- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Majd, ha megöregszel látsz színeket is, nemcsak feketét és fehéret, nem azt mondtam, hogy a locsol melléknévből képzett, csak hogy olvasd el.Sok olyan ige van amire nem tudod ráhúzni a skatulyádat, de a locsolkodik, ha visszaható, mindenképpen a locsolást végzőre és nem a meglocsoltra visszaható ige.
-
philoxenia
MODERÁTOR
" A visszaható ige cselekvést fejez ki; a cselekvőt megnevező szó a mondat alanyi szerepében áll. Csakhogy itt a cselekvés magára a cselekvőre irányul, arra hat vissza, ezért az nem is jelenhet meg tárgy vagy határozó formájában. Például: Apa minden reggel megborotválkozik; A macskánk nyalakszik"
Innen. -
philoxenia
MODERÁTOR
Futakodik?
Semmi értelme nincs, szerintem. A futogat viszont nem a futás gyakoribb művelése, hanem komolytalan tevékenységet jelent inkább...Furakodik? Itt mi a visszahatás, lyukas lesz az illető? Aki nyelvészkedik, az persze nyelvel.
Nem hiszek a nyelvészetben ilyen értelemben. A nyelv művelése, a jelentések összevetése viszont hasznos, de a nyelvészet nem hasonlítható ilyen értelemben a matematikához, vagy a fizikához.A nyelvészet olyan mint a szexológia, láttál már szép női szexológust?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ebben az esetben akit locsolnak, az locsolódik, akit vernek az sem verekszik, akkor fogalmazzunk úgy, hogy "tevékenységképző"....
Haverkodik, ereszkedik, nyerészkedik, merészkedik, ezek sem visszahatók, legalábbis nem tudom őket így értelmezni.
Legalábbis akkor a merészedik-merészkedik között például mi a különbség?Mondjuk nagyon szeretem az ilyen szóelemző akadémikus dolgokat, amit magoltatnak a diákokkal, a szókincs elszegényedése, a helytelen kifejezések ellen meg nem tesz semmit a nyelvtudomány. Pl. hallani ilyet is már: "vonatállomás" ;"add oda nekem"; stb., ami nem szleng, hanem helytelen használat egyszerűen.
-
Bubu79
addikt
Ez sem rossz - a zenének legyen leke
A lekét pedig a hangszerek adják és a dallam.
Minnél kevesebb számítógép van egy zenekar közelében, annál valószínűbb, hogy felfigyelek rájuk
Nem szeretem a gépzenét... Lelketlen számomra...
venember83: Mondom hallgasd - a látvány csak melléklet - tekintve, hogy veideomegosztóról linkeltem...
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem jó kedvem van.
Beüzemeltem a régi-új telefont, most egy ideig ezt fogom használni.Szerintem úgy kéthetente cserélgetni fogom az N80-at és a 8910-et. Fő a változatosság
Ma jön két barátom, guitar hero 3, sör és tequila lesz, aztán este megyünk valamerre, vegyülünk az 50-es szakadt alkeszokkal.
-
-
nike_
addikt
-
Bash
őstag
Oh, hát engem meg több tárgyból is rendszeresen, később kisebb-nagyobb pénzjutalmakat is kaptam, miniszteri elismerést, sőt egy alapítvány beválasztott az ország 1500 legtehetségesebb fiataljai közé is, ahol aztán akadémiás alakokkal lehetett időnként brainstorming-olni...
De azok az idők már régen elmúltak, megöregedtem... fiatalon az ember még sokmindenre képes. -
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, lehetséges. Régen az én képem is balra nézett, csak aztán az egységesítás során meg lett fordítva (ti. hogy a hsz szövege felé forduljon). A plakátokat meg, amikkel magamat reklámozom, már nem akartam újracsináltatni...
Mennyi pénz egy utazás Miamiba? Meg mi kell a vízumhoz?
MOD: Morrison's 2 akkor senki?
-
vágányzár
tag
köszi a dalt, szép emlékeket idéz: csutakrészek tántorgós pogó egy fülledt sátorba, ölelés, rúgás sörelés.
Ne érsd félre, de ha egy adott puncit veszünk górcső alá, hát az is 1001 éjszaka terjedelmű élményt ád. Leendő organoleptikus (érzékszervi) élményid szerit-számát sem tudod míg elkípzelni.
-
fokukac
nagyúr
erre csak a nagy Vlagyimir cárt tudom idézni, aki most átült a miniszterlnöki pozícióba :
"nem lehet minden vodkát meginni, és minden nőt megdugni, de törekedni kell rá!"
szóval csak semmi kizárólagosság, nem akarlak kiábrándítani, de fogsz Te még másikat kóstolni... lehet, hogy 1 év múlva, lehet, hogy 10 év múlva, de fogsz.
-
frame>24
addikt
jó.
állítólag az egyetlen gyermekkori kilengésem az volt, h olyan 2 éves korom körül kinéztem apám szájából a töltött káposztát az asztalnál, erre megkínált, én meg ettem, mint kacsa nokedlit...nem igazán emléxem én erre, de anyám berohant, hogy: "mivel eteted te a gyereket??!"
a töltött káposzta azóta is finom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Asustor NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest