Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Félreértesz - nem a történeted valóságtartalmát vontam kétségbe, csak a többiek (már ha csak nem mindenkinek PMben előre elkülted az összes infót a hölgy hátterét megismertetve) minden kétséget kizáró rosszindulatát egy másik ember felé szerettem volna szóvá tenni. Persze, nem akarom én védeni a védhetetlen minden áron csak hogy ellentmondjak. Pusztán nem vagyok hajlandó megadni magam annak a mocsárnak ami itthon van

Más: A szembe erkély -szomszéd vett egy fenyőfát. Ránézésre olyan 2,5-2,8 méter magasat. A fejjel kisebb asszonykájával kiszenvedték az erkélyre mert a lakásban nem bírták a talppal felállítani a magassága miatt. Ott a fiatalember nekiállt (a távolság miatt számomra nem felismerhető szerszámokkal) az alját levágni. Első próbálkozás után bemérték a lakásba de még mindig túl nagy volt, visszacibálták az erkélyre. Itt következett egy pici intermezzo aminek következtében a fiatalember egyedül nyeste tovább a fát. Amikor kész lett az asszonykájával berángatták. Igen ám, de a fa még mindig magas volt! Volt megint egy kis mutogatás, meg szájkarate majd a fiatalember berágott és fogta magát, a fa tetejéből levágott majd egy méternyit és behajította az erkélyen keresztül az udvarra
Csodálkoztam hogy eddig eljutottak mert a fát mindig heggyel előre vitték át az ajtón...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csodálkoztam hogy eddig eljutottak mert a fát mindig heggyel előre vitték át az ajtón...