Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
slug
senior tag
/amsg gudnajt mindenkinet
-
slug
senior tag
Ma van október 23-a, remélhetőleg nem történnek olyan incidensek a mai napon, mint tavaly ugyanekkor.
Ez történt tavaly:
A Rákoskeresztúri Újköztemető 301-es parcellájában tartott megmemlékezéseken több incidens is történt. Egy 150-200 fős csoport széttépte az MSZP koszorúját, és folyamatos fütyüléssel, bekiabálással próbálta meg belefojtani a szót az SZDSZ megemlékezőibe. A bekiabálók az 1956-ban halálra ítélt Mécs Imrét hazaárulónak nevezték
Nagyon sajnálatos dolog... az emberek 30-45%-a nem tudja ilyenkor, hogy mit cselekszik. -
slug
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Azt tervezem, hogy minden nap beirom mien kedvem van, es ugy viszonyulok masokhoz, es mas hozzam, szoval ha (sarkon allo lany) ideges vagyok, akkor ne lepodjon meg senki, ha netan kicsit ingerlekeny vagyok.
-
slug
senior tag
Jo ejszakat mindenkinek!
-
slug
senior tag
Joejt minden kedves 216 olvasonak.
-
slug
senior tag
Kicsit meg vagyok remülve; a 4xes videokartyam nem megy 4xes sebessegen, csak 2xesen, de ez attol lehet allitolag, hogy huzom a gepet, na majd holnap kiprobalom
-
slug
senior tag
Már megint nem találom azt a rühes oldalt, ahol a smiley-k vannak, valaki megtudná mondani? :o
-
slug
senior tag
A mai naptól kezdve elkezdődött az őszi szünet, ami a jövő hét végéig tart, úgyhogy most kipihenem az első 2 hónap fáradalmait :)
-
slug
senior tag
Akit erdekel az irc egy resze, az latogasson el a kovetkezo cimre [L]http://phirc.uw.hu[/L]
-
slug
senior tag
Ez a szöveg/fordítás (latinról magyarra) egy osztálytársamtól származik (előzmény: nem voltam suliban egy nap, és most kölcsönkértem tőle a füzetét)
Szó szerint írom le most ezt:
''Akik súlyos betegségben szenvedtek, csatában forgolódva állat áldozat helyett vagy emberáldozatokat vagy megígérték, hogy felfognak áldozni embereket. A druidákat használták segítőtársként ezekhez az áldozatokhoz. Azt gondolták, hogy nem tudják kiengesztelni a hallhatatlan Isteneket akaratát hacsak nem emberi életért emberi életet adnak. Másoknak hatalmas kolosszális...vannak, amelyeknek vesszőből összeforrt tagjait megtöltik élő emberekkel. Akiket miután meggyújtották a lángoktól emberek meghaltak. Azt gondolták, hogy az álldozat halálbűntetése kedvesebb a halhatatlan isteneknek, akik lopás, rablás vagy valami bűnös kapták rajta. De mikor az effajta hűség hiányzik. Nem volt elég bűmös ember arra vetemedtek, az ártatlanok megölésére is vetemedtek. Az istenek között leginkább Merkuriust tisztelték. Neki van a legtöbb szobra, őt tartják a minden művészet feltalálójának, őt tartják az utak és az utasok vezetőjének. Azt gondolják, hogy neki van a legnagyobb ereje a pénz kereslethez és a kereskedelemhez. Ő utána Apollot, Marsot, Iupittert és Minervát tisztelik. Többi nemzetnek ugyanolyan vélemény van a galloknak. Náluk majdnem ugyanez a véleményük van, mint a többi nemzeteknek elüzi betegségeket, Minerva átadja a munka és a művészetek kezdetét adja át Mars vezeti a bábukat.''
Szóval most mit írjak le ebből? :) -
slug
senior tag
Holnap is van nap, úgyhogy elteszem magam! Jóéjszakát mindenkinek!
-
slug
senior tag
Parci! Légyszíves olvass mail-t!
-
slug
senior tag
Ismét eltelt egy nap... Nyugodalmas Jóéjszakát!
-
slug
senior tag
Értem, de úgy kellene, hogy, ha az email opcióra kattintok, akkor megnyílna (esetleg) az alapértelmezett levelezőprogram, és már csak az üzenetet kellene beírkálnom. Tudom, hogy nem mindenki használ windowst, meg alapértelmezett levelezőprogramokat, de így lenne ''elfogadható''. Ez csak egy ötlet :t
-
slug
senior tag
Jóéjt mindenkinek!
-
slug
senior tag
Most így hirtelenjében nézegettem a PH! ablakot, és meg szeretném kérdezni, hogy mért van ''Adatlap'' és ''Email'' opció, miközben mindkettőre ugyanaz jelenik meg.
-
slug
senior tag
MODERÁTOR WANTED!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25408&start=90[/L]
Egy kis DoS! ;] ;] ;] -
slug
senior tag
Den! Tudod, hogy most mért írok ide? Annyit mondok, hogy szabad a pálya.. :)
-
slug
senior tag
Knézics Károly
Nagy-Sándor József
Damjanich János
Aulich Lajos
Lahner György
Pöltenberg Ernő
Leiningen-Westerburg Károly
Török Ignác
Vécsey Károly
Kiss Ernő
Schweidel József
Dessewffy Arisztid
Lázár Vilmos
Auffenber Norbert
Kazinczy Lajos
Ludwig Hauk
Lenkey János -
slug
senior tag
Az a bajom, hogy a mostani világban már csak az számít, hogy ki kit ismer, milyen barátágban van vele, stb.
-
slug
senior tag
A holnapi naptól kezdődően hanyagolom a ph-t, és ez nem mártírkodás, hanem felháborodás, a kettő nem ugyanaz!
-
slug
senior tag
Nah, mindjart itt van vasarnap, es meg ki sem pihentem magam... :(
-
slug
senior tag
Jó hogy itt vagytok még, kérdés!
Hogy lehet betenni az indítópultba egy programot, ha nincs indítópult! :F
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest