Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Erről bash.hu-s izé jut eszembe:
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösgTata: nem azért. Azért mert másfélszer olyan nehéz és kétszer olyan gyors
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
philoxenia
MODERÁTOR
"Nem szeretem, ha kiforgatod a szavaimat, amikor komolyan próbálok magyarázni valamit. Ne tedd, rosszul esik, és rosszabb napjaimon felkapom rá a vizet."
Ez tetszett, én is utálom a másikban amit bennem utálnak...
Nem erre válasz, csak Neked szól.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Majd, ha megöregszel látsz színeket is, nemcsak feketét és fehéret, nem azt mondtam, hogy a locsol melléknévből képzett, csak hogy olvasd el.Sok olyan ige van amire nem tudod ráhúzni a skatulyádat, de a locsolkodik, ha visszaható, mindenképpen a locsolást végzőre és nem a meglocsoltra visszaható ige.
-
philoxenia
MODERÁTOR
" A visszaható ige cselekvést fejez ki; a cselekvőt megnevező szó a mondat alanyi szerepében áll. Csakhogy itt a cselekvés magára a cselekvőre irányul, arra hat vissza, ezért az nem is jelenhet meg tárgy vagy határozó formájában. Például: Apa minden reggel megborotválkozik; A macskánk nyalakszik"
Innen.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Futakodik? Semmi értelme nincs, szerintem. A futogat viszont nem a futás gyakoribb művelése, hanem komolytalan tevékenységet jelent inkább...Furakodik? Itt mi a visszahatás, lyukas lesz az illető? Aki nyelvészkedik, az persze nyelvel.
Nem hiszek a nyelvészetben ilyen értelemben. A nyelv művelése, a jelentések összevetése viszont hasznos, de a nyelvészet nem hasonlítható ilyen értelemben a matematikához, vagy a fizikához.A nyelvészet olyan mint a szexológia, láttál már szép női szexológust?
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ebben az esetben akit locsolnak, az locsolódik, akit vernek az sem verekszik, akkor fogalmazzunk úgy, hogy "tevékenységképző"....
Haverkodik, ereszkedik, nyerészkedik, merészkedik, ezek sem visszahatók, legalábbis nem tudom őket így értelmezni.
Legalábbis akkor a merészedik-merészkedik között például mi a különbség?Mondjuk nagyon szeretem az ilyen szóelemző akadémikus dolgokat, amit magoltatnak a diákokkal, a szókincs elszegényedése, a helytelen kifejezések ellen meg nem tesz semmit a nyelvtudomány. Pl. hallani ilyet is már: "vonatállomás" ;"add oda nekem"; stb., ami nem szleng, hanem helytelen használat egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
Ez sem rossz - a zenének legyen leke A lekét pedig a hangszerek adják és a dallam.
Minnél kevesebb számítógép van egy zenekar közelében, annál valószínűbb, hogy felfigyelek rájuk Nem szeretem a gépzenét... Lelketlen számomra...
venember83: Mondom hallgasd - a látvány csak melléklet - tekintve, hogy veideomegosztóról linkeltem...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem jó kedvem van.
Beüzemeltem a régi-új telefont, most egy ideig ezt fogom használni.Szerintem úgy kéthetente cserélgetni fogom az N80-at és a 8910-et. Fő a változatosság
Ma jön két barátom, guitar hero 3, sör és tequila lesz, aztán este megyünk valamerre, vegyülünk az 50-es szakadt alkeszokkal.
-
Bubu79
addikt
"Igazából ez ahhoz kéne, hogy be tudjuk lőni, mégis milyen kaliberű kajálda kéne neked..." - talán nem tévedek, ha azt mondom, a gulyáságyúval rendelkezőeket nyugodtan ajánlhatjátok Nem hiszem, hogy nagyobb kaliber létezik étkeztetésben
Verus: videóóót!
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Nem vagyok a hisztis fajta....inkább megsértődök, szidom magamba, aztán ezzel le is zárom.
