Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Én aéapfokúztam még általánosban angolból, nagyon könnyű volt, nem kell tőle félni.
Aztán alapfok alatti német tudással kimentem Németországba 2 hónapra (nyáron), és utána letettem a középfokú szóbelit, gimi 4.ben pedig az angol közepet. Egyik sem volt nehéz, csak a két középfokú írásbeli fogott meg.
Viszont németből visszacsúszhattam már, mert elég régen nem beszélem a nyelvet.
Az angolommal semmi probléma, azóta is tanultam, most közép és feéső közt lebegek valahol, de a nyelvvizsgával azért még várok, kicsit rá kell készülni, mint minden vizsgára, nem akarom feleslegesen kiszórni a pénzt az ablakon.
Szerintem az idegennyelvek tudása ma már majdnem olyan fontos, mint a szakmához való hozzáértés, nem is értem, hogyan lehet, hogy ennyien nem tudnak beszélni. A vizsgád menni fog, mondom, nem vészes, de tudom ajánlani neked is a 2-3 hónapos német kiruccanást :)
Jót tesz nagyon.
Mikor már egy éve nem beszéltem németül, egy No.-i barátom meglátogatott, és 3 nap alatt visszahozott sok elfelejtett dolgot. Akár te is megpróbálhatsz beszélgetni egy németül tudó ismerősöddel, vehetsz vizsga előtt egy német nyelvű újságot ( remélem, van ilyen), és olvasgasd vizsga előtt.
Kb. ennyi lenne a dolog. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest