...
-
hungeek
senior tag
gyerekek tudjátok mit ettem tegnap? békacombot :) haverokkal mentünk For Sale-be aztán bevállaltam :) csajok csak néztek ahogy kézzel eszem a békát :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az már nem. :)
Csak most épp egy programmal szarakodom, amit holnap kéne átadni... Lefuttatom, nyom egy ''Illegal function call''-t megpróbálom továbbvinni, akkor már fut. Ugyanez van breakpointokkal is, szóval ha berakok egyet-kettőt, akkor már semmi prob. Ja és a program már jó volt, már át is van adva, csak kértek egy módosítást. Szóval b*szottul nem értem!!! :O -
Beck18
tag
ez a topic mire is jó?:F
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ezeknek is sok IQ-juk van: most írták ki, hogy
''Kedves fórumlátogatók!
A fórum karbantartás miatt ideiglenesen nem elérhető.
A leállás várhatóan 2-3 óráig fog tartani.
Köszönjük a türelmeteket,
A HWSW Team ''
:U Eddig, úgy mégis, mit csináltak? -
tildy
nagyúr
Jah nekem csak egy alap:D ÉS az mar megvan.
Neki csak azert kopipészt, mert az otdkra hasonló témában csináltam dolgozatot, igy annak jo reszet at tudom vneni.Ha nem igy lettvolna, nekem is nullarol kene indulni.
Tenyleg van olyan aki nagyon jaratos php kepszerkesztesben?
Van egy nagy kep, amelynek bizonyos pontjaira elkene helyezni egy adatbazisbol kivett masik kepet, kepeket.Valami Copyimagemerget vagy mit javasoltak nekem. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
A legszebb az hogy a fél országon így sunyultunk át :) Mindig kellett keresni valakit, akire rá lehetett tapadni -- a taktika tehát az volt hogy:
- ha van előttünk nem sokkal vki akkor gyorsan befogni
- lehetőleg két ilyen ''dummy''-t ( :) ) összeszedni
- ha lelép a dummy, akkor belassulni mint állat és várni a hátulról beelőző áldozatot, majd padlógáz és chasecam-et neki :)
Amikor besetétedett, akkor gázossá vált ez a taktika, mivel a tompított fény szar, és így deflektorral jöttünk :DDD Villogott is mindenki ezerrel de nem volt mit tenni. Pedig igazán utálok ilyen genya lenni, de ha nem volt más? :F Az volt a legszebb amikor az autópályán (az már nagyjából a biztonságosabb, majdnemhogy ''(we're) home free'' szakasznak tűnt), szóval az autópályán beelőztem vkit mert olyan lassan ment hogy csak na, és abban a pillanatban benyomta a deflektort ő is :) Köszöntem szépen, padlógáz és csá :) De hát én tényleg megértem... szar dolog, tudom: nekem is refivel jöttek szembe az út 50%-ában :DDD Csomó szembejövő amint elhagyta a dummy-t, azonnal rámklikkelt... :D Mire hazaértem kiégett a szemem. Rohadt M7 nagy részén meg nicns zöldség középen, szóval ott is nyomták nekem 3 sávból az áldást... Az autópályán egyébként félúton rájöttem hogy nem is olyan ''home free'' az, ugyanis ha egy zsaru beelőz, tuti végem, lekapcsol. Egyszerűen nincs mit tennem. Ha fennhagyom a refit, azért, ha lekapcsolom, azért :DDD Hát szóval naggyon vicces volt az út. Jó sztorizgatás lesz belőle. :)) -
Fawkes
őstag
Haj emberek valaki nem tudnám megmondani véletlenül hogy a láthatatlan embernek[a sorozatnak]kijött e DVD-je?Belehet szerezni valhol USA-ban vagy valahol?
-
PeliScan
addikt
Panther, gratulálok, én pont most kezdem magam regisztrálgatni ilyen-olyna munkaközvetítőkhöz, h pár hónap múlva megsoppingoljam életem nagy álmát, egy gyönyörű Skodát. :D Mostmár, akárhányszor látok egyet az utcán, teljesen lefog a gyönyör. :B
Vmi képet dobsz a kocsikáról, hogy néz ki kívül belül? :U -
Panther
HÁZIGAZDA
Bazze', az egész rohadt neten nem találom meg mennyibe kerül egy műszaki vizsga!! Nem tudja valaki? :O (Meg esetleg akkor már hogy hol kell csináltatni... :) )
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja, fel :) Ment a sunyulás ezerrel :DD (A kamionos pl. tuti baromira nem értette miért engedtem be magam elé a körforgalomban padlófékkel, majd tapadtam rá mint a kutyagumi :U Meg csomószor el akart engedni, hogy előzzem meg nyugodtan, de eszem ágában sem volt otthagyni... :B szép nagy kamion, végig tartva a szabályos max. sebességet -- perfect! ;])
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
e-mailt megkaptad?
-
zsoltee10
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem meg tökéletesen :) A régebbiek (nem is kell ahhoz olyan nagyon régóta PH!-snak lenni) emlékeznek még (ősz tájékán induló) nemtudommilyen című rovatra, ami a bal felső sarokban volt. Annak az első cikke az volt, hogy hagyjuk abba azt, hogy nem írjuk ki a konkurenciák nevét, meg hogy tabu téma. A francokat ha az a jobb, akkor azért írjuk ki nyugodtan, mert megérdemli, ha meg a PH! a jobb, akkor meg azért írhatjuk ki nyugodtan, mert akkor úgy sem fog semmit sem számítani. Ráadásul ha jól emlékszem, amikor a PH! be volt halva, akkor a HWSW-n nyílt egy MivanaPH!val topic.
Szóval, nem tudja valaki mi van a HWSW fórumával? :) A főoldalon semmi nincs róla. -
Cathfaern
nagyúr
Nem tudja valaki mi van a HWSW fórumával?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Ki tudhatja... lehet hogy épp nagyon örültek volna amikor a randin kiderül. :D
UI: Vettem egy Mazda 626-ost... (eddig) állatira tetszik!!! :DD -
TudorVigyor
aktív tag
Nem nem.
A lilahaj rossz poén volt, és nem tudtam, hogy úgy marad. Bár könnyű volt megtalálni a saját hozzászólásaimat szín alapján. És ha kérdeztem valamit, válaszoltak. Viszont sokan nem csipázták, hogy a lilacsaj beszól a szakmai vitába. Még randit is ajánlottak, bár nem szó szerint értették igazából. Írtam is vissza azonnal, hogy ugye én férfi lennék kéremszépen, nehogy csalódás legyen a dologból.
[Szerkesztve] -
válasz
TudorVigyor
üzenetére
hát ez tényleg sokkal fotogénebb, mint a lila hajú csaj...
egyébként nemet is váltottál ?
:DD -
még 54 napom van, hogy megírjam a diplomamunkámat.
eddig egy betűt sem írtam, és még nem is konkretizálódott a fejemben a dolog, hogy pontosan miről akarom írni, csak úgy nagyjából...
a konzulensem egy hónapja elérhetetlen.
mi lesz itt?
:( -
b.bone
senior tag
szombat este van. itthon szívok az integrálással.
hétfőn ZH:(
az összes haverom bulizni van.
mellé még a rádióból meg valami iszonyat jó zene jön:O
mindjárt bedilizek:O -
lesaux
veterán
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Sikerült! :D
Visszaváltoztathatod a jelszavadat.
Srácok!
Valami bug egyébként tényleg van a PH!-ban, mert az Adatok forrását megnézve láttam, hogy akármit ikszel be az ember, mindenképpen a lila fejű nőt küldi el. Úgy kellett átírnom a HTML-ben borgra. -
kamikaze boci
őstag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Remélem, olvasod.
a ''lila fej'' elég sokszor előjött már...
(közben láttam, hogy tényleg nem csak egyszerű beállítási probléma)
egy jelszót elárulni bizalmi kérdés, erre utaltam:P -
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Milyen fejet szeretnél? Hátha tudok segíteni...
Szerk.: nem tudok...ehhez adatbázisba kellene nyúlni.. -
TudorVigyor
aktív tag
próba
-
kamikaze boci
őstag
Olyan happy tree fiends-es :D
Hüje freemail :(, elküldöm újra. Volt egy ilyen megérzésem, csak nem akartam rákérdezni, hátha nagyon le vagy strapálva :P.
Van egyébiránt tárhely, csak a user/passt kell megszereznem, talán hétvégén tud időt szakítani rám a gazdija.
Tildy: valamikor CS-ben használtam ezt a nicket, aztán így maradtam. De van másik, ''normális'' is :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Na ez nem az én napom. Először a link helyett képet csináltam, másodszor most esett le, hogy talán nem túl szerencsés moddal válaszolni egy utánam jövő kérdésre :( Szóval leírom mégegyszer: 03.02 az utolsó leveled dátuma
-
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Jujj az nagyon joooooo!Tamogatom ezt az otletet:DEgyebkent honnet ez a nev?
-
Cathfaern
nagyúr
Ne sértődj meg, de nekem nem igazán tetszik ez a kép :( Olyan, mintha 16 szinűre lenne állítva a monitorom :D
Kamikáze: az utolsó levél amit tőled kaptam 03.02-es dátumú. Arra én válaszoltam még aznap.
Btw. ha már avatárokról van szó: ezt valaki nem akarja arcképnek? [L]http://marichan.com/ikenie/img/ikenie_en.png[/L] :DD
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
És azokat a topikokat, ahol én is hozzászóltam, csak 18 éven felüliek látogathatnák a horror miatt:P Inkább az egérgyűjteményes boci fejet alakítom majd át/egyszerűsítem kicsit.
Már készülne, de valami gond van az illustratorommal (azon túl is, hogy a használatával most ismerkedem :DDD )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
a te avatarodon is kene valtoztatni:D
egy kest kene repitenia fejed fele:D
szerk:csakmert hatha kamikaze boci, akkor legyen is az.Somanak egy soma pofa allna jol:Dtorziborzi hajjal:D
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
Inkább itt köszönöm meg a képecském (és nem ''keltem a hangulatot'' a request topikban).
Szóval:
Köszönöm fiúk!
:)) -
PeliScan
addikt
Őőő... :B tudom, lámaság, ebben a DVD digitalizáló világban ezt már mindenkinek illik tudni, de hogy tudnám a legegyszerűbben és fajdalommentesen egy 700 megás AVI eredeti hangsávját egy 85mb-os MP3ra cserélni, hm?
Nandub-om van egyelőre, de itt csücsül a desktopon egy fully operational CZDC++, tehát ha vmi más kell hozzá, csak mondjatok nevet és verziószámot plz... :U
Köszönöm előre is! :) -
KovacsUr
addikt
Látom, megvan az új arckép, Ye_Nő :D Grat.
twollah: miért a meteorológusokat? Talán ők csinálják a havat? Egyébként jobban vagy már? Ne szomorkodj túl sokat, mert olyan leszel, mint én :P -
twollah
nagyúr
Az osszes meteorologust belegeppuskaznam a Dunaba!
-
delta9
senior tag
én meg fanatikus tag lettem? észre sem vettem. olyan kategória is van, hogy delta9? én abba a kategóriába tartozom. az mikor lesz ott a nevem alatt?
-
Som@
őstag
Akit kicsit is izgalomba hoznak az autócsodák, annak érdemes megnézni a Genfi Autószalonon készült képeket.
Jó csemegézést: [L]http://totalcar.hu/teszt/genf041[/L]
[L]http://www.salon-auto.ch/de/en_images[/L]
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
:DDD