Bubu: Igaz, ismerek még pár ilyen tipusú lányt, van akinek közülük már kisbabája van.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Beszótá vazzeg? Szóval súlyos személyiség vagyok . Értem...
venember83: asszem elhamarkodtam az ébredést - vissza kéne még aludnom hangyányit
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
vettem a lapot, nyugi.
mod: gyöngyösi lányokat én is ismertem, szépek...
na, elmentem sétálni, kihasználom, hogy szabi van (amit én úgy töltök ma, hogy nagyszülőre vigyázok ) meg süt a nap.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Pedig Jetimacival még sosem voltam
Mediddlo: A dátum tényleg üt - de örvendetes a dolog
philoxenia: Nem úgy volt, hogy Jimmy halott?
poffsoft: Te mit használsz felejtésre?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jajongászig odavagyok éjted
Ne hergelj, majdnem linkeltem egy Aljas kúszóbab számot, amit Te ihlettél - csak tartok tőle a szövege nem kifejezetten szalonképes
[ Szerkesztve ]
-
-
nike_
addikt
Wehehe
philoxeno: Kösz!
Basi pasi: Pénz? Nekem soha nem adtak még ilyenekért, annyi volt hogy kaptunk Erdélybe egy utat 1 hétre. Semmit nem kellett fizetni. Tehát én bevételt hozok a városnak. ez ilyen etstvérvárosi út volt végülis, mert Csíkszereda egy testvérváros.
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
Oh, hát engem meg több tárgyból is rendszeresen, később kisebb-nagyobb pénzjutalmakat is kaptam, miniszteri elismerést, sőt egy alapítvány beválasztott az ország 1500 legtehetségesebb fiataljai közé is, ahol aztán akadémiás alakokkal lehetett időnként brainstorming-olni...
De azok az idők már régen elmúltak, megöregedtem... fiatalon az ember még sokmindenre képes.http://bashtravel.com/
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, lehetséges. Régen az én képem is balra nézett, csak aztán az egységesítás során meg lett fordítva (ti. hogy a hsz szövege felé forduljon). A plakátokat meg, amikkel magamat reklámozom, már nem akartam újracsináltatni...
Mennyi pénz egy utazás Miamiba? Meg mi kell a vízumhoz?
MOD: Morrison's 2 akkor senki?
[ Szerkesztve ]
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
tildy
nagyúr
Jééé egy jeti.
Azt beszélik téged sosem látni.
Bubu: miénkben is az volt, ennek ellenére nem lehetett este jól látni vele. Igaz ez más, moc.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
-
vágányzár
tag
köszi a dalt, szép emlékeket idéz: csutakrészek tántorgós pogó egy fülledt sátorba, ölelés, rúgás sörelés.
Ne érsd félre, de ha egy adott puncit veszünk górcső alá, hát az is 1001 éjszaka terjedelmű élményt ád. Leendő organoleptikus (érzékszervi) élményid szerit-számát sem tudod míg elkípzelni.
felsővezeték
-
nagyúr
erre csak a nagy Vlagyimir cárt tudom idézni, aki most átült a miniszterlnöki pozícióba :
"nem lehet minden vodkát meginni, és minden nőt megdugni, de törekedni kell rá!"
szóval csak semmi kizárólagosság, nem akarlak kiábrándítani, de fogsz Te még másikat kóstolni... lehet, hogy 1 év múlva, lehet, hogy 10 év múlva, de fogsz.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
-
frame>24
addikt
Jaja. Talán, mert nem volt meg az az igazi "sötét, félelmes" hangulata, mint az 1-nek. Viszont hozott fontos újításokat, amikkel azért a variancia jócskán bővült.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
frame>24
addikt
jó. állítólag az egyetlen gyermekkori kilengésem az volt, h olyan 2 éves korom körül kinéztem apám szájából a töltött káposztát az asztalnál, erre megkínált, én meg ettem, mint kacsa nokedlit...nem igazán emléxem én erre, de anyám berohant, hogy: "mivel eteted te a gyereket??!"
a töltött káposzta azóta is finom[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
hát ez se semmi...14 évesen, meg előtte nekem még pénzem se volt túl sokat inni...cigit 4 évesen? - you must be kidding!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest