Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nekem például se ZH, se érettségi, se fő-, középsuli... csak munka, de az ezerrel. Az elmúlt 6 hétben madjnem minden nap 12 órát dolgoztam, voltak olyan heteim is, hogy szabadnap nélkül. És nagyon úgy tűnik, hogy állandósulni fog a dolog, mert kilépett az egyik munkatársam. Ez egyrészt jó ugye, mert így több a fizetésem, másrészt viszont nem jó, mert szinte nincs időm semmi másra. Így például kevesebb időm van a PH!-ra, alig tudok időt szakítani elmenni néha vacsorázni, vagy egyszerűen csak kiruccanni a beach-re. De nem panaszkodom. Addig is találkozhatok sok érdekes emberrel. Ma például segítettem bebikázni a Harley-ját egy embernek. Egy pár napja már beszéltem vele egy pár szót (akkor éppen a Chrysler Prowler-ét mosta), de most kicsit több időm volt. A Virgin Islands-ről St. Thomas-ról származik, 9 éves korában hagyta ott a családját, és elkezdett keményen dolgozni. Ma ott tart, hogy már nem nagyon tudja hova rakni a pénzét, van két gyönyörű kislánya, gyönyörű felesége. És nagyon közvetlen, egyáltalán nincs elszállva. Aztán láttam vagy 150 ilyen és hasonló lányt minden korosztályból: [L]http://impactgym.com/[/L]
Aktív témák
- AMD FX
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest