- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nekem is sikerült az elmúlt 3 évben kétszeri költözéskor abszolválnom e-mailen a közmű átírásokat EON áram, NKM gáz, és ÉDV víz szolgáltatóknál.
Csak megfelelő nyomtatványokat kell megfelelően kitölteni. (Na ez nem szokott menni sokaknak - és egy két nyomtatványt igencsak át kell nézni, hogy akkor mit és hogy kell kitölteni) És csatolni mondjuk az adásvételi szerződést vagy tulajdoni lapot. Netán egy birtokbaadási jegyzőkönyvet ahol a biztonság kedvéért még egyszer fel vannak vezetve az óraszámok és állásai.Fényképeket is jó ha csináltok, nekem az EON egyik alkalommal úgy lazán 1000 egységgel növelte az átírt óra leolvasott értékét és kértek fényképet, hogy bizonyítsam, hogy tényleg annyi volt, amit ráírtam (mindkét) nyomtatványra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest