Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
Kidus
őstag
nincs mitől félni, leteszed simán, meg fogsz lepődni, hogy csak ennyi volt az egész :)
az a lényeg, hogy merjen megszólalni az ember, és hogy használja a nyelvet, beszéljen, akárkivel, hogy szokja a saját hangját ( ez viccesen hangzik de tényleg így van)..
először én sem nagyon mertem beszélni, de 1-2 nap alatt feloldódtam, és minden simán ment :)
NO PARA :t -
Kidus
őstag
Én aéapfokúztam még általánosban angolból, nagyon könnyű volt, nem kell tőle félni.
Aztán alapfok alatti német tudással kimentem Németországba 2 hónapra (nyáron), és utána letettem a középfokú szóbelit, gimi 4.ben pedig az angol közepet. Egyik sem volt nehéz, csak a két középfokú írásbeli fogott meg.
Viszont németből visszacsúszhattam már, mert elég régen nem beszélem a nyelvet.
Az angolommal semmi probléma, azóta is tanultam, most közép és feéső közt lebegek valahol, de a nyelvvizsgával azért még várok, kicsit rá kell készülni, mint minden vizsgára, nem akarom feleslegesen kiszórni a pénzt az ablakon.
Szerintem az idegennyelvek tudása ma már majdnem olyan fontos, mint a szakmához való hozzáértés, nem is értem, hogyan lehet, hogy ennyien nem tudnak beszélni. A vizsgád menni fog, mondom, nem vészes, de tudom ajánlani neked is a 2-3 hónapos német kiruccanást :)
Jót tesz nagyon.
Mikor már egy éve nem beszéltem németül, egy No.-i barátom meglátogatott, és 3 nap alatt visszahozott sok elfelejtett dolgot. Akár te is megpróbálhatsz beszélgetni egy németül tudó ismerősöddel, vehetsz vizsga előtt egy német nyelvű újságot ( remélem, van ilyen), és olvasgasd vizsga előtt.
Kb. ennyi lenne a dolog. :) -
Kidus
őstag
elmentem játszom kicsit a warcraft-tal :)
további jó dumálgatást, cigizést, ivást, és gép meg hűtő közt mászkálást :t
Bye -
Kidus
őstag
ikont váltottam :)
végre találtam egy jót, ami eddig fel sem tűnt, pedig ott volt. :t -
Kidus
őstag
uff
itt meg nem lehet látni a párától. nem merek elmenni cigiért.
meg mint mondtam, a hideg. de lassan már minden mindegy lesz, csak a cigi lesz fontos :)
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cudy routerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- LED világítás a lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest