Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atlag irodista/nover kap egy belepo uzleti $800 dollaros laptopot 8-16 GB ram, i5, 250-512GB SSD FHD screen es ennyi. Ez egy ilyen joszag volt, valoszinu igy is marad, en sem csinalok vele semmit, egyszeruen nem eri meg vele foglalkozni.

Orvos vagy orvosi muszerre kotott gep eseten el szoktunk menni 1500-2000 dollarig is /user.

Itt se fordult elo meg ilyen, de meg hasonlo sem. Szerencsere. Egy sima sorry eleg is lett volna boven.

Ha mar itt van.

Ha valaki amerikaiakkal melozik es valamit elszursz ezt szoktam mondani, ezen mindenki rohog:

"Let's just say mistakes were made."

Ha nagyon elbftad akkor meg ezt:

Let's just say mistakes were made. Then other, larger mistakes.

Mindig bejon.

Félreértesz - nem a történeted valóságtartalmát vontam kétségbe, csak a többiek (már ha csak nem mindenkinek PMben előre elkülted az összes infót a hölgy hátterét megismertetve) minden kétséget kizáró rosszindulatát egy másik ember felé szerettem volna szóvá tenni. Persze, nem akarom én védeni a védhetetlen minden áron csak hogy ellentmondjak. Pusztán nem vagyok hajlandó megadni magam annak a mocsárnak ami itthon van :B

Más: A szembe erkély -szomszéd vett egy fenyőfát. Ránézésre olyan 2,5-2,8 méter magasat. A fejjel kisebb asszonykájával kiszenvedték az erkélyre mert a lakásban nem bírták a talppal felállítani a magassága miatt. Ott a fiatalember nekiállt (a távolság miatt számomra nem felismerhető szerszámokkal) az alját levágni. Első próbálkozás után bemérték a lakásba de még mindig túl nagy volt, visszacibálták az erkélyre. Itt következett egy pici intermezzo aminek következtében a fiatalember egyedül nyeste tovább a fát. Amikor kész lett az asszonykájával berángatták. Igen ám, de a fa még mindig magas volt! Volt megint egy kis mutogatás, meg szájkarate majd a fiatalember berágott és fogta magát, a fa tetejéből levágott majd egy méternyit és behajította az erkélyen keresztül az udvarra :) Csodálkoztam hogy eddig eljutottak mert a fát mindig heggyel előre vitték át az ajtón...

Új hozzászólás Aktív témák